| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Rub Znanosti Raspravljate o temi Bliži li se smak svijeta u Znanost forumu; Citat: Pravi autor: custodis procitao sam u jednoj zanimljivoj knjizi da zemlja ima 50-50% sanse da prezivi ovo stoljece.... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #11 (permalink) | |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 25-11-06
Poruka: 3,272
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Bliži li se smak svijeta Citat:
![]()
__________________ ...i do it because i can, i can because i want to, i want to because YOU SAID I COULDN'T DO IT!!! | |
| | |
| | #13 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 24-03-07 Lokacija: Coca Cola Company Godina: 23
Poruka: 3,352
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Bliži li se smak svijeta istina je to sto kazes,ali ne vjerujem da ce covjecanstvo jos nestati,premda je moguce
__________________ Anything is possible on the Coke Side of Life.Check it out for yourself! |
| | |
| | #14 (permalink) | |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 25-11-06
Poruka: 3,272
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Bliži li se smak svijeta Pa ljudi jeste vi skroz na skroz skrenuli, aj molim vas pročitajte prvi post prije nego bilo šta pišete ovdje...da se mene pita ovo bi u Rec Bin...eo quotat ću vam ja prvi post... Citat:
__________________ ...i do it because i can, i can because i want to, i want to because YOU SAID I COULDN'T DO IT!!! | |
| | |
| | #16 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 24-03-07 Lokacija: Coca Cola Company Godina: 23
Poruka: 3,352
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Bliži li se smak svijeta ma znam da je ovo bezveze bio sam samo odgovorio na ono sto je napisano o propasti svijeta
__________________ Anything is possible on the Coke Side of Life.Check it out for yourself! |
| | |
| | #18 (permalink) |
| charolastra | Re: Bliži li se smak svijeta Ma da, zajebavaju mene Al samo dajte, možda ovo postane i ozbiljna tema ![]()
__________________ Non quia difficilia sunt non audemus, sed quia non audemus difficilia sunt Monika Kravić pokazala grudi!!!...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| | |
| | #20 (permalink) |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 25-02-07 Godina: 56
Poruka: 685
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Bliži li se smak svijeta Slažem se i to je istina, ali svijet (zemlja) ne mora nestati već ova civilizacija koja uništava majčicu zemlju sustavno. Svim velikim ''civilizacijama'' došao je kraj, pa če i ovoj, budite sigurni. Okidač postoji, samo ga triba pokrenuti...... ustvari mislim da je okidać smouništenja več aktiviran.
__________________ SAMO MORU VIRUJEM! |
| | |
![]() |
| Tagovi: blizi, smak, svijeta |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 22:59.

)