| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Rub Znanosti Raspravljate o temi 2012 godina - kraj svijeta u Znanost forumu; mislim da će hrvatska jedina osjetiti posljedice kraja svijeta ako postane članica evropske unije... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #63 (permalink) | |
| Regularni forumas Datum registracije: 12-02-08 Lokacija: Dubrovnik Godina: 26
Poruka: 190
![]() | Re: 2012 godina - kraj svijeta Citat:
SUPER
__________________ Sve što ne iskašljes to ćeš isprditi...... | |
| | |
| | #64 (permalink) |
| fear of the dark | Re: 2012 godina - kraj svijeta ako bude kraj svijeta 2012,tad ću imati samo 23 godine,čak ni muža ni djece,umrijet ću mlada,jooooj...samo da ne bude kraj svijeta ![]()
__________________ ni jedna osoba na svijetu ne zaslužuje tvoje suze a ona koja ih zaslužuje te neće rasplakati |
| | |
| | #69 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 15-10-07 Lokacija: Sant'Agata
Poruka: 1,271
![]() | Re: 2012 godina - kraj svijeta da,dosad svi koji su ušli su nestali sa zemljopisne karte....daj rađe šuti.
__________________ ''U mom kraju ljudi govore, sve sta cinis da se ne zna, suti, dobro je, ja mirisem na prevaru i na tudji stan, al' zbog toga ne brinem se, jer sa tobom znam'' by Jelena Rozga |
| | |
| | #70 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 20-03-08 Godina: 21
Poruka: 27
![]() | Re: 2012 godina - kraj svijeta Dok neprocitam knjigu 12. planet Necu vam moci puno vise reci o tome Ali navodno ce se te godine pojaviti novi planet koji nastanjen i da ce se opet oni stari planetarni putnici doci na zemlju i pouciti nas svemu sto su oni naucili (navodno) Kao sto rekoh... Moram prvo procitat knjigu U toj knjizi ima ta tema
__________________ Mind is terrible thing to waste |
| | |
![]() |
| Tagovi: 2012, godina, kraj, svijeta |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 06:55.