| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Rub Znanosti Raspravljate o temi Dali ste kada doživjeli astralnu projekciju? u Znanost forumu; ...Događaj koji sam doživio jedne davne zimske noći...možda nebi znao objasniti da nisam intezivno proučavao parapsihologiju odnosno ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Akademik Foruma | Dali ste kada doživjeli astralnu projekciju? ...Događaj koji sam doživio jedne davne zimske noći...možda nebi znao objasniti da nisam intezivno proučavao parapsihologiju odnosno paranormalne stvari...pa tako i astralnu projekciju.....naime, te davne noći...sjećam se..da me iz sna prenuo osjećaj nelagode...kao neki trnci...tada sam osjetio kako se odvajam od tijela...vrlo neugodan osjećaj...u kojem postajem svijestan da se nešto dešava i da više nisam u stanju sna...sve se odvijalo vrlo brzo...gledao sam kako se izdižem prema gore...prolazeći kroz dvije etaže svoje tadašnje kuće.Osjećao sam se neopisivo....čak sam mislio da umirem i u sebi sam molio Boga da me vrati...podizanje se nastavilo do nekih 100 m iznad moje kuće...sjećam se da sam zbunjen promatrao svoju kuću dolje ispod mene...čak mi je bilo čudno kako ne osjećam nikakvu hladnoću sobzirom na snjeg koji se bijelio u noći.....žarko sam poželio vratiti se natrag...pa se to ubrzo i dogodilo istom brzinom kao kad sam išao prema gore..."povratak u tijelo" bilo je također prožeto nelagodom i trncima....kad sam se sabrao bio sam svijestan što se dogodilo i nisam se te noći usudi više zaspati.... prepoznao sam osjećaj koji sam tada doživio...jer sam se sjetio da sam imao slična iskustva i u djetinjstvu za vrijeme sna...kao da sam letio...i o tome sam čitao da je to česta pojava kod ljudi.... Možda će ovo biti nekome smiješno ili nemoguće....ali ja znam što sam doživio i da to sigurno nije bio san... ...Volio bi znati dali je još netko imao slična iskustva???? ![]() |
| | |
| | #2 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 26-05-07
Poruka: 1,695
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Dali ste kada doživjeli astralnu projekciju? zanimljivo..nisam čula za takve stvari osim u stanju kliničke smrti...jesi šta pročitao o tome?
__________________ Ono što čovjek voli sa zanosom to ga najposlije ubije. |
| | |
| | #3 (permalink) | |
| dr.sc. Foruma | Re: Dali ste kada doživjeli astralnu projekciju? Citat:
U kriznim životnim razdobljima svašta čovjek "doživi". Pod kriznim životnim razdobljima mislim na pubertet, preopterećenost ... Mozak je čudna sprava, naročito kod ljudi koji vole razmišljati o raznim stvarima.
__________________ Tko hoće - naći će načina, tko neće - naći će tisuću izgovora. | |
| | |
| | #5 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 21-12-06 Lokacija: U pripizdini Godina: 27
Poruka: 3,461
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Dali ste kada doživjeli astralnu projekciju? Meni se to isto desilo jednom.... Sa razlikom što sam bio drven k'o fosna od alkohola. Brija osjećaj je bio...
__________________ DI GOD POGLEDAN GUZICE I SISE SVUGDI,PARI MI SE LUDIN,LJUDI... GRUDI KA PUDING,SISE PARI MI SE SMIJU MI SE...CICE... |
| | |
| | #9 (permalink) |
| dr.sc. Foruma | Re: Dali ste kada doživjeli astralnu projekciju? i meni se deja vu zna dogodit tu i tamo.. ali ovako nešto nikad iako sam čuo neke priče od ljudi koji su doživjeli kliničku smrt koji su to opisivali na sličan način.. da su prelijetali neke planine s drugim ljudima i da im je bilo super..
__________________ Tamne odaje srca njena, i u njima moja sjena, zauvijek izgubljena. |
| | |
![]() |
| Tagovi: astralnu, dali, dozivjeli, kada, projekciju, ste |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 14:59.

Pali gume a ne dušu
iako sam čuo neke priče od ljudi koji su doživjeli kliničku smrt koji su to opisivali na sličan način.. da su prelijetali neke planine s drugim ljudima i da im je bilo super..