Idi nazad   Croportal Forum > Znanost > Rub Znanosti
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Rub Znanosti Raspravljate o temi BIO SAM NA MARSU u Znanost forumu; ajde brže smišljaj nastavak...

Odgovor

Opcije Teme
Star 05-04-08, 19:28   #71 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 07-12-07
Godina: 24
Poruka: 2,852
Clank ima ono neštoClank ima ono neštoClank ima ono neštoClank ima ono neštoClank ima ono neštoClank ima ono nešto
Re: BIO SAM NA MARSU

ajde brže smišljaj nastavak
Clank je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 05-04-08, 20:12   #72 (permalink)
Uvaženi forumas

Datum registracije: 27-12-07
Godina: 13
Poruka: 669
Sasuke se izdvaja iz maseSasuke se izdvaja iz mase
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Sasuke

CooooL ajde ocu jos!!!!!
Sasuke je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 05-04-08, 22:02   #73 (permalink)
prof. Foruma

Avatar od korisnika HPetrovic1989

Datum registracije: 25-03-08
Godina: 19
Poruka: 1,623
HPetrovic1989 je zabranio reputaciju
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku HPetrovic1989

super priča,napiši knijgu,naberi se para
HPetrovic1989 je offline  
Odgovori sa citatom
Star 07-04-08, 17:33   #74 (permalink)
Banned

Datum registracije: 28-03-08
Godina: 33
Poruka: 33
DEATH BRINGER

Citat:
Pravi autor: TomislavM Pogledaj Poruke
Da istina je bio sam na marsu, evo kako je to bilo.
Probudim se usred noći i mislim da sanjam, na sred moje sobe velika metalna kutija ustanem ja iz kreveta obučem se i krenem da proučim tu stvar. Kad odjednom otvorila se vrata te velike kutije onako znate kao u liftu, uđem unutra i shvatim da je to stvarno neki lift. Nakon par sekundi zatvorila se vrata a na podu ispod mojih nogu sam vidio planetu zemlju koja je čini se kao udaljavala od mene a ja bez osjećaja da se uopće krećem. I tako nestalo zemlje a kad sam pogledao u strop vidim kako se velikom brzinom zabijam u neki planet, bio je to mars samo to nisam odmah shvatio. I kad sam onako od straha otvorio ponovo oči vidim da je lift opet normalan, vrata se otvorila a ono vani neki čovjek normalnog izgleda zaželio mi dobrodošlicu te mi se usput ispričao što sam malo duže putovao jer je morao zamjeniti neki dio na tom liftu. I izađem ja vani ali mi ovaj put priđu dva prava marsovca i vjerujte mi oni nisu uopće onakvi mali zeleni kakvim ih opisuju u novinama. Ono što sam tamo vidio kakvi su marsovci kako žive i kakva je priroda tog planeta ću vam ispričati u nastavku, pa tko želi vjerovati neka vjeruje a tko ne želi ne mora.
S obzirom da znam da ono što naši Zemljani smatraju "vanzemaljcima" zvuči polubezveze, očito si i ti prijatelju smislio poput Orsona jednu zanimljivu temu utemeljenu na onome što "drugi pričaju". Univerzum nije ono što ti misliš, a još manje se sa njim treba zajebavati, pa prije donošenja bilo kakvog suda i šale o njemu razmisli. nisam ja nikakav "marsovac" nego čovjek koji se zapitao, šta ako je svemir beskonačan- šta se krije iza kraja svemira? Jel svemir u obliku ravne ploče ili je poput planeta okrugao? Iskreno ja nisam vidio da je Zemlja okrugla, reci mi da je, i obrazloži zašto!
DEATH BRINGER je offline  
Odgovori sa citatom
Star 07-04-08, 18:34   #75 (permalink)
Banned

Datum registracije: 09-02-08
Godina: 31
Poruka: 44
TomislavM se izdvaja iz mase
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku TomislavM

tvoje pitanje - što ako je svemir beskonačan?
moj odgovor - svemir je konačan.
tvoje pitanje - šta se krije iza kraja svemira?
moj odgovor - ne krije se ništa, jer svemir nema što kriti.
tvoje pitanje - Jel svemir u obliku ravne ploče?
moj odgovor - nije.
tvoje pitanje - je li poput planeta okrugao?
moj odgovor - planeti nisu okrugli.
tvoje pitanje - Iskreno ja nisam vidio da je Zemlja okrugla, reci mi da je, i obrazloži zašto!

