Idi nazad   Croportal Forum > Znanost > Rub Znanosti
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Rub Znanosti Raspravljate o temi BIO SAM NA MARSU u Znanost forumu; On zna koliko su marsovi mjeseci veliki, ma on ih je sigurno izmjerio, on zna i kakav je tlak na ...

Odgovor

Opcije Teme
Star 22-02-08, 23:26   #51 (permalink)
Banned

Datum registracije: 09-02-08
Godina: 31
Poruka: 44
TomislavM se izdvaja iz mase
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku TomislavM
Re: BIO SAM NA MARSU

On zna koliko su marsovi mjeseci veliki, ma on ih je sigurno izmjerio, on zna i kakav je tlak na marsu, kako? pa zato što ga je izmjerio, on pozna jako dobro mars, ma on je sigurno tamo bio prije mene, ma on je on, on je bog, pazite se dolazi on.....
TomislavM je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 22-02-08, 23:42   #52 (permalink)
Uvaženi forumas

Datum registracije: 01-08-06
Poruka: 996
negatron je zabranio reputaciju

Pa i bio sam, prije milijardu godina, dok je još bio naseljiv.
A ti?
Odgovori sa citatom
Star 23-02-08, 02:46   #53 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 28-03-07
Godina: 18
Poruka: 2,329
tamijan će uskoro biti poznattamijan će uskoro biti poznattamijan će uskoro biti poznattamijan će uskoro biti poznattamijan će uskoro biti poznattamijan će uskoro biti poznattamijan će uskoro biti poznat

prodaj tu pricu onima iz vijesti hr ................. dobijes i lovu
Yeah
tamijan je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 24-02-08, 19:13   #54 (permalink)
Banned

Datum registracije: 13-02-08
Poruka: 168
fred kamenko se izdvaja iz mase

Citat:
Pravi autor: TomislavM Pogledaj Poruke
Da istina je bio sam na marsu, evo kako je to bilo.
Probudim se usred noći i mislim da sanjam, na sred moje sobe velika metalna kutija ustanem ja iz kreveta obučem se i krenem da proučim tu stvar. Kad odjednom otvorila se vrata te velike kutije onako znate kao u liftu, uđem unutra i shvatim da je to stvarno neki lift. Nakon par sekundi zatvorila se vrata a na podu ispod mojih nogu sam vidio planetu zemlju koja je čini se kao udaljavala od mene a ja bez osjećaja da se uopće krećem. I tako nestalo zemlje a kad sam pogledao u strop vidim kako se velikom brzinom zabijam u neki planet, bio je to mars samo to nisam odmah shvatio. I kad sam onako od straha otvorio ponovo oči vidim da je lift opet normalan, vrata se otvorila a ono vani neki čovjek normalnog izgleda zaželio mi dobrodošlicu te mi se usput ispričao što sam malo duže putovao jer je morao zamjeniti neki dio na tom liftu. I izađem ja vani ali mi ovaj put priđu dva prava marsovca i vjerujte mi oni nisu uopće onakvi mali zeleni kakvim ih opisuju u novinama. Ono što sam tamo vidio kakvi su marsovci kako žive i kakva je priroda tog planeta ću vam ispričati u nastavku, pa tko želi vjerovati neka vjeruje a tko ne želi ne mora.

fred kamenko je offline  
Odgovori sa citatom
Star 25-02-08, 16:23   #55 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 17-05-07
Godina: 23
Poruka: 85
Axwell se izdvaja iz mase
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Axwell

Koja priča...moram te upoznati, imam i ja dosta takvih iskustava, većina paranormalni. Bio sam OTET!!!
Odgovori sa citatom
Star 25-02-08, 18:53   #56 (permalink)
Akademik Foruma

Datum registracije: 24-03-07
Poruka: 3,575
mirin979 ima ono neštomirin979 ima ono neštomirin979 ima ono neštomirin979 ima ono neštomirin979 ima ono nešto

