Stranica 2 od 32 PrvoPrvo 123456712 ... ZadnjeZadnje
Pokazujem rezultate 11 do 20 od 312

Dali ste kada doživjeli astralnu projekciju?

Raspravljate o temi Dali ste kada doživjeli astralnu projekciju? u Rub Znanosti forumu, dio Znanost foruma; Nisam bio u stanju kliničke smrti...niti u kriznom razdoblju...a sasvim sigurni nisam bio ni u pubertetu(oko 28 god)...taj osjećaj je ...

Always attacks Avatar od korisnika TigarZG1
    Datum registracije
    15-07-07
    Starost
    47
    Poruka
    5,422
    Liked
    2 times

Re: Dali ste kada doživjeli astralnu projekciju?

Nisam bio u stanju kliničke smrti...niti u kriznom razdoblju...a sasvim sigurni nisam bio ni u pubertetu(oko 28 god)...taj osjećaj je vrlo realističan kad ga doživiš...sjećam se dobro trnce koje sam osječao pri izlasku....znam da više nije bio san...jer svega sam bio svjestan...i straha da sam umro...i molitve bogu da me vrati...gledanja moje kuće sa visine ...snieg koji je doista vani i bio .... i povratka koji je također bio popračen trncima....
    Možda netko od vas nije čuo,čitao ili slušao o astralnoj projekciji...ja sam poslije toga dosta to proučavao...probajte negdje pročitati o tome .....
    Inače sam vrlo realističan... nisam sklon vjerovati svemu i svačemu...ali ovaj događaj nikad neću zaboraviti.....
    Ako netko i nevjeruje da je to moguće...ja to poštujem...ja samo znam što sam ja doživio....
    Zadnji Uredio TigarZG1 : 15-08-07 u 02:15

Caballero Negro Avatar od korisnika prospero
    Datum registracije
    10-03-07
    Starost
    26
    Poruka
    2,797
    Liked
    0 times

ja ti vjerujem..nemam razloga ne vjerovati. ali ne bih želio doživjet nešto takvo..
    Tamne odaje srca njena,
    i u njima moja sjena,
    zauvijek izgubljena.

Datum registracije
    15-07-07
    Starost
    47
    Poruka
    5,422
    Liked
    2 times

.....Vjeruj mi niti ja ponovno...

Papa Štrumf Avatar od korisnika anthlon
    Datum registracije
    27-02-07
    Starost
    47
    Poruka
    8,943
    Liked
    345 times

I ja ti vjerujem da si ti to doista doživio. Ni malo ne sumnjam u to.

Ali si to doživio samo u svojoj glavi.

Da se tada pored tebe nalazio bilo tko taj ne bi vidio ništa čudno i taj ne bi doživio ništa.

Vjerujem da je taj događaj tebi stvaran, da si sve to vidio, osjetio ali samo u svojoj glavi.
    U stvarnosti si bio u krevetu i mrdnuo se nisi.

Možda ti je teško ovo prihvatiti jer ti je doživljaj toliko stvaran ali ...

Nije to ništa toliko nesvakidašnje - događa se i drugima, samo što možda ne pričaju o tome.

Datum registracije
    15-07-07
    Starost
    47
    Poruka
    5,422
    Liked
    2 times

Citat Pravi autor: anthlon Pogledaj Poruke
    I ja ti vjerujem da si ti to doista doživio. Ni malo ne sumnjam u to.

Ali si to doživio samo u svojoj glavi.

Da se tada pored tebe nalazio bilo tko taj ne bi vidio ništa čudno i taj ne bi doživio ništa.

Vjerujem da je taj događaj tebi stvaran, da si sve to vidio, osjetio ali samo u svojoj glavi.
    U stvarnosti si bio u krevetu i mrdnuo se nisi.

Možda ti je teško ovo prihvatiti jer ti je doživljaj toliko stvaran ali ...

Nije to ništa toliko nesvakidašnje - događa se i drugima, samo što možda ne pričaju o tome.

