| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Rub Znanosti Raspravljate o temi Anketa u Znanost forumu; pa evo neznam, nemam neki opipljivi dokaz da li vam se sviđaju ovakve teme tj da li da nastavim sa ... |
| Vidi Rezultate Anketa: Čitate li teme u Rubu Znanosti | |||
| Ne čitam, to mi je glupo | | 1 | 5.56% |
| Ima puno za čitat, ali nije loše | | 3 | 16.67% |
| Zanimljivo | | 5 | 27.78% |
| Odlično je, samo nastavi tako | | 9 | 50.00% |
| Glasači: 18. Vi nemožete glasati na ovoj anketi | |||
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| banned | Anketa pa evo neznam, nemam neki opipljivi dokaz da li vam se sviđaju ovakve teme tj da li da nastavim sa njima i ne, vidim da je bilo nešto pogleda pa eto pitam ??
__________________ Darth Damfisk creed "Always look on the Dark Side of life, tu ru, tu ru tu ru tu ru" |
| | |
| | #2 (permalink) |
| Drugarica učiteljica Datum registracije: 14-08-06 Lokacija: Zagreb Godina: 24
Poruka: 4,555
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Anketa Meni se čini da si ih dosta pootvarao i da bi bilo okej da nam pustiš malo vremena dok se snađemo u njima, pa onda polako počneš druge otvarati. Inače, svaka ti čast ![]()
__________________ Zamisli na bijelom konju kako nebom sipas smaragde zamisli galopiras sam po nebu od marmelade pjevusis neke pjesmice vjetar ti siba u lice ...zamisli da kao obloge ritam ti lijepe za noge |
| | |
| | #4 (permalink) |
| V.I.P. Član Datum registracije: 02-06-06 Lokacija: thailand/zagreb Godina: 25
Poruka: 234
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Anketa evo ja pregledao sve tvoje teme iz ruba znanosti i mogu reći da su mi zanimljive i svaka pohvala za uloženi trud. nadam se da će ih još biti i da će se postojeće razvijati. moj jedini problem je što mi takva tematika nije baš poznata da bi se aktivno mogao uključiti u raspravu. |
| | |
| | #5 (permalink) |
| charolastra | Re: Anketa Također podržavam ali kao i romano nažalost ne mogu kvalitetnije sudjelovati
__________________ Non quia difficilia sunt non audemus, sed quia non audemus difficilia sunt Monika Kravić pokazala grudi!!!...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| | |
| | #7 (permalink) |
| Drugarica učiteljica Datum registracije: 14-08-06 Lokacija: Zagreb Godina: 24
Poruka: 4,555
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Anketa I ja sam neuka totalka, ali pokušavam nešto logički zaključiti. Nemam pojma o matematici, fizici, kemiji i biologiji... ali moje koliko toliko logičko zaključivanje bi možda moglo neku diskusiju razviti. Pokušajte.
__________________ Zamisli na bijelom konju kako nebom sipas smaragde zamisli galopiras sam po nebu od marmelade pjevusis neke pjesmice vjetar ti siba u lice ...zamisli da kao obloge ritam ti lijepe za noge |
| | |
| | #9 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 27-05-07 Lokacija: Zagreb/Dubrava
Poruka: 2,679
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Anketa to mi je, pored glazbe, najdrazi dio foruma.... ![]()
__________________ So there I was. Within the sobriety of the immortals. A semblance of supernatural winds passing through, The garden sighs, flowers die. |
| | |
| | #10 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 28-05-04 Lokacija: Zona B Godina: 30
Poruka: 1,359
![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Anketa Me se također sviđa. Mislim da ovdje nitko nije od nas neki super-mega-über stručnjak ali zašto ne raspravljati i iznijeti svoje mišljenje? Pa tome i služi forum jel tako?
__________________ Bolje tenis na posteru nego penis u tosteru. |
| | |
![]() |
| Tagovi: anketa |
« INSIDER
|
Zivot poslje smrti »
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 14:57.