| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Rub Znanosti Raspravljate o temi Dali ste kada doživjeli astralnu projekciju? u Znanost forumu; "Za vrijeme povratka sa jednog od najvisih vrhova svijeta, na visokim brdima Himalaja grupa zapadnjackih alpinista naide na nekog ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #91 (permalink) |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 09-01-08 Lokacija: Zagreb Godina: 20
Poruka: 643
![]() ![]() | Re: Dali ste kada doživjeli astralnu projekciju? "Za vrijeme povratka sa jednog od najvisih vrhova svijeta, na visokim brdima Himalaja grupa zapadnjackih alpinista naide na nekog jogina koji je spokojno sjedio na jednoj usamljenoj stijeni. - Kako si, starce? - upita uljudno jedan od alpinista. - Dobro, djeco. Otkud vi? - uzvrati jogin. - Vracamo se s onog vrha - odgovorise alpinista ne krijuci zadovoljstvo i pokazujuci rukama prema udaljenim predjelima kojim je dominirao vrhunac oklopljen vjecnim snijegom i ledom. - Upravo smo ga osvojili! Jogin se blago nasmijesi i prijekornim glasom zapita: - Mora da vam je bilo tesko cim ste sa sobom morali da nosite i svoja teska tijela?!... Djeco, djeco, kako se samo razbacujete snagom!?..." ![]() Nikad nisam doživio tu astralnu projekciju, iako sam puno puta pokušavao. Iako ne vjerujem da se astralna projekcija može izazvati raznim meditacijama i inim načinima. |
| | |
| | #95 (permalink) | |
| V.I.P. i simpa Član | Re: Dali ste kada doživjeli astralnu projekciju? Citat:
....isto vrijedi i za tebe....naime da bi to lakše uspjelo često je poželjno da se to doživi ponajprije spontano....ono što slijedi je to da podsvijest pamti što se i na koji način dogodilo.....što na kraju rezultira težnji iste da će se to početi ponavljati...i to naj češće iz sna....To je ono što se Skeli344 dešava.....naravno na isti način je potrebno iskoristiti to što je podsvijest zapamtila i za izlaženje iz meditacije....ali da budemo na čisto namojte se zavaravati da je to samo tako jednostavno i bezopasno ako neznaš što radiš.....za tako nešto potrebno je pred znanje o astralnoj...isto tako i o meditacijama...i najbitnije što duža praksa u meditiranju (kao što sam je i sam imao) da bi se moglo postići što dublje i kvalitetnije meditativno stanje....i opet neće doći samo od sebe nego za izlazak treba znati kako postupiti....i kako iskoristiti ono isto sijećanje da bi se postigo izlazak nespontano, odnosno namjerno.....Zato...Skela....nema svrhe da navodiš Sandrohamzica da to postigne na način koji si mu rekao....prvo jer forsiranje želje je kontra-produktivno....a drugo sve dok on to prvo ne doživi spontano i nenadano....neće od toga biti ništa.....da on ima prakse u dubokim opuštanjima iliti meditaciji.....ja bi mu mogao dati par natuknica kako da pokuša...ali ni to ništa ne garantira...a osim toga nerado to radim jer nebi htio da netko ako nije dovoljno educiran....pogrešno shvati ili upotrijebi dobivene informacije....i tako našteti sebi.....ljudi nije sve to baš igra kao se možda nekome čini....tko nezna šta radi može si svakako pa i psihički naštetiti....znam za takve primjere......
__________________ Vjerujem u.... | |
| | |
| | #96 (permalink) | |
| Starter Datum registracije: 18-05-06 Lokacija: ZG u srcu Godina: 32
Poruka: 26
![]() | Re: Dali ste kada doživjeli astralnu projekciju? Citat:
Ne razumijem... Ajd ako nije teško, da mi bar natukneš nešto o tim stvarima dublje. Inače jedan od mojih snova je bio da sam stajao usred autobusa koji je bio presječen po pola i sam sebi objašnjavao da je to glup san, bla bla uglavnom još danas se sječam tog sna... Ali tada nisam znao da sam vjerojatno bio blizu mogućnosti astralne projekcije ili barem budnog sanjanja... | |
| | |
| | #97 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 17-12-07
Poruka: 33
![]() | Re: Dali ste kada doživjeli astralnu projekciju? [quote=TigarZG1;710938]Zato...Skela....nema svrhe da navodiš Sandrohamzica da to postigne na način koji si mu rekao....prvo jer forsiranje želje je kontra-produktivno....a drugo sve dok on to prvo ne doživi spontano i nenadano....neće od toga biti ništa.....QUOTE] Slažem se. Zapravo sam siguran da nisam baš najbolja osoba koja bi o tome mogla drugima govoriti. |
| | |
| | #99 (permalink) |
| Uvaženi forumas | Re: Dali ste kada doživjeli astralnu projekciju? khm.. ja jedino znam osjećaj bestežinskog stanja, ili ono kad se tek budiš iz sna pa ono kao da ti svijest leti i vraća se u tijelo odnosno stanje pripravnosti. također mislim da taj kako ga vi zovete Deja Vu, ja često imam ali što je još čudnije ja preko toga neke stvari stvarno mogu predvidjeti... no naravno ništa korisno dosad... npr... šećem se ulicom i gledam preko puta na glavnu cestu i sad... prođe tramvaj, pa bijeli auto... pa crveni auto... i ovaj treći odmah iza njega odjednom naglo zakoči i umalo napravi nered na cesti. - e, sad! Odmah nakon tramvaja ili bijelog auta ja znam što će se desiti, i bio ja to gledao ili okrenuo pogled to se svejedno dešava točno kako je i predviđeno. a što je najsmješnije ja ne vjerujem baš u sudbinu jer život je previše kompliciran i nepredvidljiv da bi neke stvari mogle biti zacrtane. Zadnji Uredio Markan : 15-01-08 u 12:37. |
| | |
![]() |
| Tagovi: astralnu, dali, dozivjeli, kada, projekciju, ste |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 23:02.

. Fala još jemput...
... Nisam se uspio probuditi.
Ne razumijem... Ajd ako nije teško, da mi bar natukneš nešto o tim stvarima dublje. Inače jedan od mojih snova je bio da sam stajao usred autobusa koji je bio presječen po pola i sam sebi objašnjavao da je to glup san, bla bla uglavnom još danas se sječam tog sna... Ali tada nisam znao da sam vjerojatno bio blizu mogućnosti astralne projekcije ili barem budnog sanjanja...