| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Rub Znanosti Raspravljate o temi Bigfoot, Sasquatch, Yeti, Alma u Znanost forumu; Dosta sam čitao o tim susretima sa nepoznatim "životinjama" i nije mi još uvijek jasno dali se radi ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #11 (permalink) |
| Regularni forumas | Re: Bigfoot, Sasquatch, Yeti, Alma Dosta sam čitao o tim susretima sa nepoznatim "životinjama" i nije mi još uvijek jasno dali se radi o zavjeri (da je sve to fotomontaža) ili su te priče kao i slike i videozapisi istiniti. Danas se znanstvenici bave otkrivanjem istine svega i svačega pa mi nije jasno dali ne mogu poduzeti nešto pa da nam napokon dokažu pravu istinu o tome.
__________________ Nothing happens unless first a dream. |
| | |
| | #12 (permalink) | |
| phase shifted | Re: Bigfoot, Sasquatch, Yeti, Alma Citat:
sve to spada pod kriptozoologiju a to službeno nije ZNANOST, ima još puno bića i nerazjašnjenih misterija, npr. Chupacabra, Tasmanijski tigar itd, budem dodao jednu takvu opću temu sa manje poznatim mističnim bićima.
__________________ functioning in a slightly different way | |
| | |
| | #13 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 28-03-07 Lokacija: Moto susreti Godina: 20
Poruka: 2,498
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Jeti Jeti ![]() Odete li na Himalaju, tko zna, možda u snježnim vrhuncima naiđete na nekakvu poveću dlakavu spodobu – tzv. snježnog čovjeka Jetija. ;-) I to ne samo jednog, jer stanovnici Himalaje već stotinama godina bruje o skupini snježnih bića, raščupanaca poluljudskog i polumajmunskog lica, s dugim majmunskim rukama. Najčešće borave u spiljama na visini od četiri do sedam tisuća metara, u prostorima koji razdvajaju šume od ledenjaka. Jedu male životinje, no izbirljivi su, vade im utrobu. Lakše ćete ih susresti po noći, jer danju uglavnom čame u spiljama. Osim ako, naravno, ne uđete u spilju. Jetije su vidjeli čak i Europljani. Rusi su početkom 20. stoljeća navodno uhvatili nekakvo čudno biće nalik neandertalcu. Godine 1953. Britanci su poslali ekspediciju u potrazi za Jetijem. Nisu pronašli nikakve dokaze, no zanimljivo je da su pronašli pramen neke čudne kose čijeg vlasnika nikada nisu uspjeli identificirati. I Amerikanci imaju svoju verziju Jetija. Zovu ga Bigfoot, a živi u šumama na sjeverozapadu SAD-a i zapadu Kanade. ![]()
__________________ Pali gume a ne dušu ![]() I said speed, Give me what I need, Yeah |
| | |
| | #15 (permalink) |
| charolastra | Re: Jeti Ima
__________________ Non quia difficilia sunt non audemus, sed quia non audemus difficilia sunt Monika Kravić pokazala grudi!!!...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| | |
| | #18 (permalink) | |
| Starter Datum registracije: 03-12-07 Godina: 39
Poruka: 29
![]() | Re: Bigfoot, Sasquatch, Yeti, Alma ![]() Citat:
Prva slika mi slići da je na njoj medvjed a druga koda je čimpanza. | |
| | |
| | #20 (permalink) |
| no shit sherlock! Datum registracije: 30-05-06
Poruka: 10,865
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Bigfoot, Sasquatch, Yeti, Alma to je amerikanizirani zagorac
__________________ Why can't each of us in the world ever see, "The best things in life are free" Little sounds of laughter or one hug, a smile A kiss from you to me |
| | |
![]() |
| Tagovi: alma, bigfoot, sasquatch, yeti |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 06:06.

Pali gume a ne dušu