Jednostavno.....dok ti se ne desi to spontano iz sna....eventualna mogučnost da to doživiš namjerno ili svijesno...prilično je ravna nuli.....Također čini mi se kako to previše želiš....što te podsvijesno tijera na forsiranje situacije za koju je neophodno potrebno biti u prethodno duboko opuštenom stanju...postoji mogučnost da to doživiš u snu tek onda kad se budeš najmanje nadao....ili kad budeš već i zaborvio na to....i da istina je da ti je bolje ako možeš da i ne pokušavaš namjerno ništa...jer si možeš naškoditi...iako sam ti u predhodnom postu nastojao ukratko što više objasniti o tome....ti kažeš da ne razumiješ....što mi govori da o svemu tome nisi baš previše educiran....i zato sorry ako si očekivao da ću ti reći da je to jednostavno i da možeš to samo tako....no bila bi to laž od mene koji stvarno imam dugačko iskustvo bavljena parapsihološkim....isto tako nema ovdije dovoljno mijesta da te sad ja educiram....nego bih ti preporučio i savjetovao kao i ranije Racaku (ako si čitao ranije postove, ako nisi bilo bi dobro da pročitaš)....da si nabaviš malo literature o astralnoj i o drugim stvarima kao npr. o meditaciji....ili pak da potražiš na NET-u nešto o tome....i na taj način se što više informiraš o svemu što te zanima.....

LinkBack URL
About LinkBacks

Odgovori sa citatom
Ne razumijem... Ajd ako nije teško, da mi bar natukneš nešto o tim stvarima dublje. Inače jedan od mojih snova je bio da sam stajao usred autobusa koji je bio presječen po pola i sam sebi objašnjavao da je to glup san, bla bla uglavnom još danas se sječam tog sna... Ali tada nisam znao da sam vjerojatno bio blizu mogućnosti astralne projekcije ili barem budnog sanjanja...