Idi nazad   Croportal Forum > Znanost > Rub Znanosti
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Rub Znanosti Raspravljate o temi BIO SAM NA MARSU u Znanost forumu; ....čekamo nastavak...

Odgovor

Opcije Teme
Star 08-03-08, 19:17   #61 (permalink)
V.I.P. Član

Datum registracije: 15-07-07
Godina: 43
Poruka: 5,653
TigarZG1 je dragulj u masiTigarZG1 je dragulj u masiTigarZG1 je dragulj u masiTigarZG1 je dragulj u masiTigarZG1 je dragulj u masiTigarZG1 je dragulj u masiTigarZG1 je dragulj u masiTigarZG1 je dragulj u masiTigarZG1 je dragulj u masiTigarZG1 je dragulj u masiTigarZG1 je dragulj u masi
Pošalji poruku preko Skype-a korisniku TigarZG1
Re: BIO SAM NA MARSU

....čekamo nastavak
Odgovori sa citatom
Star 30-03-08, 17:04   #62 (permalink)
Starter

Datum registracije: 01-02-08
Godina: 28
Poruka: 36
lolich se izdvaja iz mase

bio bi to dobar filmić
lolich je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 30-03-08, 19:32   #63 (permalink)
Uvaženi forumas

Datum registracije: 27-12-07
Godina: 13
Poruka: 589
Sasuke se izdvaja iz maseSasuke se izdvaja iz mase
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Sasuke

Stvarno bi ti mogao napisat knjigu o ovome meni se bas svida I ocu nastavak!!!!!
Sasuke je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 03-04-08, 08:52   #64 (permalink)
Uvaženi forumas

Eto sad prepisujem ovu pricu trebam sastavak za skolu
Sasuke je offline  
Odgovori sa citatom
Star 03-04-08, 15:49   #65 (permalink)
next best thing

Datum registracije: 10-06-05
Godina: 31
Poruka: 5,306
pharaoh je poznat svimapharaoh je poznat svimapharaoh je poznat svimapharaoh je poznat svimapharaoh je poznat svimapharaoh je poznat svimapharaoh je poznat svimapharaoh je poznat svimapharaoh je poznat svimapharaoh je poznat svimapharaoh je poznat svima
Pošalji poruku preko ICQ-a korisniku pharaoh Pošalji poruku preko Skype-a korisniku pharaoh

Citat:
Pravi autor: Sasuke Pogledaj Poruke
Eto sad prepisujem ovu pricu trebam sastavak za skolu
za koju školu ? osnovnu - do četvrtog razreda ?
.....(_/.......)../....
...............(_/......

Živio Maliktintilinić, živjela odjeb revolucija - "Ne dam kite"
pharaoh je offline  
Odgovori sa citatom
Star 03-04-08, 21:21   #66 (permalink)
Banned

Datum registracije: 09-02-08
Poruka: 44
TomislavM se izdvaja iz mase
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku TomislavM

Što je pharaoh time htio reći ? Sasuke svaka čast nastavak uskoro stiže, još će se ovome dosta daleko čuti
TomislavM je offline  
Odgovori sa citatom
Star 04-04-08, 17:27   #67 (permalink)
Uvaženi forumas

Citat:
Pravi autor: pharaoh Pogledaj Poruke
za koju školu ? osnovnu - do četvrtog razreda ?
Za 7 razr osnovne ako to pitas
edit: OŠ Suhopolje
Sasuke je offline  
Odgovori sa citatom
Star 04-04-08, 18:16   #68 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 30-12-07
Godina: 27
Poruka: 1,102
bbbtrnje se izdvaja iz masebbbtrnje se izdvaja iz masebbbtrnje se izdvaja iz masebbbtrnje se izdvaja iz mase

i ja sam bio blizu Marsa jebote al me progutala crna rupa i nakraju sam zavrsio na planetu zvanom H2o. To ti je vodeni planet na kojem zive samo ribe i kitopsine...
Bio sam tolko sretan zbog pecanja po cijele dane i uzivanja na moru al onda me odjednom pocelo bolit nesto tamo oko mjehura....odjednom se trznem i shvatim da ako se ne ispišam ODMAH negdje da bi mogao pecat ribe u popisanom krevetu na planetu zvanom Pišalinko

