| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Rub Znanosti Raspravljate o temi BIO SAM NA MARSU u Znanost forumu; ajde brže smišljaj nastavak... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #72 (permalink) | |
| Uvaženi forumas | Re: BIO SAM NA MARSU CooooL ajde ocu jos!!!!!
__________________ O utjecaju GTA:SA na ljude Citat:
| |
| | |
| | #74 (permalink) | |
| Banned Datum registracije: 28-03-08 Godina: 33
Poruka: 33
![]() | Re: BIO SAM NA MARSU Citat:
| |
| | |
| | #75 (permalink) |
| Banned | Re: BIO SAM NA MARSU tvoje pitanje - što ako je svemir beskonačan? moj odgovor - svemir je konačan. tvoje pitanje - šta se krije iza kraja svemira? moj odgovor - ne krije se ništa, jer svemir nema što kriti. tvoje pitanje - Jel svemir u obliku ravne ploče? moj odgovor - nije. tvoje pitanje - je li poput planeta okrugao? moj odgovor - planeti nisu okrugli. tvoje pitanje - Iskreno ja nisam vidio da je Zemlja okrugla, reci mi da je, i obrazloži zašto! moj odgovor - ti si čovjek koji živi pod kamenom, skrivaš se u rupi i iz nje ne izlaziš, zato nemoj se samnom zajebavati, izađi van i dobro još jednom pogledaj u nebo ![]() |
| | |
| | #76 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 17-12-07
Poruka: 33
![]() | Re: BIO SAM NA MARSU Zar trebaš to vidjeti da bi vjerovao? Informacije se mogu dobiti i na drugi način, oči su samo jedno od sučelja preko kojih smo priključeni na okolinu. Mogao si npr. do sada čuti da nitko od milijardi i milijardi ljudi dosada još nije pao sa ruba zemlje. |
| | |
| | #77 (permalink) |
| 4nick8or | Re: BIO SAM NA MARSU ovdje neću vidjet nikakvu raspravu, jasno, pustite ga neka piše, ako vam se nesviđa ne otvarajte temu, sve ću vam NOBRAIN škrabotine pobrisat i ostavit priču i riječi pohvale i podrške. ![]()
__________________ ....oooO............... .....(....)...Oooo.... ......)../.....(....)... .....(_/.......)../.... ...............(_/...... おとわるいなー |
| | |
| | #79 (permalink) |
| V.I.P. i simpa Član | Re: BIO SAM NA MARSU Tomislave....sad kad su se neke stvari razriješile ovdje....mogao bi fakat nastaviti priču...nemoj odustati jer.....čekamo nastavak.... ![]() edit: evo opet trabunjanja....Death Bringer zašto ne otvoriš temu o svemiru pa tamo raspredaj gdje je kraj svemira....pusti da čovjek ovdje piše što je započeo...
__________________ Vjerujem u.... Zadnji Uredio TigarZG1 : 08-04-08 u 20:04. |
| | |
| | #80 (permalink) | |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 25-11-07
Poruka: 2,930
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: BIO SAM NA MARSU Citat:
ne kvari temu...dečko izražava svoju kreativnost a ako ti to smeta udalji se od teme...pustimo ga nek piše...
__________________ People walk around pushing back their debts, Wearing pay checks like necklaces and bracelets, Talking ‘bout nothing, not thinking ‘bout death | |
| | |
![]() |
| Tagovi: mars i izvanzemaljci |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 08:29.