| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Rub Znanosti Raspravljate o temi BIO SAM NA MARSU u Znanost forumu; čime se hrane ti marsovci i što udišu? da pogodim, jedu kamenje a udišu prašinu... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #13 (permalink) |
| prof. Foruma | Re: BIO SAM NA MARSU neg kaj nek je to on bil....smradac....a nebi se javil haha ![]()
__________________ Nije se teško zaljubiti, nego je teško srcu objasniti da ta zaljubljenost nema budućnosti. Fuck the Cola, fuck the pizza, all we need is Šljivovica!! - RAKIA connecting people. |
| | |
| | #18 (permalink) |
| Banned | Re: BIO SAM NA MARSU- nastavak Pa da nastavim. I priđu meni ta dva marsovca tj. marsovac i marsijanka koliko sam mogao primjetiti, zaželili dobrodošlicu te mi objasnili da sam ovdje doveden kao gost te da ću boraviti kod njih. Njihova kuća je bila blizu mjesta gdje sam sletio da se tako izrazim a izgledala je kao da je napravljena od marsove zemlje četvrtastog oblika crvenkaste boje bez krova činilo mi se kao da sam to na zemlji već negdje vidio na TV-u možda negdje na američkom kontinentu ne bih znao reći. Sam izgled kuće kao i stvari u njoj bili su jako skromni što pokazuje da moji domaćini ne teže nekim materijalnim stvarima i imali su dvoje djece. Prvo su mi objasnili da samo ljudi čistog srca i misli mogu doći kod njih a ti su sa zemlje jako rijetki i da se oni zato nikad neće doći na zemlju osobno predstaviti zemljanima jer naše su oči samo prah i mi vidimo samo prah i naši ratovi sve pretvaraju u prah i da zato ljudska noga neće lako kročiti u njihov svijet dok se to ne ispravi. Kako su moji domaćini izgledali, njihova visina je odprilike 170 cm, imaju malo veću glavu od nas i malo krupnije oči sve u svemu građa njihovih tjela nevjerojatno je slična našoj, boja njihove kože je sivkasto plave boje ili možda pepeljasto plave boje, negdje više plava negdje sivkasta. Svi nose iste smeđe kombinezone od čvrstog materijala. Okolina tog mjesta di sam bio je bila ugodna tu i tamo koje neobično rijetko drvo onako kao u africi samo što nije bilo ni vruće ni hladno ali ugodno, izgleda da je to mjesto negdje na marsovom ekvatoru. I samo nebo je bilo svijetlo crvenkaste boje. Idući dan spremili su me odvesti na jedno mjesto da prisustvujem rijetkom događaju koji se jednom godišnje na tom planetu događa. Vjerujte mi to što sam vidio ostavlja čovjeka bez daha zato nemojte propustiti nastavak mog putovanja o kojem ću vam idući put opisati........nastavlja se. |
| | |
![]() |
| Tagovi: mars i izvanzemaljci |
« osjećanje budućnosti
|
Mars »
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 23:50.