| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Rub Znanosti Raspravljate o temi BIO SAM NA MARSU u Znanost forumu; Citat: Pravi autor: nebeski plesač Sa posebnim zadovoljstvom izjavljujem, "Zahvala koju sam dobio od Tomislava krasi zid mog ureda, ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #114 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 14-04-08 Lokacija: split
Poruka: 235
![]() | Re: BIO SAM NA MARSU gornja fotografija je snimljena u Lipnju 1998, u mjestu Poljica na Hvaru, bio sam na Hvaru na godišnjem, pročitao članak u novinama, sjeo u auto i juriš u potragu, tribalo mi je dosta vrimena, zahvaljujući ljubaznosti jednog mještanina pronašao sam mjesto, donja fotografija je postavljena isključivo kao dokaz gdje se nalazi Tomislavova zahvala, na dnu su moji sinovi snimljeni sa Thompsonom
__________________ điha vjetre vrijeme je za promjene |
| | |
| | #115 (permalink) | |
| Uvaženi forumas | Re: BIO SAM NA MARSU Eto dugo nisam bio na ovom topicu.... Hvala za zahvalu i zao mi je sto je ovo posljednji dio ![]() A oće li izići i druga sezona?
__________________ O utjecaju GTA:SA na ljude Citat:
Zadnji Uredio Sasuke : 12-06-08 u 12:02. | |
| | |
| | #116 (permalink) | ||
| V.I.P. i simpa Član | Re: BIO SAM NA MARSU + zahvale Citat:
.... koje su btw odlične, uključujući i onu najgornju na zidu i da, imaš prelijepu dječicu....![]() Citat:
![]() OT: Tomislave nadam se da se ne ljudiš što smo otišli malo van teme. Onu zahvalnicu si stvarno lijepo napravio, svaka čast. Eto željno očekujemo nastavak... ...![]()
__________________ Vjerujem u.... Zadnji Uredio pharaoh : 12-06-08 u 15:52. | ||
| | |
| | #117 (permalink) |
| The Eye Datum registracije: 27-03-08
Poruka: 8,389
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: BIO SAM NA MARSU Tomislav je bio na marsu velicao hitlera nacizam i govor mrznje i dobio bananu, tako da nece biti nastavka... ![]()
__________________ What's it when a man talks dirty to a woman? Sexual harassment. What's it when a woman talks dirty to a man? $3.99 a minute. |
| | |
| | #118 (permalink) |
| evergreen Datum registracije: 28-08-06 Lokacija: kekserana Godina: 25
Poruka: 6,053
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: BIO SAM NA MARSU a slušaj, sad će barem imati više vremena za putovanja kroz galaksiju. ![]()
__________________ Sloboda tiska u Hrvatskoj ne postoji. Želite li uspjeti kao novinar, morate se kloniti od tema kao što su organizirani kriminal, tajne službe, ratni zločini i politička korupcija. (Željko Peratović) |
| | |
| | #119 (permalink) |
| The Eye Datum registracije: 27-03-08
Poruka: 8,389
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: BIO SAM NA MARSU a i to sto kazes ![]() mozda ode korak dalje na jupiter ![]() a mozda i posjeti susjednu galaksiju ![]()
__________________ What's it when a man talks dirty to a woman? Sexual harassment. What's it when a woman talks dirty to a man? $3.99 a minute. |
| | |
![]() |
| Tagovi: mars i izvanzemaljci |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 08:53.

.... koje su btw odlične, uključujući i onu najgornju na zidu i da, imaš prelijepu dječicu....

..