| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Rub Znanosti Raspravljate o temi Area 51 u Znanost forumu; što mislite jeli to područje postoji, dali ameri kriju tamo nešto jebeno sam se počeo interesirati o svemiru i ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #2 (permalink) |
| Uvaženi forumas | Re: Area 51 ma kriju 100% nešto, mater im američku.kontaš sigurno ima nešto, ali je sakriveno pun kurac ispod zemlje i sakriveno nekom turbo tehnologijom tako da... jednom će se i to saznat, ali ko zna oćemo mi onda bit ovdje ili rip
__________________ I krv svoju za bijelo-plavu boju Kohorta Osijek |
| | |
| | #4 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 11-10-05 Lokacija: Svinjarevci
Poruka: 2,950
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Area 51 iskreno, dvoumim se ovdje, postoji mala mogućnost da tamo nešto fakat postoji ali veća je ona da je to sve zabluda i vjerojatno tamo rade pokuse ili obogaćuju uran ili kaj ti ja znam kaj
__________________ Ovo ljeto nudim 100 kn osobi koja fotografira Tanju Tomić u toplessu (za bikini 50 kn). Slika mora biti pristojne kvalitete i rezolucije |
| | |
| | #10 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 28-05-04 Lokacija: Zona B Godina: 30
Poruka: 1,355
![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Area 51 Ma skrivaju nešto, 100%. Čuj to je jedino čuvano područje oko kojeg mogu stražari pucati na tebe bez ikakvog upozorenja, pa se ti misli....ne vjerujem da čuvaju tamo neko običo oružje ili sl.
__________________ Bolje tenis na posteru nego penis u tosteru. |
| | |
![]() |
| Tagovi: area |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 11:10.

: