| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Rub Znanosti Raspravljate o temi BIO SAM NA MARSU u Znanost forumu; loolz... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #93 (permalink) | |
| Uvaženi forumas | Re: BIO SAM NA MARSU Ajde oću još, oću još.....!!!!!!!!!!
__________________ O utjecaju GTA:SA na ljude Citat:
| |
| | |
| | #94 (permalink) |
| Banned | Re: BIO SAM NA MARSU Vidim život na kraju svemira, vidim više od obične prašine koju nađoh na ovome svijetu i vidim iskricu sreće u tvojim očima, to je ono što ja vidim. Kao i svaki put kada uđem na novu razinu uvijek me impresionira jedna stvar, taj vjetar u zraku koji puše istom jačinom, ovdje nebo nije plavo ali je atmosfera takva kao za vrijeme ljetnog dana kada se nebo zacrni pred jaku oluju, tlo je prekriveno crnom masom koja podsjeća na svježe asfaltiranu cestu. Ovdje ima puno svemirskih brodova raznih veličina i oblika, neki su stvarno kao tanjuri a neki me podsjećaju na oklop od kornjače. Prvo smo otišli do jedne velike zgrade mogao bih reći da je to muzej, ovdje se drže rakete sa atomskim nabojem koje su poslane sa zemlje za vrijeme hladnog rata, imaju oznake CCCP i USA vjerojatno su pokušali gađati marsove polove da pokušaju otopiti led a vidio sam i jednu koja je izgledala kao riblja kost, oznake pisma na njoj nisu poznate ni u jednom koje sam vidio na zemlji pa ne mogu reći da je poslana sa zemlje. Nismo ulazili u svemirski brod danas, to smo ostavili za sutra kada je ujedno i moj povratak na zemlju, ti strojevi reagiraju kao živo biće mogu mijenjati oblik, povećavati i smanjivati svoj obujam do određene granice, zapravo niste ni sami sigurni u što gledate stroj ili nešto drugo. Vraćamo se na površinu tj. prvu razinu, moja prijateljica je ovdje jako poznata svi je pozdravljaju a i mene vole pogledati, izgleda da ja ispadam frajer no neću se hvaliti, ono što želim istaknuti je da ovi ljudi nisu materijalisti, nitko ne teži da ima nešto više od drugog, kupovati u trgovini ne treba vam novac, svatko ima pravo na određenu količinu u mjesec dana koja mu je dovoljna za život, nezaposlenost ne postoji, za svakog se nešto nađe. Odlučio sam ponovo otići do one knjižnice da vidim zemlju i naravno još neka mjesta na kojima nikad vjerojatno neću biti jer sutra je poseban dan za mene, dan povratka………nastavlja se |
| | |
| | #96 (permalink) | |
| Uvaženi forumas | Re: BIO SAM NA MARSU Meni je baš zanimljivio i procitao sam svaki dio.... E i da... Cekam još ![]()
__________________ O utjecaju GTA:SA na ljude Citat:
| |
| | |
| | #98 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 09-12-07 Godina: 23
Poruka: 354
![]() | Re: BIO SAM NA MARSU već sam nekoliko puta bio jasan
__________________ Odabrao Dželo Hadžiselimović, prevela Neda Ritz, tekst čitao Miljenko Kokot, tonski obradio... Zadnji Uredio pharaoh : 27-05-08 u 07:02. Razlog: ljudi, čitajte teme od početka |
| | |
| | #99 (permalink) |
| The Eye Datum registracije: 27-03-08
Poruka: 8,388
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: BIO SAM NA MARSU ne znam u cemu je problem, i ja san bija na marsu... samo sutim o tome xD al svaka cast na idejama i volji te zelji da to podjelis s drugima ![]()
__________________ What's it when a man talks dirty to a woman? Sexual harassment. What's it when a woman talks dirty to a man? $3.99 a minute. Zadnji Uredio Sahataba : 27-05-08 u 00:19. |
| | |
| | #100 (permalink) | |||
| V.I.P. i simpa Član | Re: BIO SAM NA MARSU Citat:
Dakle već je rečeno, kome se ne sviđa ovo što Tomislav piše, neka jednostavno zaobiđe temu a tko želi neka čita. Dosta se ljudi izjasnilo da im je ovo što on piše zanimljivo, bez obzira od kud vadi priču..... Inače, kad je riječ o gluposti....vidjeh na ovom forumu i daleko veće "nebuloze" pa nikom ništa....pustite čovjeka da piše.... OT: Tomislave samo nastavi.... Quotana upozorenja i podrška: Citat:
Citat:
__________________ Vjerujem u.... | |||
| | |
![]() |
| Tagovi: mars i izvanzemaljci |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 05:53.