Idi nazad   Croportal Forum > Znanost > Rub Znanosti
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Rub Znanosti Raspravljate o temi Bigfoot, Sasquatch, Yeti, Alma u Znanost forumu; Dosta sam čitao o tim susretima sa nepoznatim "životinjama" i nije mi još uvijek jasno dali se radi ...

Odgovor

Opcije Teme
Star 31-10-07, 17:00   #11 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 17-05-07
Godina: 23
Poruka: 85
Axwell se izdvaja iz mase
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Axwell
Re: Bigfoot, Sasquatch, Yeti, Alma

Dosta sam čitao o tim susretima sa nepoznatim "životinjama" i nije mi još uvijek jasno dali se radi o zavjeri (da je sve to fotomontaža) ili su te priče kao i slike i videozapisi istiniti. Danas se znanstvenici bave otkrivanjem istine svega i svačega pa mi nije jasno dali ne mogu poduzeti nešto pa da nam napokon dokažu pravu istinu o tome.
Odgovori sa citatom
Star 02-11-07, 07:54   #12 (permalink)
next best thing

Datum registracije: 10-06-05
Godina: 31
Poruka: 5,103
pharaoh je poznat svimapharaoh je poznat svimapharaoh je poznat svimapharaoh je poznat svimapharaoh je poznat svimapharaoh je poznat svimapharaoh je poznat svimapharaoh je poznat svimapharaoh je poznat svimapharaoh je poznat svimapharaoh je poznat svima
Pošalji poruku preko ICQ-a korisniku pharaoh Pošalji poruku preko Skype-a korisniku pharaoh

Citat:
Pravi autor: Axwell Pogledaj Poruke
Dosta sam čitao o tim susretima sa nepoznatim "životinjama" i nije mi još uvijek jasno dali se radi o zavjeri (da je sve to fotomontaža) ili su te priče kao i slike i videozapisi istiniti. Danas se znanstvenici bave otkrivanjem istine svega i svačega pa mi nije jasno dali ne mogu poduzeti nešto pa da nam napokon dokažu pravu istinu o tome.

sve to spada pod kriptozoologiju a to službeno nije ZNANOST, ima još puno bića i nerazjašnjenih misterija, npr. Chupacabra, Tasmanijski tigar itd, budem dodao jednu takvu opću temu sa manje poznatim mističnim bićima.

The things inside without a care

And the dirt still stains me

So wash me, 'till I'm clean...
pharaoh je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 19-11-07, 18:50   #13 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 28-03-07
Godina: 18
Poruka: 2,320
tamijan će uskoro biti poznattamijan će uskoro biti poznattamijan će uskoro biti poznattamijan će uskoro biti poznattamijan će uskoro biti poznattamijan će uskoro biti poznattamijan će uskoro biti poznat
Jeti

Jeti

Odete li na Himalaju, tko zna, možda u snježnim vrhuncima naiđete na nekakvu poveću dlakavu spodobu – tzv. snježnog čovjeka Jetija. ;-) I to ne samo jednog, jer stanovnici Himalaje već stotinama godina bruje o skupini snježnih bića, raščupanaca poluljudskog i polumajmunskog lica, s dugim majmunskim rukama. Najčešće borave u spiljama na visini od četiri do sedam tisuća metara, u prostorima koji razdvajaju šume od ledenjaka. Jedu male životinje, no izbirljivi su, vade im utrobu. Lakše ćete ih susresti po noći, jer danju uglavnom čame u spiljama. Osim ako, naravno, ne uđete u spilju.

Jetije su vidjeli čak i Europljani. Rusi su početkom 20. stoljeća navodno uhvatili nekakvo čudno biće nalik neandertalcu. Godine 1953. Britanci su poslali ekspediciju u potrazi za Jetijem. Nisu pronašli nikakve dokaze, no zanimljivo je da su pronašli pramen neke čudne kose čijeg vlasnika nikada nisu uspjeli identificirati.

I Amerikanci imaju svoju verziju Jetija. Zovu ga Bigfoot, a živi u šumama na sjeverozapadu SAD-a i zapadu Kanade.

