| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Rub Znanosti Raspravljate o temi Bermudski trokut u Znanost forumu; dobra ideja.ali pazi,opet zaboravljaš mogućnost nuklerno radioaktivnog otpada.ne zaboravi da je KUBA blizu... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #22 (permalink) | |
| next best thing | Re: Bermudski trokut Citat:
na većim morskim dubinama je mogućnost prezervacije veća zbog manjih struja i manjeg saliniteta, tako je moguće na dnu sredozemlja pronaći drvene galije koje su prekrivene muljem na dnu koji služi kao konzervator, pliće more = veće morske struje grebeni, i salinitet koji najviše voli Fe.
__________________ So tear me open, but beware The things inside without a care And the dirt still stains me So wash me, 'till I'm clean... | |
| | |
| | #23 (permalink) |
| Akademik Foruma | Re: Bermudski trokut ma to japanci imaju manjak zeljeza..pa su napravili spravu koja to sve lipo potopi i salje direkt u japan...onda oni to lipo prerade i eto... ![]() nego jeli se tamo ikoji japanski brod potopio?
__________________ Do not resent growing old. Many are denied the privilege. |
| | |
| | #24 (permalink) |
| Banned Datum registracije: 13-02-08
Poruka: 168
![]() | Re: Bermudski trokut u mojoj ulici neki se lik ubio prije 7 god a odma nakon toga nije proslo ni 12 god na tom mjestu samo dvje ulice dalje macku od susjeda je pokupio auto sta da radim ![]() kome da se obratim a da nekaze da sam lud ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
| | |
| | #28 (permalink) |
| Regularni forumas | Re: Bermudski trokut Kad pomislin na to nestajanje i to odma me vata andrenalin, da živin tamo blizu negdi otiša bi s brodon dok nenestanen, baš me zanima šta je, jedno je sigurno (nešto je) xxxD
__________________ Yoshaah!! You guys, prepare for the counterattack!! We're gonna blow down Thriller Bark!!! |
| | |
| | #30 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 30-12-07 Lokacija: Trnje,Zg Godina: 27
Poruka: 1,115
![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Bermudski trokut Ja sam gledao na National Geographic-u o tom Bermudskom trokutu. Rekli su da se to desava zbog mjesanja golfske struje i neznam jos nekih struja zbog kojih nastaju ogromni valovi. Tamo se sudaraju i topli i hladni vjetrovi zbog kojih se u jednom danu stvori i nekoliko kratkotrajnih uragana. Zbog toga je veca vjerojatnost da se sruse avioni i potonu brodovi. A ako pitate za olupine, kazu da je to zbog upravo tih struja i brzog toka vode i velikih valova pa tako kad potone brod ili se srusi avion valovi i struje to mogu odnijeti i 100 - 200 km u jednom danu. Znaci ako ne nadju prvih tjedan dana nece vise ih ni naci... A ovo sto se tice kompasa to isto znanstvenici objasnjavaju zbog takvog geografskog polozaja. Npr. ako tamo pogledate u nebo kompas ce vam pokazivati sjever a zvijezda Sjevernjaca ce biti na skroz nekom drugom kraju i zato to ljude buni...Evo nadam se da ce vam sad malo biti jasnije... Ovo nije da sad to ja sad tu nasrao nego su to tako znanstvenici objasnili... ![]() ![]() ![]() A jesam ze raspiso...
__________________ Bolje je zbog Parkinsa malo proliti, nego zbog Alzheimera ne popiti |
| | |
![]() |
| Tagovi: bermudski trokut, groblje atlantika, rub izgubljenog svijeta, trokut smrti, vrazji trokut, zona sumraka |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 23:40.