| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Rub Znanosti Raspravljate o temi Bliži li se smak svijeta u Znanost forumu; Citat: Pravi autor: tonini Slažem se i to je istina, ali svijet (zemlja) ne mora nestati već ova civilizacija ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #21 (permalink) | |
| Akademik Foruma Datum registracije: 24-03-07 Lokacija: Coca Cola Company Godina: 23
Poruka: 3,564
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Bliži li se smak svijeta Citat:
__________________ Anything is possible on the Coke Side of Life.Check it out for yourself! | |
| | |
| | #22 (permalink) |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 25-02-07 Godina: 56
Poruka: 712
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Bliži li se smak svijeta Sve ovo što radi ova civilizacija, počevši od same eksplaotacije bogastava ove Zemlje, stvaranja samoubilačkih tehnologija, ne vračajući ništa ovoj Zemlji osim smeća. Pa nisu se za ništa stvorile ozonske rupe. Da ne idem u detalje, pa i samo vrime se prominilo. Evo ja imam 57-u godinu pa se sjećam sasvim drugih vrimena kad se znalo kad je proliče, kad jesen a kad zima. Sve se izokrenilo. Na to sam mislija čovik uništava svoju okolinu, to niti jedno živo biće na ovom planetu ne radi osim čovika. Samo uzima a ništa ne vraća! Čovik je pokrenija proces samouništenja, Zemlja neče još dugo izdržati, Vrste su počele izumirati, puca lanac života na zemlji.
__________________ SAMO MORU VIRUJEM! |
| | |
| | #25 (permalink) |
| charolastra | Re: Bliži li se smak svijeta Pa nek pišu ljudi I samo da znate, ako se i dogodi smak svijeta to nema veze sa tim što ja nisam bio to veče na netu i ne preuzimam nikakvu odgovornost ![]()
__________________ Non quia difficilia sunt non audemus, sed quia non audemus difficilia sunt Monika Kravić pokazala grudi!!!...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| | |
| | #30 (permalink) |
| next best thing | Re: Bliži li se smak svijeta pasti će meteorit veličine kilometar i napraviti krater dubine 20 metara, i istraživači će otkriti da ima života na njemu, samo će taj mikroživot biti poguban za ljudsku rasu. (nedavno gledao novi film sa Nicole Kidman koji ima istu tematiku - Invasion, a to mi je bio oduvijek najvjerovatniji scenario apokalipse).
__________________ So tear me open, but beware The things inside without a care And the dirt still stains me So wash me, 'till I'm clean... |
| | |
![]() |
| Tagovi: blizi, smak, svijeta |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 23:17.

... ili premalo