Idi nazad   Croportal Forum > Znanost > Rub Znanosti
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Rub Znanosti Raspravljate o temi Dali ste kada doživjeli astralnu projekciju? u Znanost forumu; ...Događaj koji sam doživio jedne davne zimske noći...možda nebi znao objasniti da nisam intezivno proučavao parapsihologiju odnosno ...

Odgovor

Opcije Teme
Star 06-08-07, 03:10   #1 (permalink)
Akademik Foruma

Datum registracije: 15-07-07
Godina: 43
Poruka: 3,641
TigarZG1 će uskoro biti poznatTigarZG1 će uskoro biti poznatTigarZG1 će uskoro biti poznatTigarZG1 će uskoro biti poznatTigarZG1 će uskoro biti poznatTigarZG1 će uskoro biti poznatTigarZG1 će uskoro biti poznatTigarZG1 će uskoro biti poznat
Pošalji poruku preko Skype-a korisniku TigarZG1
Dali ste kada doživjeli astralnu projekciju?

...Događaj koji sam doživio jedne davne zimske noći...možda nebi znao objasniti da nisam intezivno proučavao parapsihologiju odnosno paranormalne stvari...pa tako i astralnu projekciju.....naime, te davne noći...sjećam se..da me iz sna prenuo osjećaj nelagode...kao neki trnci...tada sam osjetio kako se odvajam od tijela...vrlo neugodan osjećaj...u kojem postajem svijestan da se nešto dešava i da više nisam u stanju sna...sve se odvijalo vrlo brzo...gledao sam kako se izdižem prema gore...prolazeći kroz dvije etaže svoje tadašnje kuće.Osjećao sam se neopisivo....čak sam mislio da umirem i u sebi sam molio Boga da me vrati...podizanje se nastavilo do nekih 100 m iznad moje kuće...sjećam se da sam zbunjen promatrao svoju kuću dolje ispod mene...čak mi je bilo čudno kako ne osjećam nikakvu hladnoću sobzirom na snjeg koji se bijelio u noći.....žarko sam poželio vratiti se natrag...pa se to ubrzo i dogodilo istom brzinom kao kad sam išao prema gore..."povratak u tijelo" bilo je također prožeto nelagodom i trncima....kad sam se sabrao bio sam svijestan što se dogodilo i nisam se te noći usudi više zaspati.... prepoznao sam osjećaj koji sam tada doživio...jer sam se sjetio da sam imao slična iskustva i u djetinjstvu za vrijeme sna...kao da sam letio...i o tome sam čitao da je to česta pojava kod ljudi....
Možda će ovo biti nekome smiješno ili nemoguće....ali ja znam što sam doživio i da to sigurno nije bio san...
...Volio bi znati dali je još netko imao slična iskustva????
TigarZG1 je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 14-08-07, 03:28   #2 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 26-05-07
Poruka: 1,695
ROBIN ima spektakularnu auruROBIN ima spektakularnu auruROBIN ima spektakularnu auruROBIN ima spektakularnu auruROBIN ima spektakularnu auruROBIN ima spektakularnu auruROBIN ima spektakularnu auruROBIN ima spektakularnu auruROBIN ima spektakularnu auruROBIN ima spektakularnu auru
Re: Dali ste kada doživjeli astralnu projekciju?

zanimljivo..nisam čula za takve stvari osim u stanju kliničke smrti...jesi šta pročitao o tome?
Odgovori sa citatom
Star 14-08-07, 07:43   #3 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 27-02-07
Godina: 44
Poruka: 3,370
anthlon je poznat svimaanthlon je poznat svimaanthlon je poznat svimaanthlon je poznat svimaanthlon je poznat svimaanthlon je poznat svimaanthlon je poznat svimaanthlon je poznat svimaanthlon je poznat svimaanthlon je poznat svimaanthlon je poznat svima
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku anthlon Pošalji poruku preko Skype-a korisniku anthlon

Citat:
Pravi autor: TigarZG1 Pogledaj Poruke
...Događaj koji sam doživio jedne davne zimske noći...možda nebi znao objasniti da nisam intezivno proučavao parapsihologiju odnosno paranormalne stvari...pa tako i astralnu projekciju.....naime, te davne noći...sjećam se..da me iz sna prenuo osjećaj nelagode...kao neki trnci...tada sam osjetio kako se odvajam od tijela...vrlo neugodan osjećaj...u kojem postajem svijestan da se nešto dešava i da više nisam u stanju sna...sve se odvijalo vrlo brzo...gledao sam kako se izdižem prema gore...prolazeći kroz dvije etaže svoje tadašnje kuće.Osjećao sam se neopisivo....čak sam mislio da umirem i u sebi sam molio Boga da me vrati...podizanje se nastavilo do nekih 100 m iznad moje kuće...sjećam se da sam zbunjen promatrao svoju kuću dolje ispod mene...čak mi je bilo čudno kako ne osjećam nikakvu hladnoću sobzirom na snjeg koji se bijelio u noći.....žarko sam poželio vratiti se natrag...pa se to ubrzo i dogodilo istom brzinom kao kad sam išao prema gore..."povratak u tijelo" bilo je također prožeto nelagodom i trncima....kad sam se sabrao bio sam svijestan što se dogodilo i nisam se te noći usudi više zaspati.... prepoznao sam osjećaj koji sam tada doživio...jer sam se sjetio da sam imao slična iskustva i u djetinjstvu za vrijeme sna...kao da sam letio...i o tome sam čitao da je to česta pojava kod ljudi....
Možda će ovo biti nekome smiješno ili nemoguće....ali ja znam što sam doživio i da to sigurno nije bio san...
...Volio bi znati dali je još netko imao slična iskustva????
Sve e to događalo samo u tvojoj glavi i nisi mrdnuo nikud iz svog krevetića.