Na kraju sam se ipak udostojio dignut i posteno ispšat negdje

Bolje je zbog Parkinsa malo proliti,
nego zbog Alzheimera ne popiti
bbbtrnje je offline  
Odgovori sa citatom
Star 05-04-08, 13:44   #69 (permalink)
Banned

Datum registracije: 09-02-08
Poruka: 44
TomislavM se izdvaja iz mase
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku TomislavM
Thumbs up Re: BIO SAM NA MARSU

DAN TREĆI " kao anđeo čuvar, vidjeh ga tamo "
Primjećujem da sam jako dugo spavao, vjerojatno zbog umora prethodnog dana ali nije mi žao s obzirom na ono što sam vidio. Kao i svako jutro kad se probudim na marsu prvo pogledam kroz prozor i što ovaj put vidim? vani je izgleda pješčana oluja, sitan crveni prah ulazi mi u sobu, sa zvucima vjetra stvaraju lijep ugođaj onako kao u jesen. Otvaram vrata samo da bi sa praga uzeo u ruke malo toga praha, to je tako sitno da podsjeća na puder. Inače svako jutro prvo me posjete djeca mojih domaćina jer me vole gledati zato što sam drugačiji i jer sam sa zemlje a to im je ujedno i čast imati ovakvog gosta. Danas je po mene došlo nekakvo 5 metara dugačko oklopno vozilo, umjesto točkova imalo je gusjenice, vozilo je bilo blijedo crvene boje gotovo slično kao i okoliš na površini marsa. Domaćini mi kažu da na ovaj put idem bez njih jer tako je planirano, obučen u odijelo koje sam dobio sjedam u to vozilo upoznajem se sa vozačem i krećemo. Objašnjava mi da je ovo specijalno vozilo namijenjeno za kretanje u dijelovima planeta gdje zbog atmosferskog tlaka nije moguće boraviti na otvorenom. Osim što se može kretati po tlu vozilo se transformira u letjelicu i letjeli smo zrakom a ne po tlu kako sam ja to prvo pretpostavio. Išli smo prema sjeveru do baze sa svemirskim brodovima, spustili se pokraj nečega što je meni sličilo na zgradu samo bez prozora, ulazimo u zgradu, zaustavljamo na označenom mjestu i spuštamo se 10 kilometara ispod površine planeta. I tako smo krenuli u podzemlje, stigli smo za nekih 15 minuta na konačno odredište, a tamo veliki prostor kao na otvorenom, umjetno sunce, plavo nebo i vjetar u zraku, ja sam mislio da sam na zemlji. Ovdje osim marsovaca ima i puno ljudi ali nije sve onako kako sam ja to odmah pomislio što se ovih ljudi tiče jer oni nisu za zemlje, prilaze mi četiri osobe, dva marsovca, jedna žena i jedna jako lijepa djevojka crvene kose, crnih očiju, bijelog lica oko 25 godina, ja sam je gledao i divio se njenoj ljepoti, ta je djevojka bila kao anđeo sa neba, ja sam doista vidio anđela u njoj, ona mi je govorila ali ja sam je samo gledao kao da sam prvi puta u životu otvorio oči. Ona je bila pilot letjelice u koju smo nas pet tek morali ući ali ovaj puta pravi svemirski brod, ono što sam u toj letjelici doživio način na koji se sa njom upravlja i kako se taj stroj pokreće je za zemaljske pojmove daleka znanstvena fantastika nadmašuje sve dosadašnje spoznaje o letenju kakvog sam na zemlji vidio, tek sada shvaćam da još ništa na marsu nisam vidio jer ono najbolje tek slijedi..........TO BE CONTINUED. mars..JPG
TomislavM je offline  
Odgovori sa citatom
Star 05-04-08, 17:59   #70 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 30-10-07
Poruka: 462
File zd se izdvaja iz maseFile zd se izdvaja iz maseFile zd se izdvaja iz mase

Bravo samo naprid
Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: mars i izvanzemaljci

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 04:31.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113