| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Rub Znanosti Raspravljate o temi BIO SAM NA MARSU u Znanost forumu; dajte ga ostavite neka piše, šta fali ako neko piše priču.... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #42 (permalink) |
| charolastra | Re: BIO SAM NA MARSU Tako je, samo ti nastavi ![]()
__________________ Non quia difficilia sunt non audemus, sed quia non audemus difficilia sunt Monika Kravić pokazala grudi!!!...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| | |
| | #44 (permalink) |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 01-08-06
Poruka: 996
![]() | Re: BIO SAM NA MARSU Marsovi mjeseci Fobos i Deimos isuviše su mali da bi ti njihova svjetlost mogla obasjati lice, ali inače pišeš prilično vjerodostojno. I gdje to na Marsu ima dovoljno atmosfere da se može disati, čak ni na dnu Valles Marineris površinski tlak nije za to dovoljan, sve i da u atmosferi Marsa ima dovoljno kisika, a nema... Da nisi ti putovao i kroz vrijeme, a ne samo kroz prostor, i to najmanje milijardu godina u prošlost, dok je Mars još bio naseljiv?
__________________ Nije bogat onaj koji mnogo ima, već onaj kome malo treba. |
| | |
| | #50 (permalink) | |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 25-11-06
Poruka: 3,310
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: BIO SAM NA MARSU Citat:
Kog opće briga kaj su Fobos i Deimos isuviše mali....svašta
__________________ jebeš potpis u kojem niš ne piše | |
| | |
![]() |
| Tagovi: mars i izvanzemaljci |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 23:11.

kontam si da je bio dobar dim.....