| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Rub Znanosti Raspravljate o temi Bermudski trokut u Znanost forumu; ..mora biti traga... ...kada je mornarima loše...ili kada im je sila....... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #12 (permalink) | |
| next best thing | Re: Bermudski trokut Citat:
parkiraj auto u polju pa će nestat za 100 godina, a gdje nebi u moru ove novokomponovane krntije za 50 godina.
__________________ So tear me open, but beware The things inside without a care And the dirt still stains me So wash me, 'till I'm clean... | |
| | |
| | #13 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 02-06-06 Lokacija: somewhere beyond nowhere Godina: 21
Poruka: 3,274
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Bermudski trokut A tu su još i morske struje koje će ga prvo malo izvozat prije nego nestane ![]()
__________________ ~Who dares, wins^Semper fi^ Croportal forum pokreće vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Ltd. |
| | |
| | #14 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 05-10-07 Godina: 31
Poruka: 63
![]() | Re: Bermudski trokut Ne lupetaj. Potraga je krenula odmah čim su nestali i nikad nisu nađene nikakve olupine, a ne da su olupine tražene godinama nakon nesreća. Malo pročitaj prvi post (ili općenito bilo kaj na tu temu) prije nego odlučiš na ovakav način komentirati. Titanic je nađen nakon kolko godina i to u dubokom moru, a tamo dubina ne prelazi stotinjak metara, a nemogu naći ništa. |
| | |
| | #18 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 24-03-07 Lokacija: Coca Cola Company Godina: 23
Poruka: 3,550
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Bermudski trokut pa jel tamo idu kad službe ili tako nešto,ronioci sumnjivo mi je to da nema ostataka
__________________ Anything is possible on the Coke Side of Life.Check it out for yourself! |
| | |
| | #19 (permalink) | |
| Regularni forumas Datum registracije: 30-10-07 Lokacija: Zadar
Poruka: 458
![]() ![]() ![]() | Re: Bermudski trokut Citat:
![]() Kako moze brod od 300 metara opremljen najnovijom navigaciskom opremom i isto tako sigurnosnom nestati bez traga skupa sa 30-ak clanova posade a da na brodu niko nije stiga poslati Distress poziv ili ukljuciti SART ili bar nesto drugo ??? Moze biti da je sve to velika zavjera i da SAD testira nekakvo "novo" oruzje tamo , isto tako mogu biti iznenadne oluje ima puno teorija a niti jedna nije dokazana Tribalo bi staviti par dobrovoljaca ili fanatika na neku platformu tamo sa radio/satelitskom vezom i zalihama za par miseci i strpljivo cekati sto ce in se dogoditi
__________________ zapivajmo nocas u konobi nek se stare uspomene bude tuđi covik nikad nece znati sto to veze Dalmatinske ljude | |
| | |
![]() |
| Tagovi: bermudski trokut, groblje atlantika, rub izgubljenog svijeta, trokut smrti, vrazji trokut, zona sumraka |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 23:50.