U kriznim životnim razdobljima svašta čovjek "doživi".

Pod kriznim životnim razdobljima mislim na pubertet, preopterećenost ...

Mozak je čudna sprava, naročito kod ljudi koji vole razmišljati o raznim stvarima.
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 14-08-07, 15:33   #4 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 26-05-07
Poruka: 1,695
ROBIN ima spektakularnu auruROBIN ima spektakularnu auruROBIN ima spektakularnu auruROBIN ima spektakularnu auruROBIN ima spektakularnu auruROBIN ima spektakularnu auruROBIN ima spektakularnu auruROBIN ima spektakularnu auruROBIN ima spektakularnu auruROBIN ima spektakularnu auru

to o razmišljanju si potpuno u pravu..da sam barem malo gluplja,naspavala bi se noću više
Odgovori sa citatom
Star 14-08-07, 15:36   #5 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 21-12-06
Godina: 27
Poruka: 3,461
Oggy je poznat svimaOggy je poznat svimaOggy je poznat svimaOggy je poznat svimaOggy je poznat svimaOggy je poznat svimaOggy je poznat svimaOggy je poznat svimaOggy je poznat svimaOggy je poznat svimaOggy je poznat svima

Meni se to isto desilo jednom....
Sa razlikom što sam bio drven k'o fosna od alkohola. Brija osjećaj je bio...
PARI MI SE SMIJU MI SE...CICE...
Oggy je online sada  
Odgovori sa citatom
Star 14-08-07, 15:39   #6 (permalink)
Semi Profesional Go-Kart Racer

Datum registracije: 05-11-05
Godina: 20
Poruka: 4,627
Servant je stvarno dobarServant je stvarno dobarServant je stvarno dobarServant je stvarno dobarServant je stvarno dobarServant je stvarno dobarServant je stvarno dobarServant je stvarno dobarServant je stvarno dobarServant je stvarno dobarServant je stvarno dobar
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Servant

Meni se slično dogodilo jednom kad sam se pripušio... jedno od najgorih iskustava ikad.
Odgovori sa citatom
Star 15-08-07, 00:11   #7 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 28-03-07
Godina: 18
Poruka: 1,499
tamijan ima ono neštotamijan ima ono neštotamijan ima ono neštotamijan ima ono neštotamijan ima ono neštotamijan ima ono nešto

par puta sam i ja imao takve snove
Yeah
tamijan je offline  
Odgovori sa citatom
Star 15-08-07, 00:21   #8 (permalink)
V.I.P. Član

Datum registracije: 30-05-06
Poruka: 7,309
Vuxs je slavanVuxs je slavanVuxs je slavanVuxs je slavanVuxs je slavanVuxs je slavanVuxs je slavanVuxs je slavanVuxs je slavanVuxs je slavanVuxs je slavan

hmm..kaj ja znam...ja brijem samo na deja vu...
Vuxs je offline  
Odgovori sa citatom
Star 15-08-07, 00:46   #9 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 10-03-07
Godina: 23
Poruka: 2,510
prospero je slavanprospero je slavanprospero je slavanprospero je slavanprospero je slavanprospero je slavanprospero je slavanprospero je slavanprospero je slavanprospero je slavanprospero je slavan
Pošalji poruku preko Skype-a korisniku prospero

i meni se deja vu zna dogodit tu i tamo.. ali ovako nešto nikad iako sam čuo neke priče od ljudi koji su doživjeli kliničku smrt koji su to opisivali na sličan način.. da su prelijetali neke planine s drugim ljudima i da im je bilo super..
prospero je offline  
Odgovori sa citatom
Star 15-08-07, 01:07   #10 (permalink)
ice
Banned

Datum registracije: 17-07-06
Godina: 19
Poruka: 3,428
ice je slavanice je slavanice je slavanice je slavanice je slavanice je slavanice je slavanice je slavanice je slavanice je slavanice je slavan

Da nisi možda previše b-6 vitamina uzeo?
ice je offline  
Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: astralnu, dali, dozivjeli, kada, projekciju, ste

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 14:59.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103