Yeah
tamijan je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 19-11-07, 18:57   #14 (permalink)
Akademik Foruma

Datum registracije: 24-03-07
Poruka: 3,575
mirin979 ima ono neštomirin979 ima ono neštomirin979 ima ono neštomirin979 ima ono neštomirin979 ima ono nešto
Re: Jeti

pa zar vec nema ovakva slicna tema?
Odgovori sa citatom
Star 19-11-07, 20:02   #15 (permalink)
charolastra

Datum registracije: 24-09-06
Godina: 29
Poruka: 19,181
daidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Foruma
Pošalji poruku preko ICQ-a korisniku daidza Pošalji poruku preko AIM-a korisniku daidza Pošalji poruku preko MSN-a korisniku daidza Pošalji poruku preko Yahoo-a korisnku daidza Pošalji poruku preko Skype-a korisniku daidza
Re: Jeti

Ima

Monika Kravić pokazala grudi!!!...Pravila ponašanja
Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum
daidza je offline  
Odgovori sa citatom
Star 19-11-07, 20:57   #16 (permalink)
Akademik Foruma

Datum registracije: 24-03-07
Poruka: 3,575
mirin979 ima ono neštomirin979 ima ono neštomirin979 ima ono neštomirin979 ima ono neštomirin979 ima ono nešto

eto vidis da se mirin sjetio
Odgovori sa citatom
Star 19-11-07, 21:00   #17 (permalink)
next best thing

Datum registracije: 10-06-05
Godina: 31
Poruka: 5,103
pharaoh je poznat svimapharaoh je poznat svimapharaoh je poznat svimapharaoh je poznat svimapharaoh je poznat svimapharaoh je poznat svimapharaoh je poznat svimapharaoh je poznat svimapharaoh je poznat svimapharaoh je poznat svimapharaoh je poznat svima
Pošalji poruku preko ICQ-a korisniku pharaoh Pošalji poruku preko Skype-a korisniku pharaoh

pa kad prije, danas sam sve pregledao i nije ovog bilo fala daidza i mirine

The things inside without a care

And the dirt still stains me

So wash me, 'till I'm clean...
pharaoh je offline  
Odgovori sa citatom
Star 08-12-07, 20:43   #18 (permalink)
Starter

Datum registracije: 03-12-07
Godina: 37
Poruka: 6
kdebelja se izdvaja iz mase

Citat:
Pravi autor: Skunk Pogledaj Poruke
Amerikanac Rick Jacobs noću je snimao medvjede i jelene u Nacionalnoj šumi u Pennsylvaniji. Kameru koja se automatski uključuje za snimanje pričvrstio je na stablu sjeveroistočno od grada Pittsburga. Osim šumskih medvjeda, kamera je snimila i čudnu, veliku dlakavu životinju.
Uvjeren da je snimio Bigfoota (Sasquatcha), legendarno biće velikih stopala čiji je srodnik i Yeti, snimke životinje objavio je na web stranici Organizacije za istraživanje Bigfoota. Članovi te organizacije složili su se da snimka prikazuje upravo Bigfoota. Vijest su objavile sve svjetske agencije.
- Uvjereni smo da je riječ o mladunčetu Sasquatcha, tj. Bigfoota - objasnio je Paul Majeta, član Organizacije. Kako bi životinju zaštitili od hordi znatiželjnika, nisu objavili točnu lokaciju na kojoj su snimke snimljene.
Strahuju da bi ga veliki broj ljudi koji se nadaju vidjeti mistično stvorenje zapravo mogao uplašiti i otjerati daleko u divljinu. Vlasti u Pennsylvaniji također su pregledale snimku. Tvrde da je riječ o običnom medvjedu s teškim kožnim oboljenjem.
Prva slika mi slići da je na njoj medvjed a druga koda je čimpanza.
kdebelja je offline  
Odgovori sa citatom
Star 08-12-07, 21:00   #19 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 14-03-07
Godina: 20
Poruka: 2,191
Bahamut je dragulj u masiBahamut je dragulj u masiBahamut je dragulj u masiBahamut je dragulj u masiBahamut je dragulj u masiBahamut je dragulj u masiBahamut je dragulj u masiBahamut je dragulj u masiBahamut je dragulj u masiBahamut je dragulj u masiBahamut je dragulj u masi

A možda je ovo bigfoot
Dodane Slike
Tip Fajla: jpg hm.jpg (19.6 KB, 12 pogleda)
Bahamut je offline  
Odgovori sa citatom
Star 08-12-07, 21:02   #20 (permalink)
pure

Datum registracije: 30-05-06
Poruka: 8,994
Vuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svima

to je amerikanizirani zagorac
Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: alma, bigfoot, sasquatch, yeti

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 18:46.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111