Idi nazad   Croportal Forum > Znanost > Rub Znanosti
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Rub Znanosti Raspravljate o temi BIO SAM NA MARSU u Znanost forumu; loolz...

Odgovor

Opcije Teme
Star 25-05-08, 18:51   #91 (permalink)
Akademik Foruma

Datum registracije: 26-06-06
Godina: 14
Poruka: 3,740
icegirl je poznat svimaicegirl je poznat svimaicegirl je poznat svimaicegirl je poznat svimaicegirl je poznat svimaicegirl je poznat svimaicegirl je poznat svimaicegirl je poznat svimaicegirl je poznat svimaicegirl je poznat svimaicegirl je poznat svima
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku icegirl Pošalji poruku preko Skype-a korisniku icegirl
Re: BIO SAM NA MARSU

loolz
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 26-05-08, 13:17   #92 (permalink)
Regularni forumas

Avatar od korisnika nebeski plesač

Datum registracije: 14-04-08
Poruka: 235
nebeski plesač se izdvaja iz mase

ok. čekam nastavak
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 26-05-08, 15:57   #93 (permalink)
Uvaženi forumas

Datum registracije: 27-12-07
Godina: 13
Poruka: 666
Sasuke se izdvaja iz maseSasuke se izdvaja iz mase
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Sasuke

Ajde oću još, oću još.....!!!!!!!!!!
Sasuke je offline  
Odgovori sa citatom
Star 26-05-08, 18:10   #94 (permalink)
Banned

Datum registracije: 09-02-08
Godina: 31
Poruka: 44
TomislavM se izdvaja iz mase
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku TomislavM

Vidim život na kraju svemira, vidim više od obične prašine koju nađoh na ovome svijetu i vidim iskricu sreće u tvojim očima, to je ono što ja vidim. Kao i svaki put kada uđem na novu razinu uvijek me impresionira jedna stvar, taj vjetar u zraku koji puše istom jačinom, ovdje nebo nije plavo ali je atmosfera takva kao za vrijeme ljetnog dana kada se nebo zacrni pred jaku oluju, tlo je prekriveno crnom masom koja podsjeća na svježe asfaltiranu cestu. Ovdje ima puno svemirskih brodova raznih veličina i oblika, neki su stvarno kao tanjuri a neki me podsjećaju na oklop od kornjače. Prvo smo otišli do jedne velike zgrade mogao bih reći da je to muzej, ovdje se drže rakete sa atomskim nabojem koje su poslane sa zemlje za vrijeme hladnog rata, imaju oznake CCCP i USA vjerojatno su pokušali gađati marsove polove da pokušaju otopiti led a vidio sam i jednu koja je izgledala kao riblja kost, oznake pisma na njoj nisu poznate ni u jednom koje sam vidio na zemlji pa ne mogu reći da je poslana sa zemlje.
Nismo ulazili u svemirski brod danas, to smo ostavili za sutra kada je ujedno i moj povratak na zemlju, ti strojevi reagiraju kao živo biće mogu mijenjati oblik, povećavati i smanjivati svoj obujam do određene granice, zapravo niste ni sami sigurni u što gledate stroj ili nešto drugo. Vraćamo se na površinu tj. prvu razinu, moja prijateljica je ovdje jako poznata svi je pozdravljaju a i mene vole pogledati, izgleda da ja ispadam frajer no neću se hvaliti, ono što želim istaknuti je da ovi ljudi nisu materijalisti, nitko ne teži da ima nešto više od drugog, kupovati u trgovini ne treba vam novac, svatko ima pravo na određenu količinu u mjesec dana koja mu je dovoljna za život, nezaposlenost ne postoji, za svakog se nešto nađe. Odlučio sam ponovo otići do one knjižnice da vidim zemlju i naravno još neka mjesta na kojima nikad vjerojatno neću biti jer sutra je poseban dan za mene, dan povratka………nastavlja se
TomislavM je offline  
Odgovori sa citatom
Star 26-05-08, 19:40   #95 (permalink)
Akademik Foruma

Datum registracije: 26-06-06
Godina: 14
Poruka: 3,740
icegirl je poznat svimaicegirl je poznat svimaicegirl je poznat svimaicegirl je poznat svimaicegirl je poznat svimaicegirl je poznat svimaicegirl je poznat svimaicegirl je poznat svimaicegirl je poznat svimaicegirl je poznat svimaicegirl je poznat svima
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku icegirl Pošalji poruku preko Skype-a korisniku icegirl

Citat:
Pravi autor: File zd Pogledaj Poruke
Pa pustite covika da dovrsi pricu

Pročitala prvi dio i više mi se neda čitati jer mi nije zanimljivo
Odgovori sa citatom
Star 26-05-08, 21:21   #96 (permalink)
Uvaženi forumas