..Sad ću ti reći da si većinom što si napisao u pravu..naime...nisam ni jednom spomenuo da se moje tijelo nekud micalo...neznam koliko ti je poznato bit astralne projekcije je u tome da prilikom tog događaja astralno tijelo,dakle nevidljivi dio nas bila to duša ili šta već, odvaja se od fizičkog tijela. Dakle fizičko tijelo ostaje a svijest odlazi zajedno s astralnim dijelom i zato u tim momentima čovijek nije svijestan onoga što je u fizičkom tijelu(a niti što osijeća) nego svijestan je onoga što se događa s astralnim dijelom tijela...Ti si vjerovatno shvatio da ja mislim da se moje fizičko tijelo micalo...to nikako!
    Netko je spominjao i kliničku smrt..ali to nije isto..jer proučavajući te slučajeve znam da kod astralne projekcije ti ne umireš nego kad dođe do tog odvajanja astralni dio povezan je na neki način sa fizičkim i uvijek se vraćaš u tijelo..istina je da mnogi ljudi to dožive...ali neki nisu svijesni što je to a neki i šute o tom...ali ima i ljudi koji baveći se tim fenomenom su naučili kako to namjerno izazvati pa su tako svjedočili o tim doživljajima i da se može kontrolirano "vratiti" natrag....Ja sam kasnije nekolio puta pokušao napraviti to namjerno ali sam odustajao svaki put jer se nisam usudijo dalje (to se postiže iz određenog meditativnog stanja a meditacie sam tada redovito radio)..... Za one koji su spominjali alkoholizirano ili napušeno stanje....moram naglasiti da alkohol ne uzimam već jako puno godina pa tako nisam ni tada... a što se tiče droge ...to nisam u životu nikad koristio a niti ću (to se tiće i trave)...dakle predhodno sam bio u normalnom prirodnom stanju ....

.l. Avatar od korisnika Vuxs
    Datum registracije
    30-05-06
    Poruka
    11,443
    Liked
    46 times

a kaj je astralni dio ak se smije znat..
    ja sam prvo umjesto projekcije nekaj drugo pročital..i po meni ova tema nije za ovak ozbiljan forum
    al ne kaj je astralni dio..
    All in all you're just another brick in the wall......

prof. Foruma Jockey Shots Champion, Bubble Run 2 Champion Avatar od korisnika negatron
    Datum registracije
    02-08-06
    Poruka
    1,592
    Liked
    15 times

Preporučam vam da pročitate knjigu "Holografski svemir" od Michaela Talbota.
    Dobit će te odgovore na mnoga pitanja.
    Nije bogat onaj koji mnogo ima, već onaj kome malo treba.

Datum registracije
    15-07-07
    Starost
    47
    Poruka
    5,422
    Liked
    2 times

Citat Pravi autor: Vuxs Pogledaj Poruke
    a kaj je astralni dio ak se smije znat..
    ja sam prvo umjesto projekcije nekaj drugo pročital..i po meni ova tema nije za ovak ozbiljan forum
    al ne kaj je astralni dio..
    Neznam što u ovoj temi nije dovoljno ozbiljno za ovaj forum .... jer kad malo pogledaš po forumu ima i puno neozbiljnijih tema i postova.... možda ti dosada nisi čuo za astralnu projekciju što nije za zamjeriti jer te takve stvari nisu zanimale...ali ako te doista zanimaju odgovori o tome najbolje je da ih potražiš u literaturi (a ima je u svakoj knjižari) koja detaljno opisuje što je to... pa češ skužiti da to nije ništa neozbiljno.... Neznam, moram provjeriti dali na NETU ima koja stranica koja obrađuje tu temu...
    No bilo kako bilo svatko ima pravo vjerovati ili nevjerovati u nešto....

.l. Avatar od korisnika Vuxs
    Datum registracije
    30-05-06
    Poruka
    11,443
    Liked
    46 times

ma ovaj forum mislim je preneozbiljan za ovakvu temu..
    vodi nas u ludaru pravi smo pacijenti
    All in all you're just another brick in the wall......

Datum registracije
    15-07-07
    Starost
    47
    Poruka
    5,422
    Liked
    2 times

Citat Pravi autor: Vuxs Pogledaj Poruke
    ma ovaj forum mislim je preneozbiljan za ovakvu temu..
    vodi nas u ludaru pravi smo pacijenti
    Ako ti nije problem..odnosno ako ti se da...istipkaj na googlu "astralna projekcija"....ja sam sada otvorio prvu od hrpu ponuđenih stranica gdje vrlo detaljno i opširno piše šta je to...kažem ako ti se da otiđi tamo pa malo pogledaj....znam da se ne poznajemo...ali vjeruj mi nisam nikakav neozbiljni tip niti lud ni bilo šta.... meni se to dogodilo pa sam potražio odgovore i našao ih a također sam saznao da ja nikako nisam jedini koji je to doživio.... a imam i previše godina za neku neozbiljnost takvog tipa i da bi članove ovog cijenjenog foruma eventualno pravio bedacima.... to ne dolazi u obzir!

Lajkaj nas na Facebooku