Zašto se tema ne zatvori? covjek piše totalne gluposti i svi mi skupa tu nabijamo poruke...a od nikakve koristi tema
Odgovori sa citatom
Star 25-02-08, 18:56   #57 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 25-11-06
Poruka: 3,312
Adolon je stvarno dobarAdolon je stvarno dobarAdolon je stvarno dobarAdolon je stvarno dobarAdolon je stvarno dobarAdolon je stvarno dobarAdolon je stvarno dobarAdolon je stvarno dobarAdolon je stvarno dobarAdolon je stvarno dobarAdolon je stvarno dobar

Citat:
Pravi autor: Axwell Pogledaj Poruke
Koja priča...moram te upoznati, imam i ja dosta takvih iskustava, većina paranormalni. Bio sam OTET!!!
Citat:
Pravi autor: mirin979 Pogledaj Poruke
Zašto se tema ne zatvori? covjek piše totalne gluposti i svi mi skupa tu nabijamo poruke...a od nikakve koristi tema
Jel vas 2 opće znate što je to fikcija...sf...pustite čovjeka nek se izražava...ako mu ide pisanje priča neka piše...šta vam on smeta...

Ako vam se ne sviđa tema nemojte zalaziti u nju...pokušajte vi napisati zanimljivu sf priču...stavite je na portal pa ćemo ocijeniti vaš talenat kad bez dlake na jeziku ocjenjujete tuđi...
Odgovori sa citatom
Star 25-02-08, 19:00   #58 (permalink)
Akademik Foruma

Datum registracije: 24-03-07
Poruka: 3,575
mirin979 ima ono neštomirin979 ima ono neštomirin979 ima ono neštomirin979 ima ono neštomirin979 ima ono nešto

ne znam jel ti to ozbiljno,zapravo tema je smiješna,ali sam nekako mislio da ce ju zatvoriti odmah cim vide o cemu se radi...
Odgovori sa citatom
Star 25-02-08, 19:04   #59 (permalink)
charolastra

Datum registracije: 24-09-06
Godina: 29
Poruka: 19,197
daidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Foruma
Pošalji poruku preko ICQ-a korisniku daidza Pošalji poruku preko AIM-a korisniku daidza Pošalji poruku preko MSN-a korisniku daidza Pošalji poruku preko Yahoo-a korisnku daidza Pošalji poruku preko Skype-a korisniku daidza

Zašto bi ju zatvorili? Pa naravno da ne misli ozbiljno

Monika Kravić pokazala grudi!!!...Pravila ponašanja
Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum
daidza je offline  
Odgovori sa citatom
Star 08-03-08, 15:29   #60 (permalink)
Banned

Datum registracije: 09-02-08
Godina: 31
Poruka: 44
TomislavM se izdvaja iz mase
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku TomislavM
Arrow Re: BIO SAM NA MARSU

Vidio sam puno vode za danas, sunce je još dosta visoko iznad nas, imam osjećaj kao da je stalno podne, umoran sam od hodanja i još kad pomislim da se kući vraćamo opet pješice zapitam se pa di su ti svemirski brodovi ipak sam na marsu zar ih već nisam trebao vidjeti. Primjećujem da se ne vraćamo istim putem kojim smo i došli, prolazimo kroz neki mali kanjon, moji domaćini primjećuju na meni umor pa smo svi odlučili odmoriti. Vidim u daljini nekakvo drvo i govore mi da je to pravo mjesto. Kad sam sjeo u hladovinu tog drveta osjetio sam čudnu energiju koje ono zrači, doista opuštajuće, ima ljubičaste cvjetove, duguljast list sa nazubljenim rubovima. Rekli su mi njegov naziv ali mi nije ništa značio, znam samo da sam to na zemlji negdje vidio. Sada znam što je to jer sam provjerio u enciklopediji, bilo je to nećete vjerovat drvo Badema. U spomen na taj dan zasadio sam jedno takvo u svome vrtu i to je doista magično drvo. I tako je moj drugi dan na marsu završio onako kao na izletu u prirodi. Treći dan su me odveli na mjesto gdje sam vidio svemirske brodove i vozio se u njima, to je bio izvanredan doživljaj o kojem ću opisati idući put...........nastavlja se.
TomislavM je offline  
Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: mars i izvanzemaljci

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 11:11.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111