Idi nazad   Croportal Forum > Znanost > Rub Znanosti
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Rub Znanosti Raspravljate o temi BIO SAM NA MARSU u Znanost forumu; čime se hrane ti marsovci i što udišu? da pogodim, jedu kamenje a udišu prašinu...

Odgovor

Opcije Teme
Star 12-02-08, 00:24   #11 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 30-03-07
Godina: 18
Poruka: 180
domy_1 se izdvaja iz mase
Re: BIO SAM NA MARSU

čime se hrane ti marsovci i što udišu?

da pogodim, jedu kamenje a udišu prašinu

registriraj se i igraj sa igračima diljem balkana
domy_1 je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 12-02-08, 00:49   #12 (permalink)
Uvaženi forumas

Datum registracije: 09-01-08
Godina: 19
Poruka: 730
W4R10CK se izdvaja iz maseW4R10CK se izdvaja iz mase

znači ovo su tebe uhvatili
W4R10CK je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 12-02-08, 01:24   #13 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 11-11-07
Godina: 20
Poruka: 1,366
macor se izdvaja iz masemacor se izdvaja iz mase
Pošalji poruku preko ICQ-a korisniku macor Pošalji poruku preko MSN-a korisniku macor

neg kaj nek je to on bil....smradac....a nebi se javil haha

Fuck the Cola, fuck the pizza, all we need is Šljivovica!! - RAKIA connecting people.
macor je offline  
Odgovori sa citatom
Star 12-02-08, 08:09   #14 (permalink)
Akademik Foruma

Datum registracije: 24-03-07
Godina: 23
Poruka: 3,550
mirin979 ima ono neštomirin979 ima ono neštomirin979 ima ono neštomirin979 ima ono neštomirin979 ima ono nešto

trebo je priznat,a mi svi u dilemi tko je to bio...
Odgovori sa citatom
Star 12-02-08, 13:08   #15 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 15-05-07
Godina: 21
Poruka: 2,708
nespretna je dragulj u masinespretna je dragulj u masinespretna je dragulj u masinespretna je dragulj u masinespretna je dragulj u masinespretna je dragulj u masinespretna je dragulj u masinespretna je dragulj u masinespretna je dragulj u masinespretna je dragulj u masinespretna je dragulj u masi
Pošalji poruku preko Skype-a korisniku nespretna

...i onda je svizac zamotao čokoladu u omot!!

a kaj nije ono da su muškarci s marsa a žene s venere?!
e ljudovi,ja bila na veneri

sakubona
nespretna je offline  
Odgovori sa citatom
Star 12-02-08, 14:19   #16 (permalink)
Banned

Datum registracije: 31-07-07
Poruka: 1,158
Titan2222 se izdvaja iz maseTitan2222 se izdvaja iz maseTitan2222 se izdvaja iz mase

Vode ima i evo dokaza:

Titan2222 je offline  
Odgovori sa citatom
Star 12-02-08, 14:27   #17 (permalink)
next best thing

Datum registracije: 10-06-05
Godina: 31
Poruka: 5,093
pharaoh je poznat svimapharaoh je poznat svimapharaoh je poznat svimapharaoh je poznat svimapharaoh je poznat svimapharaoh je poznat svimapharaoh je poznat svimapharaoh je poznat svimapharaoh je poznat svimapharaoh je poznat svimapharaoh je poznat svima
Pošalji poruku preko ICQ-a korisniku pharaoh Pošalji poruku preko Skype-a korisniku pharaoh

a da ja ovo sve obrišem, ovo nema smisla s ničim

The things inside without a care

And the dirt still stains me

So wash me, 'till I'm clean...
pharaoh je offline  
Odgovori sa citatom
Star 12-02-08, 17:19   #18 (permalink)
Banned

Datum registracije: 09-02-08
Godina: 31
Poruka: 44
TomislavM se izdvaja iz mase
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku TomislavM
Re: BIO SAM NA MARSU- nastavak

Pa da nastavim.

I priđu meni ta dva marsovca tj. marsovac i marsijanka koliko sam mogao primjetiti,
zaželili dobrodošlicu te mi objasnili da sam ovdje doveden kao gost te da ću boraviti
kod njih. Njihova kuća je bila blizu mjesta gdje sam sletio da se tako izrazim a izgledala
je kao da je napravljena od marsove zemlje četvrtastog oblika crvenkaste boje bez krova
činilo mi se kao da sam to na zemlji već negdje vidio na TV-u možda negdje na američkom
kontinentu ne bih znao reći. Sam izgled kuće kao i stvari u njoj bili su jako skromni što
pokazuje da moji domaćini ne teže nekim materijalnim stvarima i imali su dvoje djece.
Prvo su mi objasnili da samo ljudi čistog srca i misli mogu doći kod njih a ti su sa zemlje
jako rijetki i da se oni zato nikad neće doći na zemlju osobno predstaviti zemljanima jer
naše su oči samo prah i mi vidimo samo prah i naši ratovi sve pretvaraju u prah i da zato
ljudska noga neće lako kročiti u njihov svijet dok se to ne ispravi.
Kako su moji domaćini izgledali, njihova visina je odprilike 170 cm, imaju malo veću glavu
od nas i malo krupnije oči sve u svemu građa njihovih tjela nevjerojatno je slična našoj,
boja njihove kože je sivkasto plave boje ili možda pepeljasto plave boje, negdje više plava
negdje sivkasta. Svi nose iste smeđe kombinezone od čvrstog materijala. Okolina tog mjesta
di sam bio je bila ugodna tu i tamo koje neobično rijetko drvo onako kao u africi samo što
nije bilo ni vruće ni hladno ali ugodno, izgleda da je to mjesto negdje na marsovom ekvatoru.
I samo nebo je bilo svijetlo crvenkaste boje. Idući dan spremili su me odvesti na jedno mjesto
da prisustvujem rijetkom događaju koji se jednom godišnje na tom planetu događa. Vjerujte mi
to što sam vidio ostavlja čovjeka bez daha zato nemojte propustiti nastavak mog putovanja o
kojem ću vam idući put opisati........nastavlja se.
TomislavM je offline  
Odgovori sa citatom
Star 12-02-08, 17:23   #19 (permalink)
Uvaženi forumas

Datum registracije: 26-09-06
Godina: 21
Poruka: 538
EvilM@ster se izdvaja iz maseEvilM@ster se izdvaja iz mase
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku EvilM@ster

I onda je

Odgovori sa citatom
Star 12-02-08, 18:13   #20 (permalink)
Akademik Foruma

Datum registracije: 01-09-07
Poruka: 4,425
xarfaxus je dragulj u masixarfaxus je dragulj u masixarfaxus je dragulj u masixarfaxus je dragulj u masixarfaxus je dragulj u masixarfaxus je dragulj u masixarfaxus je dragulj u masixarfaxus je dragulj u masixarfaxus je dragulj u masixarfaxus je dragulj u masixarfaxus je dragulj u masi
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku xarfaxus

da
Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: mars i izvanzemaljci

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 23:50.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108