| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Rub Znanosti Raspravljate o temi Bliži li se smak svijeta u Znanost forumu; Evo došao sam kao i svaki dan na CP navečer. Pogledam listu korisnika - kad čudo NEMA DAIDZE NA NETU ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 25-11-06
Poruka: 3,052
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Bliži li se smak svijeta Evo došao sam kao i svaki dan na CP navečer. Pogledam listu korisnika - kad čudo NEMA DAIDZE NA NETU Uznemiren ovom činjenicom idem spavat neizvjesno očekujući novi dan... Neka mi netko objasni ovo na znanstveni način jer ja sumnjam u paranormalne pojave ![]() Mala sala od mene, neka se niko ne naljuti (mislim na daidzu )
__________________ "...mi smo tak'a nacija, nismo za astronaute, al ćemo lomit kosti dok čuvamo vaše aute..." Zadnji Uredio Adolon : 23-07-07 u 03:19. |
| | |
| | #4 (permalink) |
| charolastra | Re: Bliži li se smak svijeta morao sam skupiti snage za slijedeći mjesec na cp-u ![]() Zato je wampica preuzela smjenu jučer ![]()
__________________ Non quia difficilia sunt non audemus, sed quia non audemus difficilia sunt Monika Kravić pokazala grudi!!!...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| | |
| | #6 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 27-05-07 Lokacija: Zagreb/Dubrava
Poruka: 2,679
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Bliži li se smak svijeta ![]() predobro
__________________ So there I was. Within the sobriety of the immortals. A semblance of supernatural winds passing through, The garden sighs, flowers die. |
| | |
| | #8 (permalink) |
| dr.sc. Foruma | Re: Bliži li se smak svijeta LOL bas sam mislila preskociti ovu temu zbog naslova, al nemam pojma sto me vuklo da zavirim ![]()
__________________ "Kad ti muz ne pase uz ruz, kad ti sin ne pase uz kamin, dala bi sve, i sebe i muza i malog da mozes uci u katalog!" HP |
| | |
| | #10 (permalink) | |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 24-03-07 Lokacija: Coca Cola Company Godina: 23
Poruka: 3,026
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Bliži li se smak svijeta Citat:
lol za temu
__________________ Anything is possible on the Coke Side of Life.Check it out for yourself! | |
| | |
![]() |
| Tagovi: blizi, smak, svijeta |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 13:34.

)

Ja zaradujem na netu,a ti?