| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Rub Znanosti Raspravljate o temi BIO SAM NA MARSU u Znanost forumu; a možda je na marsu četvrti reich... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #132 (permalink) | |
| Uvaženi forumas | Re: BIO SAM NA MARSU Kad sam vidio sto je Tomislav napisao, nisam mogao vjerovat ![]() ![]() ![]() ![]()
__________________ O utjecaju GTA:SA na ljude Citat:
| |
| | |
| | #133 (permalink) |
| evergreen Datum registracije: 28-08-06 Lokacija: kekserana Godina: 25
Poruka: 6,065
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: BIO SAM NA MARSU marsovci mu instaliraše sondu u pak. metastaziralo mu na mozak. ![]()
__________________ Sloboda tiska u Hrvatskoj ne postoji. Želite li uspjeti kao novinar, morate se kloniti od tema kao što su organizirani kriminal, tajne službe, ratni zločini i politička korupcija. (Željko Peratović) |
| | |
| | #134 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 05-03-07 Lokacija: Zagreb Godina: 21
Poruka: 24
![]() | Re: BIO SAM NA MARSU Žalosno je što ste tupani pomiješali temu iz WWII sa ovom, samo ste pokazali kakvi ste biseri čije ponašanje ne dolikuje pravim forumašima. Bez obzira što je Tomislav napisao u onoj temi ali ću vas podsjetit na zahvalnicu u kojoj je pisalo " Neka sjaj ovih zvijezda nikada ne izblijedi u njihovim srcima " tvoja zvijezda tigre je itekako izblijedila pa si mi ti i onaj marinko ispali najsmješniji a da druge i ne spominjem, fuj. |
| | |
| | #135 (permalink) | ||
| Uvaženi forumas | Re: BIO SAM NA MARSU Citat:
__________________ O utjecaju GTA:SA na ljude Citat:
| ||
| | |
![]() |
| Tagovi: mars i izvanzemaljci |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 00:16.

Kad sam vidio sto je Tomislav napisao, nisam mogao vjerovat

....možda nam je to Tomislav pokušao objasniti a mi ništa ne kužimo...
....

malo off al ok oprostit će te mi pošto ovaj ne piše više