ništa dobroga, nadam se da griješi
Raspravljate o temi Baba Vanga - Proreknuta buducnost 2008 - 5079 u Rub Znanosti forumu, dio Znanost foruma; Baba Vanga, rođena je 3. listopada 1911. kao Vangelia Pandeva Dimitrova u Strumici u Makedoniji. Vid je izgubila kao 12-godišnja ...
Daj, kad mi u srce pogledas, da tamo nema nicega, da nista nema osim tvoga imena..
Tu, na tvome pragu zaspala, jedna dusa iskrena i samo cekam dan da ti lice ugledam...
ništa dobroga, nadam se da griješi
kakvih pizdarija tu ima
![]()
vanzemaljci kontaktiraju mađare
pa di mađare? njih niko ne razumi![]()
-
otkrili su da je mađarski jako sličan njihovom![]()
Svašta...
Zanimljivo je sve to no kao i sva ''prorocanstva'' u zadnje vrijeme ovo je balega jedna velika i jos jedna nada za slavom i izazivanjem opce panike, tako da i ovo elegantno klasificiram u pizdariju.
Al dobro, evo fantasticnih tema za filmove.
"U potrazi za izvanzemaljskim životom, ljudi stupaju u kontakt s nečim užasnim" . Sam naziv te tjera u kino
Ma Blockbuster jbt!...![]()
1. na koju foru će napraviti umjetno sunce? onda, pravo sunce se hladi. to je teško ostvarivo s obzirom na veličinu sunca. inače, promjer sunca je cca 1 400 000 km, a zemlje cca 12 700 km.
2. jedino je moguće u smislu da odbacimo te podatke i da smatramo da je sve moguće na neki drugi način odnosno da jednostavno bude tako.
to je teorija u koju ja vjerujem, jer sunce ionako nije nastalo iz materije nego na neki drugi način. sve je stvoreno. nije nastalo iz velikog praska tako da su gore navedene teorije moguće
Ja bih rekao da su ova proročanstva čak prilično optimistična; naime, ako će 3. svjetski rat izbiti za dvije godine, sumnjam da će ljudi preživjeti na Zemlji sve do 3797. godine...
Ali kao i sva druga proročanstva u povijesti svijeta, ni ova se neće ostvariti; čak i Nostradamusova proročanstva "ostvarivala" su se tek nakon što bi se neki događaj već desio, pa bi se onda naprasito "pronalazio" u Nostradamusovim spisima. Niti jedno njegovo proročanstvo koje se odnosilo na neki budući događaj nije se ostvarilo, tako neće ni ova Baba Vange. Budućnost, za razliku od prošlosti, nije uklesana u stijeni, i svaki zamislivi razvoj događaja je moguć...
Nije bogat onaj koji mnogo ima, već onaj kome malo treba.