Idi nazad   Croportal Forum > Znanost > Rub Znanosti
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Rub Znanosti Raspravljate o temi Bliži li se smak svijeta u Znanost forumu; Evo došao sam kao i svaki dan na CP navečer. Pogledam listu korisnika - kad čudo NEMA DAIDZE NA NETU ...

Odgovor

Opcije Teme
Star 23-07-07, 03:16   #1 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 25-11-06
Poruka: 3,052
Adolon je dragulj u masiAdolon je dragulj u masiAdolon je dragulj u masiAdolon je dragulj u masiAdolon je dragulj u masiAdolon je dragulj u masiAdolon je dragulj u masiAdolon je dragulj u masiAdolon je dragulj u masiAdolon je dragulj u masiAdolon je dragulj u masi
Bliži li se smak svijeta

Evo došao sam kao i svaki dan na CP navečer. Pogledam listu korisnika - kad čudo

NEMA DAIDZE NA NETU

Uznemiren ovom činjenicom idem spavat neizvjesno očekujući novi dan...
Neka mi netko objasni ovo na znanstveni način jer ja sumnjam u paranormalne pojave

Mala sala od mene, neka se niko ne naljuti (mislim na daidzu)

Zadnji Uredio Adolon : 23-07-07 u 03:19.
Adolon je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 23-07-07, 03:19   #2 (permalink)
Cobeta

Datum registracije: 01-10-05
Godina: 25
Poruka: 8,327
Wamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjeti
Re: Bliži li se smak svijeta

Ja mislila još jedan Jehovin svjedok i taman se spremala napisat neki odjeb, kad ono...

Ja ga zato mijenjam večeras
Wamp je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 23-07-07, 03:20   #3 (permalink)
dr.sc. Foruma

Adolon je dragulj u masiAdolon je dragulj u masiAdolon je dragulj u masiAdolon je dragulj u masiAdolon je dragulj u masiAdolon je dragulj u masiAdolon je dragulj u masiAdolon je dragulj u masiAdolon je dragulj u masiAdolon je dragulj u masiAdolon je dragulj u masi

Haha jehovin svjedok, aaaa lol, prekrvave postove imaš wamp
Odgovori sa citatom
Star 23-07-07, 15:54   #4 (permalink)
charolastra

Datum registracije: 24-09-06
Godina: 29
Poruka: 15,899
daidza ima reputaciju nad reputacijamadaidza ima reputaciju nad reputacijamadaidza ima reputaciju nad reputacijamadaidza ima reputaciju nad reputacijamadaidza ima reputaciju nad reputacijamadaidza ima reputaciju nad reputacijamadaidza ima reputaciju nad reputacijamadaidza ima reputaciju nad reputacijamadaidza ima reputaciju nad reputacijamadaidza ima reputaciju nad reputacijamadaidza ima reputaciju nad reputacijama
Pošalji poruku preko ICQ-a korisniku daidza Pošalji poruku preko AIM-a korisniku daidza Pošalji poruku preko MSN-a korisniku daidza Pošalji poruku preko Yahoo-a korisnku daidza Pošalji poruku preko Skype-a korisniku daidza

morao sam skupiti snage za slijedeći mjesec na cp-u

Zato je wampica preuzela smjenu jučer

Monika Kravić pokazala grudi!!!...Pravila ponašanja
Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum
daidza je online sada  
Odgovori sa citatom
Star 23-07-07, 16:51   #5 (permalink)
dr.sc. Foruma

Ok drago mi je da je sve ok. Već sam se prepao. Hvala kaj si me umirio
Odgovori sa citatom
Star 23-07-07, 19:21   #6 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 27-05-07
Poruka: 2,679
vibica će uskoro biti poznatvibica će uskoro biti poznatvibica će uskoro biti poznatvibica će uskoro biti poznatvibica će uskoro biti poznatvibica će uskoro biti poznatvibica će uskoro biti poznat

predobro
The garden sighs, flowers die.
vibica je offline  
Odgovori sa citatom
Star 23-07-07, 22:01   #7 (permalink)
Starter

Datum registracije: 30-03-07
Poruka: 13
Maxer se izdvaja iz mase
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Maxer Pošalji poruku preko Skype-a korisniku Maxer

hehehe
Odgovori sa citatom
Star 23-07-07, 22:10   #8 (permalink)
dr.sc. Foruma

Avatar od korisnika shelby-eleanor

Datum registracije: 07-03-07
Godina: 21
Poruka: 2,833
shelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavan
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku shelby-eleanor Pošalji poruku preko Skype-a korisniku shelby-eleanor

LOL bas sam mislila preskociti ovu temu zbog naslova, al nemam pojma sto me vuklo da zavirim
shelby-eleanor je offline  
Odgovori sa citatom
Star 25-10-07, 17:20   #9 (permalink)
Starter

Datum registracije: 25-10-07
Godina: 22
Poruka: 26
custodis se izdvaja iz mase

procitao sam u jednoj zanimljivoj knjizi da zemlja ima 50-50% sanse da prezivi ovo stoljece.bio to udar komete,atomski rat,bolest........
custodis je offline  
Odgovori sa citatom
Star 25-10-07, 19:23   #10 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 24-03-07
Godina: 23
Poruka: 3,026
mirin979 ima ono neštomirin979 ima ono neštomirin979 ima ono neštomirin979 ima ono neštomirin979 ima ono nešto

Citat:
Pravi autor: custodis Pogledaj Poruke
procitao sam u jednoj zanimljivoj knjizi da zemlja ima 50-50% sanse da prezivi ovo stoljece.bio to udar komete,atomski rat,bolest........
a sta i ti gluposti citas,nece svijeta jos dugo nestat
lol za temu
Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: blizi, smak, svijeta

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 13:34.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103