| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Rub Znanosti Raspravljate o temi Dali ste kada doživjeli astralnu projekciju? u Znanost forumu; Kako želiš...ako se predomisliš tu smo....... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #143 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 24-01-08 Godina: 34
Poruka: 29
![]() | Re: Dali ste kada doživjeli astralnu projekciju? majko sveta nadala sam se da neću više prolazit kroz ovo! sinoć spavam kraj male (kćer) i opet ista spika samo ovaj put sam imala filing da netko sjedi kraj mojih nogu i ta sila il nečija prisutnost kao da me uzela rukama i usisala u neki divlji vrtlog stravičnom jačinom... neznam to kak treba opisat - uglavnom, opet sam kao i prošli puta počela mumljat i stenjat. mala je valjda čula i kroz san me ulovila za ruku pa sam nakon par sek. došla sebi. premrla sam... kad će to prestat i zaš se pojavljuju takvi osjećaji il što već... kak to da neki ljudi to nikad ne dožive??
__________________ život je tragedija za ljude koji osjećaju... komedija za one koji razmišljaju |
| | |
| | #144 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 31-08-07
Poruka: 13
![]() | Re: Dali ste kada doživjeli astralnu projekciju? Puno puta ljudi podsvjesno forsiraju neke stvari. Ako ne želiš da ti se to dešava, moraš to zaista željeti i pokušati zaspati s potpuno pozitivnim mislima. Pogotovo 2 sata prije spavanja ne biti na kompu ili pred tv-om kako bi umirila titraje u očima i mozgu. |
| | |
| | #145 (permalink) |
| V.I.P. Član | Re: Dali ste kada doživjeli astralnu projekciju? Ovo si zasigurno u pravu za komp i tv....inače ja sam osobno uspio postić da mi se spontani islasci prorijede odnosno prestanu dešavati....veliku ulogu u tome su odigrale i molitve prije spavanja...što bi vrlo preporučio i u ovoj situaciji kao što je kod Barbiesex...u koliko je vjernica.....
__________________ Vjerujem u.... |
| | |
![]() |
| Tagovi: astralnu, dali, dozivjeli, kada, projekciju, ste |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 11:13.