Raspravljate o temi Bigfoot, Sasquatch, Yeti, Alma u Rub Znanosti forumu, dio Znanost foruma; Dosta sam čitao o tim susretima sa nepoznatim "životinjama" i nije mi još uvijek jasno dali se radi o zavjeri ...
Nothing happens unless first a dream.
Jeti
Odete li na Himalaju, tko zna, možda u snježnim vrhuncima naiđete na nekakvu poveću dlakavu spodobu – tzv. snježnog čovjeka Jetija. ;-) I to ne samo jednog, jer stanovnici Himalaje već stotinama godina bruje o skupini snježnih bića, raščupanaca poluljudskog i polumajmunskog lica, s dugim majmunskim rukama. Najčešće borave u spiljama na visini od četiri do sedam tisuća metara, u prostorima koji razdvajaju šume od ledenjaka. Jedu male životinje, no izbirljivi su, vade im utrobu. Lakše ćete ih susresti po noći, jer danju uglavnom čame u spiljama. Osim ako, naravno, ne uđete u spilju.
Jetije su vidjeli čak i Europljani. Rusi su početkom 20. stoljeća navodno uhvatili nekakvo čudno biće nalik neandertalcu. Godine 1953. Britanci su poslali ekspediciju u potrazi za Jetijem. Nisu pronašli nikakve dokaze, no zanimljivo je da su pronašli pramen neke čudne kose čijeg vlasnika nikada nisu uspjeli identificirati.
I Amerikanci imaju svoju verziju Jetija. Zovu ga Bigfoot, a živi u šumama na sjeverozapadu SAD-a i zapadu Kanade.
![]()
pa zar vec nema ovakva slicna tema?
Anything is possible on the Coke Side of Life.Check it out for yourself!
Ima
eto vidis da se mirin sjetio
Anything is possible on the Coke Side of Life.Check it out for yourself!
pa kad prije, danas sam sve pregledao i nije ovog bilofala daidza i mirine
![]()
A možda je ovo bigfoot![]()
I'm not sorry to say we just ran out of give a shit.
to je amerikanizirani zagorac
All in all you're just another brick in the wall......