| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Rub Znanosti Raspravljate o temi Bermudski trokut u Znanost forumu; Kao što je bbbtrnje rekao,sve je točno. E a imam i ja pitanje vezano uz to. Piše da ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #31 (permalink) |
| Uvaženi forumas | Re: Bermudski trokut Kao što je bbbtrnje rekao,sve je točno. E a imam i ja pitanje vezano uz to. Piše da u olujnim uvjetima valovi dosežu do 7 metara a u malo ekstremnijim uvjetima najviše do 15 metara. A sad ono,čega nema baš puno i nije zabilježeno puno puta zovu se " rogue waves " koji dosežu do 30 metara i kaže se da potope sve...da čak može i brod veličine tankera bez problema potopit...ti se valovi javljaju na otvorenom moru,bez upozorenja i čak kada je vrijeme normalno....jel netko što čuo o tim valovima ili gledao na telki možda ? Pojava koju nitko ne može objasnit.
__________________ "Misfortune shows those who are not really friends." Aristotel (384 BC - 322 BC), Eudemian Ethics Zadnji Uredio Replica : 13-03-08 u 08:39. |
| | |
| | #33 (permalink) |
| Uvaženi forumas | Re: Bermudski trokut Evo tu je scena iz filma.Navodno je rađena prema izgledu stvarne situacije.Dosta puta ljudi to zamijene sa tsunamijem LOL koji se uopće ne vidi na otvorenom moru.
__________________ "Misfortune shows those who are not really friends." Aristotel (384 BC - 322 BC), Eudemian Ethics |
| | |
![]() |
| Tagovi: bermudski trokut, groblje atlantika, rub izgubljenog svijeta, trokut smrti, vrazji trokut, zona sumraka |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 23:13.

Pali gume a ne dušu