| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Rub Znanosti Raspravljate o temi BIO SAM NA MARSU u Znanost forumu; ....čekamo nastavak... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #63 (permalink) | |
| Uvaženi forumas | Re: BIO SAM NA MARSU Stvarno bi ti mogao napisat knjigu o ovome meni se bas svida I ocu nastavak!!!!!
__________________ O utjecaju GTA:SA na ljude Citat:
| |
| | |
| | #64 (permalink) | |
| Uvaženi forumas | Re: BIO SAM NA MARSU Eto sad prepisujem ovu pricu trebam sastavak za skolu ![]()
| |
| | |
| | #65 (permalink) |
| next best thing | Re: BIO SAM NA MARSU za koju školu ? osnovnu - do četvrtog razreda ?
__________________ ....oooO............... .....(....)...Oooo.... ......)../.....(....)... .....(_/.......)../.... ...............(_/...... Živio Maliktintilinić, živjela odjeb revolucija - "Ne dam kite" |
| | |
| | #67 (permalink) | |
| Uvaženi forumas | Re: BIO SAM NA MARSU Za 7 razr osnovne ako to pitas ![]() edit: OŠ Suhopolje
| |
| | |
| | #68 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 30-12-07 Lokacija: Trnje,Zg Godina: 27
Poruka: 1,102
![]() ![]() ![]() ![]() | Re: BIO SAM NA MARSU i ja sam bio blizu Marsa jebote al me progutala crna rupa i nakraju sam zavrsio na planetu zvanom H2o. To ti je vodeni planet na kojem zive samo ribe i kitopsine... Bio sam tolko sretan zbog pecanja po cijele dane i uzivanja na moru al onda me odjednom pocelo bolit nesto tamo oko mjehura....odjednom se trznem i shvatim da ako se ne ispišam ODMAH negdje da bi mogao pecat ribe u popisanom krevetu na planetu zvanom Pišalinko ![]() Na kraju sam se ipak udostojio dignut i posteno ispšat negdje ![]()
__________________ Bolje je zbog Parkinsa malo proliti, nego zbog Alzheimera ne popiti |
| | |
| | #69 (permalink) |
| Banned | DAN TREĆI " kao anđeo čuvar, vidjeh ga tamo " Primjećujem da sam jako dugo spavao, vjerojatno zbog umora prethodnog dana ali nije mi žao s obzirom na ono što sam vidio. Kao i svako jutro kad se probudim na marsu prvo pogledam kroz prozor i što ovaj put vidim? vani je izgleda pješčana oluja, sitan crveni prah ulazi mi u sobu, sa zvucima vjetra stvaraju lijep ugođaj onako kao u jesen. Otvaram vrata samo da bi sa praga uzeo u ruke malo toga praha, to je tako sitno da podsjeća na puder. Inače svako jutro prvo me posjete djeca mojih domaćina jer me vole gledati zato što sam drugačiji i jer sam sa zemlje a to im je ujedno i čast imati ovakvog gosta. Danas je po mene došlo nekakvo 5 metara dugačko oklopno vozilo, umjesto točkova imalo je gusjenice, vozilo je bilo blijedo crvene boje gotovo slično kao i okoliš na površini marsa. Domaćini mi kažu da na ovaj put idem bez njih jer tako je planirano, obučen u odijelo koje sam dobio sjedam u to vozilo upoznajem se sa vozačem i krećemo. Objašnjava mi da je ovo specijalno vozilo namijenjeno za kretanje u dijelovima planeta gdje zbog atmosferskog tlaka nije moguće boraviti na otvorenom. Osim što se može kretati po tlu vozilo se transformira u letjelicu i letjeli smo zrakom a ne po tlu kako sam ja to prvo pretpostavio. Išli smo prema sjeveru do baze sa svemirskim brodovima, spustili se pokraj nečega što je meni sličilo na zgradu samo bez prozora, ulazimo u zgradu, zaustavljamo na označenom mjestu i spuštamo se 10 kilometara ispod površine planeta. I tako smo krenuli u podzemlje, stigli smo za nekih 15 minuta na konačno odredište, a tamo veliki prostor kao na otvorenom, umjetno sunce, plavo nebo i vjetar u zraku, ja sam mislio da sam na zemlji. Ovdje osim marsovaca ima i puno ljudi ali nije sve onako kako sam ja to odmah pomislio što se ovih ljudi tiče jer oni nisu za zemlje, prilaze mi četiri osobe, dva marsovca, jedna žena i jedna jako lijepa djevojka crvene kose, crnih očiju, bijelog lica oko 25 godina, ja sam je gledao i divio se njenoj ljepoti, ta je djevojka bila kao anđeo sa neba, ja sam doista vidio anđela u njoj, ona mi je govorila ali ja sam je samo gledao kao da sam prvi puta u životu otvorio oči. Ona je bila pilot letjelice u koju smo nas pet tek morali ući ali ovaj puta pravi svemirski brod, ono što sam u toj letjelici doživio način na koji se sa njom upravlja i kako se taj stroj pokreće je za zemaljske pojmove daleka znanstvena fantastika nadmašuje sve dosadašnje spoznaje o letenju kakvog sam na zemlji vidio, tek sada shvaćam da još ništa na marsu nisam vidio jer ono najbolje tek slijedi..........TO BE CONTINUED. mars..JPG ![]() |
| | |
![]() |
| Tagovi: mars i izvanzemaljci |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 04:31.

....čekamo nastavak

I ocu nastavak!!!!!

Sasuke svaka čast nastavak uskoro stiže, još će se ovome dosta daleko čuti