Idi nazad   Croportal Forum > Znanost > Rub Znanosti
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Rub Znanosti Raspravljate o temi Anketa u Znanost forumu; pa evo neznam, nemam neki opipljivi dokaz da li vam se sviđaju ovakve teme tj da li da nastavim sa ...

Vidi Rezultate Anketa: Čitate li teme u Rubu Znanosti
Ne čitam, to mi je glupo 1 5.56%
Ima puno za čitat, ali nije loše 3 16.67%
Zanimljivo 5 27.78%
Odlično je, samo nastavi tako 9 50.00%
Glasači: 18. Vi nemožete glasati na ovoj anketi

Odgovor

Opcije Teme
Star 23-10-07, 22:03   #1 (permalink)
banned

Datum registracije: 10-06-05
Godina: 31
Poruka: 4,582
pharaoh je poznat svimapharaoh je poznat svimapharaoh je poznat svimapharaoh je poznat svimapharaoh je poznat svimapharaoh je poznat svimapharaoh je poznat svimapharaoh je poznat svimapharaoh je poznat svimapharaoh je poznat svimapharaoh je poznat svima
Pošalji poruku preko ICQ-a korisniku pharaoh Pošalji poruku preko Skype-a korisniku pharaoh
Anketa

pa evo neznam, nemam neki opipljivi dokaz da li vam se sviđaju ovakve teme tj da li da nastavim sa njima i ne, vidim da je bilo nešto pogleda pa eto pitam ??

"Always look on the Dark Side of life, tu ru, tu ru tu ru tu ru"
pharaoh je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 23-10-07, 22:06   #2 (permalink)
Drugarica učiteljica

Datum registracije: 14-08-06
Godina: 24
Poruka: 4,555
teica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svima
Re: Anketa

Meni se čini da si ih dosta pootvarao i da bi bilo okej da nam pustiš malo vremena dok se snađemo u njima, pa onda polako počneš druge otvarati.

Inače, svaka ti čast
ritam ti lijepe za noge
teica je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 23-10-07, 22:08   #3 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 17-06-06
Poruka: 2,940
Skunk je zabranio reputaciju

Interesantno je u svakom slucaju i dobre su teme. Ali po meni malo prebrzo otvaras teme jednu za drugom.

Ali inace sve 5
Skunk je offline  
Odgovori sa citatom
Star 23-10-07, 22:15   #4 (permalink)
V.I.P. Član

Datum registracije: 02-06-06
Godina: 25
Poruka: 234
romano ima ono neštoromano ima ono neštoromano ima ono neštoromano ima ono neštoromano ima ono neštoromano ima ono neštoromano ima ono nešto

evo ja pregledao sve tvoje teme iz ruba znanosti i mogu reći da su mi zanimljive i svaka pohvala za uloženi trud. nadam se da će ih još biti i da će se postojeće razvijati.

moj jedini problem je što mi takva tematika nije baš poznata da bi se aktivno mogao uključiti u raspravu.
romano je offline  
Odgovori sa citatom
Star 23-10-07, 22:20   #5 (permalink)
charolastra

Datum registracije: 24-09-06
Godina: 29
Poruka: 15,912
daidza ima reputaciju nad reputacijamadaidza ima reputaciju nad reputacijamadaidza ima reputaciju nad reputacijamadaidza ima reputaciju nad reputacijamadaidza ima reputaciju nad reputacijamadaidza ima reputaciju nad reputacijamadaidza ima reputaciju nad reputacijamadaidza ima reputaciju nad reputacijamadaidza ima reputaciju nad reputacijamadaidza ima reputaciju nad reputacijamadaidza ima reputaciju nad reputacijama
Pošalji poruku preko ICQ-a korisniku daidza Pošalji poruku preko AIM-a korisniku daidza Pošalji poruku preko MSN-a korisniku daidza Pošalji poruku preko Yahoo-a korisnku daidza Pošalji poruku preko Skype-a korisniku daidza

Također podržavam ali kao i romano nažalost ne mogu kvalitetnije sudjelovati

Monika Kravić pokazala grudi!!!...Pravila ponašanja
Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum
daidza je online sada  
Odgovori sa citatom
Star 23-10-07, 22:41   #6 (permalink)
Sarcastic mr. know it all...

Datum registracije: 26-12-05
Godina: 23
Poruka: 4,358
wonderwall je poznat svimawonderwall je poznat svimawonderwall je poznat svimawonderwall je poznat svimawonderwall je poznat svimawonderwall je poznat svimawonderwall je poznat svimawonderwall je poznat svimawonderwall je poznat svimawonderwall je poznat svimawonderwall je poznat svima
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku wonderwall

Također podržavam, i to mnogo podržavam. Makar nema čance da se uključim u temu jer sam više-manje neuk po tom pitanju.
Odgovori sa citatom
Star 23-10-07, 22:43   #7 (permalink)
Drugarica učiteljica

Datum registracije: 14-08-06
Godina: 24
Poruka: 4,555
teica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svima

I ja sam neuka totalka, ali pokušavam nešto logički zaključiti. Nemam pojma o matematici, fizici, kemiji i biologiji... ali moje koliko toliko logičko zaključivanje bi možda moglo neku diskusiju razviti.

Pokušajte.
ritam ti lijepe za noge
teica je offline  
Odgovori sa citatom
Star 24-10-07, 08:10   #8 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 09-11-06
Godina: 16
Poruka: 2,900
lol_lol ima ono neštolol_lol ima ono neštolol_lol ima ono neštolol_lol ima ono neštolol_lol ima ono neštolol_lol ima ono nešto

čitam sve tvoje teme ovdje i super je sve
Odgovori sa citatom
Star 24-10-07, 14:52   #9 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 27-05-07
Poruka: 2,679
vibica će uskoro biti poznatvibica će uskoro biti poznatvibica će uskoro biti poznatvibica će uskoro biti poznatvibica će uskoro biti poznatvibica će uskoro biti poznatvibica će uskoro biti poznat

to mi je, pored glazbe, najdrazi dio foruma....
The garden sighs, flowers die.
vibica je offline  
Odgovori sa citatom
Star 24-10-07, 14:57   #10 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 28-05-04
Godina: 30
Poruka: 1,359
kreky se izdvaja iz masekreky se izdvaja iz masekreky se izdvaja iz masekreky se izdvaja iz mase

Me se također sviđa. Mislim da ovdje nitko nije od nas neki super-mega-über stručnjak ali zašto ne raspravljati i iznijeti svoje mišljenje? Pa tome i služi forum jel tako?
Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: anketa

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 14:57.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103