| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Rub Znanosti Raspravljate o temi Astronomi potvrdili: u svemiru ima života!!!! u Znanost forumu; Citat: Pravi autor: Sayrex pa šta je najgore to je istina xxxDDDD Šta? Da koristimo 10% ili da mediji iskrivljuju?... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #12 (permalink) | |
| Regularni forumas | Re: Astronomi potvrdili: u svemiru ima života!!!! Citat:
izgleda meni da ode da dođe do invazije da bi oni idalje dokaze tražili jer bi mislili da je to neka montaža![]() EDIT: 10% koristimo ako ne i manje (znam iz pouzdanih izvora xD) ljudi koji imaju telepatske moći ili moći iscljeljivanja koriste možda oko 15%, e sad se ti misliš šta može lik koji koristi 100%...
__________________ Yoshaah!! You guys, prepare for the counterattack!! We're gonna blow down Thriller Bark!!! | |
| | |
| | #13 (permalink) | |
| Starter Datum registracije: 21-03-08 Godina: 28
Poruka: 20
![]() | Re: Astronomi potvrdili: u svemiru ima života!!!! Citat:
| |
| | |
| | #14 (permalink) |
| Regularni forumas | Re: Astronomi potvrdili: u svemiru ima života!!!! imaju al ja svejedno znam da oni samo lažu da trebaju dokaze, mislin da je događaj u roswellu sve objasnia...
__________________ Yoshaah!! You guys, prepare for the counterattack!! We're gonna blow down Thriller Bark!!! |
| | |
| | #15 (permalink) | ||
| Starter Datum registracije: 21-03-08 Godina: 28
Poruka: 20
![]() | Citat:
Citiram: Nemoguće je mozak cijelog svjesno koristiti jer neki dijelovi tome jednostavno nisu namijenjeni, nego imaju druge funkcije. Najsvjesniji dio mozga je kora i to kora velikog mozga. Što ideš dublje, o svijesti se praktično ne da pričati. Tamo u malom mozgu ili čak u nižim strukturama, nema ništa od svijesti, recimo u mostu. Neki dijelovi mozga čak ni nemaju živčane stranice. To su arterije i vene, kapilare, zatim komore u mozgu ispunjene likvorom, ovojnice, glija stanice kojih je cijeli vagon, itd. Evolucija ne bi potratila "90% mozga". Stvar ne hladi krv, kako je mislio Aristotel, ona nas čini onim što jesmo, ona je mi, i ona je naša stvarnost. "Duše" i ostale religijske pojmove možete zaboraviti, za takve stvari dokaza ima - nula. Mozak je in charge, a ono što osjećamo kad mislimo o sebi jest rezultat interakcije kore i dubljih centara. Stravično je složeno i, iako se dosta zna, kopajući po tome, shvaćamo da je "rudnik vrlo dubok". Što se tiče trenutne aktivnosti, 100%-tna neuronska aktivnost bi rezultirala smrću. Svojevrstan "degauss" mozga. Da ne koristiš 100% mozga snajpersko zrno koje bi prošlo kroz nefunkcionalan dio te ne bi usmrtilio. Citat:
Samo mali zeleni su ti od davno out. Sad su u igri Plejadinci, Kasiopejci, Iluminati... Zadnji Uredio daidza : 23-03-08 u 12:43. | ||
| | |
![]() |
| Tagovi: planeti, svemir, zivot |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 11:07.

izgleda meni da ode da dođe do invazije da bi oni idalje dokaze tražili jer bi mislili da je to neka montaža