| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Rub Znanosti Raspravljate o temi 2012 godina - kraj svijeta u Znanost forumu; prema onim filmicima koje sam stavila, ta je to samos to se planet zove malo drugacije... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #52 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 01-02-07
Poruka: 3,297
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: 2012 godina - kraj svijeta
__________________ U danima sretnim, u danima grubim Ja ne mogu drugo nego da ga volim Jer Hajduk je ono što me čini sretnim Ja ne mogu drugo nego da ga volim ... Zadnji Uredio berto11 : 14-01-08 u 19:10. |
| | |
| | #54 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 25-09-07 Lokacija: HR jug
Poruka: 1,447
![]() ![]() ![]() | Re: 2012 godina - kraj svijeta dignut cu kredit od par stotina tisuća eura,i živit ko kralj...još tih par godina
__________________ ŠTO GA VIŠE LOME,TO GA VOLIM JAČE T1950![]() klinka se klinkom izbija |
| | |
| | #55 (permalink) | |
| Regularni forumas Datum registracije: 02-07-07 Godina: 22
Poruka: 418
![]() | Re: 2012 godina - kraj svijeta Citat:
![]() jer takve zestoke promjene nedolaze u roku nekoliko godina...ako se mene pita, kraj svijeta je poceo od kad se pojavio prvi covjek i traje do danas...jer kraj svijeta za nas neznaci da ce nestati zemlja, nego da cemo nestati mi...ponovno pokazuje se kolikosmo sebicni.... nisam povjesnicar, ali zasigurna nije prosla nijedna godina u povijesti covjeka a da nije bilo rata, razaranja i ubojstva... bilo bi i dobro da nas koja milijarda nestane...malo bi se svijet uravnotezio, posebno oni idioti koji se jebu ko zecevi a neznaju koristiti kondom,
__________________ BDSM - je kratica za Bondage - Discipline (ili Dominace), Submission (ili Sado-) - Masochism (ropstvo/disciplina, dominacija/pokoravanje, sadizam/mazohizam). | |
| | |
| | #57 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 02-07-07 Godina: 22
Poruka: 418
![]() | Re: 2012 godina - kraj svijeta kontam ja tvoju zajebanciju, ali imas idiota koji bi to i napravili, jer vjeruju u to
__________________ BDSM - je kratica za Bondage - Discipline (ili Dominace), Submission (ili Sado-) - Masochism (ropstvo/disciplina, dominacija/pokoravanje, sadizam/mazohizam). |
| | |
| | #59 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 17-01-08 Godina: 30
Poruka: 156
![]() | Re: 2012 godina - kraj svijeta ja sam 100% siguran da ako će biti smaka svijeta, mi ćemo ga prouzročit, a ne nikakva vanjska sila iz svemira tipa - 2012 ljudi ce biti svjedoci vrlo rijetkog astronomskog dogadjaja- nas suncev sistem se po prvi puta nakon 230 miliona godina izravnava sa mlijecnom stazom sto bi, prema znanstvenicima moglo imati poprilicno lose posljedice za Zemlju... i te fore,nego da će nas ubiti nuklearni rat ili neko slično sranje. ipak smo mi ljudi,najveći od najvećih predatora,mi ne ubijamo samo iz potrebe- o ne, mi smo to davno prerasli,sad ubijamo da nas se pamti kao ubojice,ubijamo zato jer u tome uživamo,ubijamo da dokažemo da smo glavni,a ponekad ubijamo i iz dosade. |
| | |
![]() |
| Tagovi: 2012, godina, kraj, svijeta |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 11:42.

samos to se planet zove malo drugacije 

T1950