Stranica 3 od 32 PrvoPrvo 1234567813 ... ZadnjeZadnje
Pokazujem rezultate 21 do 30 od 312

Dali ste kada doživjeli astralnu projekciju?

Raspravljate o temi Dali ste kada doživjeli astralnu projekciju? u Rub Znanosti forumu, dio Znanost foruma; Dakle složili smo se da je to samo određeno stanje tvoje svijesti, u danom trenutku, u koje di došao slučajno ...

Papa Štrumf Avatar od korisnika anthlon
    Datum registracije
    27-02-07
    Starost
    47
    Poruka
    8,943
    Liked
    345 times

Re: Dali ste kada doživjeli astralnu projekciju?

Dakle složili smo se da je to samo određeno stanje tvoje svijesti, u danom trenutku, u koje di došao slučajno ili namjerno, odnosno to stanje je uzrokovano utjecajem tvoje volje (kažeš da neki to mogu izazvati namjerno, i sam si bio blizu) ili uzrokovano nekim drugim faktorima, na koje ti (ili bilo koja osoba koja dolazi u to stanje) ne utječeš svojevoljno.

Bit je u tome da shvatiš da je to samo određeno stanje svijesti, da to nije ništa nadnarovno, ništa neprirodno samo se, eto, ne događa svima.

Slažem se s tobom da ne trebaš namjerno izazivati takovo stanje jer ono ipak nije "normalno stanje" i postoji određena doza rizika.

Čak mislim da je poželjno, koliko je to moguće, držati se podalje od takvog stanja, izbjegavati ga (sigurno znaš što te dovodi u blizinu toga) da nešto ne bi krenulo po zlu jer kako već rekoh mozak je čudna sprava. Ljudska psiha također.

Always attacks Avatar od korisnika TigarZG1
    Datum registracije
    15-07-07
    Starost
    47
    Poruka
    5,422
    Liked
    2 times

Citat Pravi autor: anthlon Pogledaj Poruke
    Dakle složili smo se da je to samo određeno stanje tvoje svijesti, u danom trenutku, u koje di došao slučajno ili namjerno, odnosno to stanje je uzrokovano utjecajem tvoje volje (kažeš da neki to mogu izazvati namjerno, i sam si bio blizu) ili uzrokovano nekim drugim faktorima, na koje ti (ili bilo koja osoba koja dolazi u to stanje) ne utječeš svojevoljno.

Bit je u tome da shvatiš da je to samo određeno stanje svijesti, da to nije ništa nadnarovno, ništa neprirodno samo se, eto, ne događa svima.

Slažem se s tobom da ne trebaš namjerno izazivati takovo stanje jer ono ipak nije "normalno stanje" i postoji određena doza rizika.

Čak mislim da je poželjno, koliko je to moguće, držati se podalje od takvog stanja, izbjegavati ga (sigurno znaš što te dovodi u blizinu toga) da nešto ne bi krenulo po zlu jer kako već rekoh mozak je čudna sprava. Ljudska psiha također.
    Nije da se stobom ne slažem u nekim stvarima ..ali bilo bi dobro da i ti možda malo zaviriš na spomenutu stranicu i pročitaš što piše...znam da svatko ima neku svoju teoriju(na što ima pravo) ali zato ja nisam htio ulaziti udetaljnije opise tog fenomena...nego bi prije iznošenja mišljenja svakom preporučio da malo pročita o tome kako bi se na osnovu čega imalo donositi zaključke... i opet naglašavam da netko neće vjerovati i imat će svoju teoriju..... no shvatite ljudi da je to godinama proučavano od strane za to stručnih ljudi i njihova teorija se apsolutno poklapa sa mojim doživljajem.... ljudi u nešto vjeruju i nevjeruju (kao i npr. u boga,neki će reći da vjeruju svim svojim srcem a drugi da ne postoji)....ipak malo pogledajte na netu o astr.projrkciji... lako je pronaći a objašnjenje je detaljno....

Papa Štrumf Avatar od korisnika anthlon
    Datum registracije
    27-02-07
    Starost
    47
    Poruka
    8,943
    Liked
    345 times

Sve je to meni manje-više poznato, nije to ništa novo.

To je samo određeno stanje svijesti pojedine osobe, sve drugo su nečije fantazije ili želja za koristoljubljem.

Dakle ljudi to redovito doživljavaju, ne svi i ne uvijek.

Samo kažem da ne treba pretjerivati s tim.

Bilo bi zanimljivo pročitati detaljniji opis tvog putovanja.

Koja je tvoja teorija o tome?

ice
    ice je offline
    Banned
    Datum registracije
    17-07-06
    Starost
    22
    Poruka
    3,394
    Liked
    1 times

Pa nemam pojma što je astralna projekcija, ali često imam neke čudne snove. Odkada znam za sebe, svako nekoliko sanjanjam "pad". To je pad u kojem neznam ništa oko sebe, samo udrem u pod nosom. U momentu pada, prođe neki hladnoća kroz mene, kao nagli porast adrenalina, i onda se probudim. Ili, što je još luđe, nekada se zna desiti da nakom pada, umjesto da se probudim, userem se u hlaće i nekoliko sekunda poslije, sam sebi, u snu, kažem da samo sanjam i da nema razloga za paniku i nastavim spavat mirno.

Datum registracije
    15-07-07
    Starost
    47
    Poruka
    5,422
    Liked
    2 times

Citat Pravi autor: anthlon Pogledaj Poruke
    Sve je to meni manje-više poznato, nije to ništa novo.