moj odgovor - ti si čovjek koji živi pod kamenom, skrivaš se u rupi i iz nje ne izlaziš, zato nemoj se samnom zajebavati, izađi van i dobro još jednom pogledaj u nebo
TomislavM je offline  
Odgovori sa citatom
Star 08-04-08, 16:45   #76 (permalink)
Starter

Datum registracije: 17-12-07
Poruka: 33
skela344 se izdvaja iz mase

Citat:
Pravi autor: DEATH BRINGER Pogledaj Poruke
Iskreno ja nisam vidio da je Zemlja okrugla, reci mi da je, i obrazloži zašto!
Zar trebaš to vidjeti da bi vjerovao? Informacije se mogu dobiti i na drugi način, oči su samo jedno od sučelja preko kojih smo priključeni na okolinu. Mogao si npr. do sada čuti da nitko od milijardi i milijardi ljudi dosada još nije pao sa ruba zemlje.
skela344 je offline  
Odgovori sa citatom
Star 08-04-08, 18:03   #77 (permalink)
4nick8or

Datum registracije: 10-06-05
Godina: 31
Poruka: 5,410
pharaoh je zabranio reputaciju
Pošalji poruku preko ICQ-a korisniku pharaoh Pošalji poruku preko Skype-a korisniku pharaoh

ovdje neću vidjet nikakvu raspravu, jasno, pustite ga neka piše, ako vam se nesviđa ne otvarajte temu, sve ću vam NOBRAIN škrabotine pobrisat i ostavit priču i riječi pohvale i podrške.

.....(_/.......)../....
...............(_/......

おとわるいなー
pharaoh je offline  
Odgovori sa citatom
Star 08-04-08, 18:25   #78 (permalink)
Starter

Datum registracije: 05-04-08
Godina: 35
Poruka: 4
ciefp se izdvaja iz mase

Evo ja cu moj prvi post staviti ovde i ujedno da dam podrsku coveku koji je pokrenuo ovu temu.

Samo nastavi dalje
ciefp je offline  
Odgovori sa citatom
Star 08-04-08, 20:00   #79 (permalink)
V.I.P. i simpa Član

Datum registracije: 15-07-07
Godina: 43
Poruka: 4,725
TigarZG1 je stvarno dobarTigarZG1 je stvarno dobarTigarZG1 je stvarno dobarTigarZG1 je stvarno dobarTigarZG1 je stvarno dobarTigarZG1 je stvarno dobarTigarZG1 je stvarno dobarTigarZG1 je stvarno dobarTigarZG1 je stvarno dobarTigarZG1 je stvarno dobarTigarZG1 je stvarno dobar
Pošalji poruku preko Skype-a korisniku TigarZG1

Tomislave....sad kad su se neke stvari razriješile ovdje....mogao bi fakat nastaviti priču...nemoj odustati jer.....čekamo nastavak....

edit: evo opet trabunjanja....Death Bringer zašto ne otvoriš temu o svemiru pa tamo raspredaj gdje je kraj svemira....pusti da čovjek ovdje piše što je započeo...

Zadnji Uredio TigarZG1 : 08-04-08 u 20:04.
TigarZG1 je offline  
Odgovori sa citatom
Star 08-04-08, 20:02   #80 (permalink)
dr.sc. Foruma

Avatar od korisnika pajo-patakRi

Datum registracije: 25-11-07
Poruka: 2,930
pajo-patakRi je stvarno dobarpajo-patakRi je stvarno dobarpajo-patakRi je stvarno dobarpajo-patakRi je stvarno dobarpajo-patakRi je stvarno dobarpajo-patakRi je stvarno dobarpajo-patakRi je stvarno dobarpajo-patakRi je stvarno dobarpajo-patakRi je stvarno dobarpajo-patakRi je stvarno dobarpajo-patakRi je stvarno dobar

Citat:
Pravi autor: DEATH BRINGER Pogledaj Poruke
Možda zato što niti ti kao niti ja nismo bili "do ruba zemlje"?
Zašto kartografija svijeta našu "kuglu" pokazuje sa amerikom
gore? Zašto su gladni Afrike na donjoj hemisferi?
Gdje je kraj svemira, i kad mi to odgovoriš reci mi šta je iza tog kraja, pa ću se pokoriti tvojoj teoriji o "milijardi ljudi".
znaš li ti čitat?...vidiš šta je pharaoh napisao...

ne kvari temu...dečko izražava svoju kreativnost a ako ti to smeta udalji se od teme...pustimo ga nek piše...
pajo-patakRi je offline  
Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: mars i izvanzemaljci

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 08:29.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114