Stranica 1 od 32 12345611 ... ZadnjeZadnje
Pokazujem rezultate 1 do 10 od 312

Dali ste kada doživjeli astralnu projekciju?

Raspravljate o temi Dali ste kada doživjeli astralnu projekciju? u Rub Znanosti forumu, dio Znanost foruma; ...Događaj koji sam doživio jedne davne zimske noći...možda nebi znao objasniti da nisam intezivno proučavao parapsihologiju odnosno paranormalne stvari...pa tako ...

Always attacks Avatar od korisnika TigarZG1
    Datum registracije
    15-07-07
    Starost
    47
    Poruka
    5,422
    Liked
    2 times

Dali ste kada doživjeli astralnu projekciju?

...Događaj koji sam doživio jedne davne zimske noći...možda nebi znao objasniti da nisam intezivno proučavao parapsihologiju odnosno paranormalne stvari...pa tako i astralnu projekciju.....naime, te davne noći...sjećam se..da me iz sna prenuo osjećaj nelagode...kao neki trnci...tada sam osjetio kako se odvajam od tijela...vrlo neugodan osjećaj...u kojem postajem svijestan da se nešto dešava i da više nisam u stanju sna...sve se odvijalo vrlo brzo...gledao sam kako se izdižem prema gore...prolazeći kroz dvije etaže svoje tadašnje kuće.Osjećao sam se neopisivo....čak sam mislio da umirem i u sebi sam molio Boga da me vrati...podizanje se nastavilo do nekih 100 m iznad moje kuće...sjećam se da sam zbunjen promatrao svoju kuću dolje ispod mene...čak mi je bilo čudno kako ne osjećam nikakvu hladnoću sobzirom na snjeg koji se bijelio u noći.....žarko sam poželio vratiti se natrag...pa se to ubrzo i dogodilo istom brzinom kao kad sam išao prema gore..."povratak u tijelo" bilo je također prožeto nelagodom i trncima....kad sam se sabrao bio sam svijestan što se dogodilo i nisam se te noći usudi više zaspati.... prepoznao sam osjećaj koji sam tada doživio...jer sam se sjetio da sam imao slična iskustva i u djetinjstvu za vrijeme sna...kao da sam letio...i o tome sam čitao da je to česta pojava kod ljudi....
    Možda će ovo biti nekome smiješno ili nemoguće....ali ja znam što sam doživio i da to sigurno nije bio san...
    ...Volio bi znati dali je još netko imao slična iskustva????

prof. Foruma Avatar od korisnika ROBIN
    Datum registracije
    26-05-07
    Poruka
    1,701
    Liked
    0 times

Re: Dali ste kada doživjeli astralnu projekciju?

zanimljivo..nisam čula za takve stvari osim u stanju kliničke smrti...jesi šta pročitao o tome?
    Ono što čovjek voli sa zanosom to ga najposlije ubije.

Papa Štrumf Avatar od korisnika anthlon
    Datum registracije
    27-02-07
    Starost
    47
    Poruka
    8,936
    Liked
    341 times

Citat Pravi autor: TigarZG1 Pogledaj Poruke
    ...Događaj koji sam doživio jedne davne zimske noći...možda nebi znao objasniti da nisam intezivno proučavao parapsihologiju odnosno paranormalne stvari...pa tako i astralnu projekciju.....naime, te davne noći...sjećam se..da me iz sna prenuo osjećaj nelagode...kao neki trnci...tada sam osjetio kako se odvajam od tijela...vrlo neugodan osjećaj...u kojem postajem svijestan da se nešto dešava i da više nisam u stanju sna...sve se odvijalo vrlo brzo...gledao sam kako se izdižem prema gore...prolazeći kroz dvije etaže svoje tadašnje kuće.Osjećao sam se neopisivo....čak sam mislio da umirem i u sebi sam molio Boga da me vrati...podizanje se nastavilo do nekih 100 m iznad moje kuće...sjećam se da sam zbunjen promatrao svoju kuću dolje ispod mene...čak mi je bilo čudno kako ne osjećam nikakvu hladnoću sobzirom na snjeg koji se bijelio u noći.....žarko sam poželio vratiti se natrag...pa se to ubrzo i dogodilo istom brzinom kao kad sam išao prema gore..."povratak u tijelo" bilo je također prožeto nelagodom i trncima....kad sam se sabrao bio sam svijestan što se dogodilo i nisam se te noći usudi više zaspati.... prepoznao sam osjećaj koji sam tada doživio...jer sam se sjetio da sam imao slična iskustva i u djetinjstvu za vrijeme sna...kao da sam letio...i o tome sam čitao da je to česta pojava kod ljudi....
    Možda će ovo biti nekome smiješno ili nemoguće....ali ja znam što sam doživio i da to sigurno nije bio san...
    ...Volio bi znati dali je još netko imao slična iskustva????
    Sve e to događalo samo u tvojoj glavi i nisi mrdnuo nikud iz svog krevetića.

U kriznim životnim razdobljima svašta čovjek "doživi".

Pod kriznim životnim razdobljima mislim na pubertet, preopterećenost ...

Mozak je čudna sprava, naročito kod ljudi koji vole razmišljati o raznim stvarima.

prof. Foruma Avatar od korisnika ROBIN
    Datum registracije
    26-05-07
    Poruka
    1,701
    Liked
    0 times

to o razmišljanju si potpuno u pravu..da sam barem malo gluplja,naspavala bi se noću više
    Ono što čovjek voli sa zanosom to ga najposlije ubije.

Dr. Love Avatar od korisnika Oggy
    Datum registracije
    21-12-06
    Starost
    31
    Poruka
    5,170
    Liked
    5 times

Meni se to isto desilo jednom....
    Sa razlikom što sam bio drven k'o fosna od alkohola. Brija osjećaj je bio...
    Ja sam najsretniji čovjek na svijetu

mrzitelj Avatar od korisnika Servant
    Datum registracije
    05-11-05
    Starost
    24
    Poruka
    5,782
    Liked
    94 times

Meni se slično dogodilo jednom kad sam se pripušio... jedno od najgorih iskustava ikad.

dr.sc. Foruma
    Datum registracije
    28-03-07
    Poruka
    2,500
    Liked
    0 times

par puta sam i ja imao takve snove

bazinga Avatar od korisnika Vuxs
    Datum registracije
    30-05-06
    Poruka
    11,433
    Liked
    46 times

hmm..kaj ja znam...ja brijem samo na deja vu...
    All in all you're just another brick in the wall......

Caballero Negro Avatar od korisnika prospero
    Datum registracije
    10-03-07
    Starost
    26
    Poruka
    2,797
    Liked
    0 times

i meni se deja vu zna dogodit tu i tamo.. ali ovako nešto nikad iako sam čuo neke priče od ljudi koji su doživjeli kliničku smrt koji su to opisivali na sličan način.. da su prelijetali neke planine s drugim ljudima i da im je bilo super..
    Tamne odaje srca njena,
    i u njima moja sjena,
    zauvijek izgubljena.

ice
    ice je offline
    Banned
    Datum registracije
    17-07-06
    Starost
    22
    Poruka
    3,394
    Liked
    1 times

Da nisi možda previše b-6 vitamina uzeo?

Stranica 1 od 32 12345611 ... ZadnjeZadnje

Lajkaj nas na Facebooku