| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Rub Znanosti Raspravljate o temi Anketa u Znanost forumu; Evo i ja sam počeja pratiti ove teme, ne zato što su me ''ukorili'' da san samo na politici, već ... |
| Vidi Rezultate Anketa: Čitate li teme u Rubu Znanosti | |||
| Ne čitam, to mi je glupo | | 1 | 5.56% |
| Ima puno za čitat, ali nije loše | | 3 | 16.67% |
| Zanimljivo | | 5 | 27.78% |
| Odlično je, samo nastavi tako | | 9 | 50.00% |
| Glasači: 18. Vi nemožete glasati na ovoj anketi | |||
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #11 (permalink) |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 25-02-07 Godina: 56
Poruka: 707
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Anketa Evo i ja sam počeja pratiti ove teme, ne zato što su me ''ukorili'' da san samo na politici, već zato što me to intertesiralo kad sam bija mlađi, i tad je to izgledalo dosta drukčije, da ne kažem to su bile ''tabu'' teme. Danas se ipak o tome dosta raspravlja, razjašnjava, istraživa itd. Samo naprid.
__________________ SAMO MORU VIRUJEM! |
| | |
| | #13 (permalink) | |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 25-11-06
Poruka: 3,309
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Anketa Citat:
![]()
__________________ jebeš potpis u kojem niš ne piše | |
| | |
| | #14 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 28-05-04 Lokacija: Zona B Godina: 30
Poruka: 1,355
![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Anketa Oj g. dipl-ing-dr.sc.-mrc-frc.-krc-šmrc (oprosti ako sam zaboravio koju titulu) Adolon, najiskrenije mi je žao ako sam Vas mojim izjavama na neki način omalovažio, vrijeđao ili podcijenio. Idem odmah napraviti za kaznu 20 sklekova na lijevoj šaci kao Roky dok se pripremao za borbu protiv Ivana Draga!! Isprika prihvačena?? ![]()
__________________ Bolje tenis na posteru nego penis u tosteru. |
| | |
| | #15 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 14-04-08 Lokacija: split
Poruka: 194
![]() | Re: Anketa Novopečeni sam forumaš, ali imam veliku količinu informacija iz graničnih područja znanosti, neka svoja iskustva, zato ti hvala što si pokrenuo ovakvu vrstu tema, nastavi dalje i ne boj se, uvijek je bilo slijepaca pored zdravih očiju.! |
| | |
![]() |
| Tagovi: anketa |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 11:32.

moj prijedilog