| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Rub Znanosti Raspravljate o temi dal ste ikad osječali da je neko/nešto kraj vas a vi to ne vidite u Znanost forumu; eto..npr naveče ste sami u sobi,ili idete sami kući a vani je mrkli mrak...jeste li ikada imali ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| fear of the dark | dal ste ikad osječali da je neko/nešto kraj vas a vi to ne vidite eto..npr naveče ste sami u sobi,ili idete sami kući a vani je mrkli mrak...jeste li ikada imali osječaj da je nešto/netko kraj vas a da ga vi ne vidite...nešto tipa duhova i takvih stvari....jeste li imali osječaj da vas neko prati? ja sam imala taj osječaj,više ga nemam.... to mi je bilo jezivo i grozno....
__________________ ni jedna osoba na svijetu ne zaslužuje tvoje suze a ona koja ih zaslužuje te neće rasplakati |
| | |
| | #2 (permalink) | |
| Regularni forumas Datum registracije: 31-10-07 Godina: 22
Poruka: 286
![]() ![]() | Re: dal ste ikad osječali da je neko/nešto kraj vas a vi to ne vidite Citat:
![]() | |
| | |
| | #4 (permalink) |
| Lutka od krvi bez trunke ideje | Re: dal ste ikad osječali da je neko/nešto kraj vas a vi to ne vidite paranoja? ne nikad nisan ima takav osjecaj...
__________________ To those who understand, I extend my hand To the doubtful I demand, take me as I am Not under your command, I know where I stand I won't change to fit your plan, Take me as I am |
| | |
| | #5 (permalink) |
| fear of the dark | Re: dal ste ikad osječali da je neko/nešto kraj vas a vi to ne vidite ja jesam,prije nekih godinu dana sam imala.... a ranije nisam nikad... i to mi je bilo baš grozno ![]()
__________________ ni jedna osoba na svijetu ne zaslužuje tvoje suze a ona koja ih zaslužuje te neće rasplakati |
| | |
| | #6 (permalink) |
| Akademik Foruma | Re: dal ste ikad osječali da je neko/nešto kraj vas a vi to ne vidite mozda kad sam bila mrtva pijana.. onda sam osjecala da moja frendica takodjer tetura pokraj mene.. al sam se zayebala.. onda je zaostala i bljuvala... ebga los filing.. štaš..
__________________ |
| | |
| | #7 (permalink) |
| b&w fan | Re: dal ste ikad osječali da je neko/nešto kraj vas a vi to ne vidite Posto zivim van grada...I spavam otvorenog prozora. Cesto mi nesto puse pod prozorom. Dugo san se cudija sto je to, i onda san jedan da otisa van i pogleda... To ludi jezevi bili tamo... ![]() Mozda su i tebe jezevi pratili ![]()
__________________ I'm not calling for a second chance, I'm screaming at the top of my voice. Give me reason but don't give me choice. 'Cause I'll just make the same mistake again. |
| | |
![]() |
| Tagovi: totalno cool |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 20:19.

Pali gume a ne dušu