Datum registracije: 27-12-07
Godina: 13
Poruka: 666
Sasuke se izdvaja iz maseSasuke se izdvaja iz mase
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Sasuke

Citat:
Pravi autor: icegirl Pogledaj Poruke

Pročitala prvi dio i više mi se neda čitati jer mi nije zanimljivo
Meni je baš zanimljivio i procitao sam svaki dio.... E i da... Cekam još
Sasuke je offline  
Odgovori sa citatom
Star 26-05-08, 21:25   #97 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 08-06-07
Poruka: 404
///M5 Power se izdvaja iz mase
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku ///M5 Power

a da ti napišeš koju pametnu priču?

Zadnji Uredio pharaoh : 27-05-08 u 07:03. Razlog: no can read dumbass
///M5 Power je offline  
Odgovori sa citatom
Star 27-05-08, 00:04   #98 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 09-12-07
Godina: 23
Poruka: 354
mate_jeb@te je zabranio reputaciju

već sam nekoliko puta bio jasan

Zadnji Uredio pharaoh : 27-05-08 u 07:02. Razlog: ljudi, čitajte teme od početka
mate_jeb@te je offline  
Odgovori sa citatom
Star 27-05-08, 00:11   #99 (permalink)
The Eye

Datum registracije: 27-03-08
Poruka: 8,388
Sahataba je slavanSahataba je slavanSahataba je slavanSahataba je slavanSahataba je slavanSahataba je slavanSahataba je slavanSahataba je slavanSahataba je slavanSahataba je slavanSahataba je slavan

ne znam u cemu je problem, i ja san bija na marsu... samo sutim o tome xD

al svaka cast na idejama i volji te zelji da to podjelis s drugima

What's it when a woman talks dirty to a man?
$3.99 a minute.

Zadnji Uredio Sahataba : 27-05-08 u 00:19.
Sahataba je offline  
Odgovori sa citatom
Star 27-05-08, 00:17   #100 (permalink)
V.I.P. i simpa Član

Datum registracije: 15-07-07
Godina: 43
Poruka: 4,664
TigarZG1 je stvarno dobarTigarZG1 je stvarno dobarTigarZG1 je stvarno dobarTigarZG1 je stvarno dobarTigarZG1 je stvarno dobarTigarZG1 je stvarno dobarTigarZG1 je stvarno dobarTigarZG1 je stvarno dobarTigarZG1 je stvarno dobarTigarZG1 je stvarno dobarTigarZG1 je stvarno dobar
Pošalji poruku preko Skype-a korisniku TigarZG1

Citat:
Pravi autor: ///M5 Power Pogledaj Poruke
... i onda je svizac zamotao cokoladu u omot.

daj odi ovakve priice djeci ok 6 godina prodavat ili bolje "malim zelenima" ljudi ne puse ovakve nebuloze
Za tebe i one koji možda nisu primjetili ova upozorenja evo quotat ću ih da ih se vidi ponovo...
Dakle već je rečeno, kome se ne sviđa ovo što Tomislav piše, neka jednostavno zaobiđe temu a tko želi neka čita. Dosta se ljudi izjasnilo da im je ovo što on piše zanimljivo, bez obzira od kud vadi priču.....
Inače, kad je riječ o gluposti....vidjeh na ovom forumu i daleko veće "nebuloze" pa nikom ništa....pustite čovjeka da piše....

OT: Tomislave samo nastavi....

Quotana upozorenja i podrška:
Citat:
Pravi autor: pharaoh Pogledaj Poruke
dajte ga ostavite neka piše, šta fali ako neko piše priču.
Citat:
Pravi autor: Adolon Pogledaj Poruke
Jel vas 2 opće znate što je to fikcija...sf...pustite čovjeka nek se izražava...ako mu ide pisanje priča neka piše...šta vam on smeta...

Ako vam se ne sviđa tema nemojte zalaziti u nju...pokušajte vi napisati zanimljivu sf priču...stavite je na portal pa ćemo ocijeniti vaš talenat kad bez dlake na jeziku ocjenjujete tuđi...
Citat:
Pravi autor: ciefp Pogledaj Poruke
Evo ja cu moj prvi post staviti ovde i ujedno da dam podrsku coveku koji je pokrenuo ovu temu.

Samo nastavi dalje
Citat:
Pravi autor: pharaoh Pogledaj Poruke
ovdje neću vidjet nikakvu raspravu, jasno, pustite ga neka piše, ako vam se nesviđa ne otvarajte temu, sve ću vam NOBRAIN škrabotine pobrisat i ostavit priču i riječi pohvale i podrške.

Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: mars i izvanzemaljci

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 05:53.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114