| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Rub Znanosti Raspravljate o temi BIO SAM NA MARSU u Znanost forumu; On zna koliko su marsovi mjeseci veliki, ma on ih je sigurno izmjerio, on zna i kakav je tlak na ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #51 (permalink) |
| Banned | Re: BIO SAM NA MARSU On zna koliko su marsovi mjeseci veliki, ma on ih je sigurno izmjerio, on zna i kakav je tlak na marsu, kako? pa zato što ga je izmjerio, on pozna jako dobro mars, ma on je sigurno tamo bio prije mene, ma on je on, on je bog, pazite se dolazi on..... ![]() |
| | |
| | #54 (permalink) | |
| Banned Datum registracije: 13-02-08
Poruka: 168
![]() | Re: BIO SAM NA MARSU Citat:
![]() | |
| | |
| | #56 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 24-03-07 Lokacija: Coca Cola Company Godina: 23
Poruka: 3,575
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: BIO SAM NA MARSU Zašto se tema ne zatvori? covjek piše totalne gluposti i svi mi skupa tu nabijamo poruke...a od nikakve koristi tema
__________________ Anything is possible on the Coke Side of Life.Check it out for yourself! |
| | |
| | #57 (permalink) | ||
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 25-11-06
Poruka: 3,312
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: BIO SAM NA MARSU Citat:
Citat:
Ako vam se ne sviđa tema nemojte zalaziti u nju...pokušajte vi napisati zanimljivu sf priču...stavite je na portal pa ćemo ocijeniti vaš talenat kad bez dlake na jeziku ocjenjujete tuđi...
__________________ jebeš potpis u kojem niš ne piše | ||
| | |
| | #58 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 24-03-07 Lokacija: Coca Cola Company Godina: 23
Poruka: 3,575
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: BIO SAM NA MARSU ne znam jel ti to ozbiljno,zapravo tema je smiješna,ali sam nekako mislio da ce ju zatvoriti odmah cim vide o cemu se radi...
__________________ Anything is possible on the Coke Side of Life.Check it out for yourself! |
| | |
| | #59 (permalink) |
| charolastra | Re: BIO SAM NA MARSU Zašto bi ju zatvorili? Pa naravno da ne misli ozbiljno ![]()
__________________ Non quia difficilia sunt non audemus, sed quia non audemus difficilia sunt Monika Kravić pokazala grudi!!!...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| | |
| | #60 (permalink) |
| Banned | Vidio sam puno vode za danas, sunce je još dosta visoko iznad nas, imam osjećaj kao da je stalno podne, umoran sam od hodanja i još kad pomislim da se kući vraćamo opet pješice zapitam se pa di su ti svemirski brodovi ipak sam na marsu zar ih već nisam trebao vidjeti. Primjećujem da se ne vraćamo istim putem kojim smo i došli, prolazimo kroz neki mali kanjon, moji domaćini primjećuju na meni umor pa smo svi odlučili odmoriti. Vidim u daljini nekakvo drvo i govore mi da je to pravo mjesto. Kad sam sjeo u hladovinu tog drveta osjetio sam čudnu energiju koje ono zrači, doista opuštajuće, ima ljubičaste cvjetove, duguljast list sa nazubljenim rubovima. Rekli su mi njegov naziv ali mi nije ništa značio, znam samo da sam to na zemlji negdje vidio. Sada znam što je to jer sam provjerio u enciklopediji, bilo je to nećete vjerovat drvo Badema. U spomen na taj dan zasadio sam jedno takvo u svome vrtu i to je doista magično drvo. I tako je moj drugi dan na marsu završio onako kao na izletu u prirodi. Treći dan su me odveli na mjesto gdje sam vidio svemirske brodove i vozio se u njima, to je bio izvanredan doživljaj o kojem ću opisati idući put...........nastavlja se. |
| | |
![]() |
| Tagovi: mars i izvanzemaljci |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 11:11.

Pali gume a ne dušu