To je samo određeno stanje svijesti pojedine osobe, sve drugo su nečije fantazije ili želja za koristoljubljem.

Dakle ljudi to redovito doživljavaju, ne svi i ne uvijek.

Samo kažem da ne treba pretjerivati s tim.

Bilo bi zanimljivo pročitati detaljniji opis tvog putovanja.

Koja je tvoja teorija o tome?
    Upravu si da netreba pretjerivati sa tim. Što se tiče opisa putovanja...u prvom postu sam opisao koliko sam mogao detaljnije....neznam što bih još dodao...osim da kao i oni koji opisuju doživljaj kliničke smrti i tvrde da su u potpunosti sigurni da su doživjeli ono što tvrde....pa tako i ja nemam nikakve dvojbe....jer kao što sam već napisao ranije, kad se to dešava to se osijeća i fizički kao trnjenje tijela....e sad..možda tu leži kvaka....rekoh mnogi to dožive ali ako imaju tvrđi san možda ih to nerazbudi pa i ako bi se i sijećali ičega, misle da su sanjali..... a ja imam izuzetno lagan san da me i let muhe može probuditi...pa me i to odmah probudilo... ali kad sam već krenuo "na put". Svjestan sam bio uzdizanja kroz etaže kuće,prepao sam se jer u prvi mah mislio sam da sam umro...pa sam se panično molio bogu da me vrati...nakon nekog vremena dogodio se i povratak i "ulazak" u tijelo također je bio popračen vrlo neugodnom trnjenju tijela (slično onome kad zaležite ruku kod spavanja i ona ostane bez cirkulacije pa kad krv krene natrag osječaju se trnci)...Za mene nema dvojbe u ono što sam doživio...

Citat Pravi autor: ice Pogledaj Poruke
    Pa nemam pojma što je astralna projekcija, ali često imam neke čudne snove. Odkada znam za sebe, svako nekoliko sanjanjam "pad". To je pad u kojem neznam ništa oko sebe, samo udrem u pod nosom. U momentu pada, prođe neki hladnoća kroz mene, kao nagli porast adrenalina, i onda se probudim. Ili, što je još luđe, nekada se zna desiti da nakom pada, umjesto da se probudim, userem se u hlaće i nekoliko sekunda poslije, sam sebi, u snu, kažem da samo sanjam i da nema razloga za paniku i nastavim spavat mirno.
    Ovo što si ti doživio sam i ja doživljavo u djetinjstvu a nisam znao šta se događa dok nisam doživio ovo što sam opisao pa sam prepoznao taj osječaj... i mislim da je kod tebe isto bilo to....

P.S. Ispričavam se zbog ovolikog razmaka ,pobjeglo mi je a nisam znao kako to popraviti...
    Zadnji Uredio TigarZG1 : 15-08-07 u 22:31

dr.sc. Foruma Neighbour Wars Champion, Stage Diver Champion, Pang Champion, Spacerunner 2 Champion, Balloon Drop Champion, Super Mario Flash Champion, Mercury Drops Champion, Memory 2000 Champion, Neon Champion, Eggz Champion, Asteroid Miner Champion, Franky The Fish Champion, Venture Kid Champion, Firewall Champion Avatar od korisnika Bluebird
    Datum registracije
    03-04-07
    Poruka
    2,180
    Liked
    4 times

Nije mi se nikad tako nešto dogodilo, ali osoba koju poznam tvrdi da je doživjela, kako ona to zove, levitaciju, mada to što je ona opisala više djeluje kao tvoje iskustvo. Levitacija bi,koliko ja znam bila, lebdenje tijela. A što se tiče astralne projekcije navodno postoje ljudi koji su u stanju svjesno postignuti takvo stanje.

Datum registracije
    15-07-07
    Starost
    47
    Poruka
    5,422
    Liked
    2 times

Citat Pravi autor: Bluebird Pogledaj Poruke
    Nije mi se nikad tako nešto dogodilo, ali osoba koju poznam tvrdi da je doživjela, kako ona to zove, levitaciju, mada to što je ona opisala više djeluje kao tvoje iskustvo. Levitacija bi,koliko ja znam bila, lebdenje tijela. A što se tiče astralne projekcije navodno postoje ljudi koji su u stanju svjesno postignuti takvo stanje.
    ...Slažem se sa svime...

Regularni forumas Avatar od korisnika racak
    Datum registracije
    15-11-06
    Starost
    19
    Poruka
    75
    Liked
    0 times

Ovako.Slusaj moje misljenje i savjet-mnogim ljudima se događaju mnoge stvari.Mnogi vjeruju u karmu,ali ona je zapravo vrlo misteriozna.Zapadmne te u najezgodnijem trenutku.Tebe je vjerojatno zapala dok si spavao.Taj tvoj dozivljaj nije nista posebno(za tebe je).U tom si trenutku bio super opusten,vjerojatno i sretan.Trnci i cudni osjecaji prolaze sve nas dok sanjamo neke cudne snove.

Moj savjet-nemoj to pokusavati ponovo,najerno ciniti!Mozak je cudna naprava,a mi imamo samo 0% koristi od njega.O tim stvaima ne treba uopće razmišljati,jer ako ti to izvedes namjerno,postoji mogucnost da ti ponovo negdje odletis,ali da nastavis letjeti i da se ne mozes vratiti.Tko zna gdje bi dospio!!

Datum registracije
    15-07-07
    Starost
    47
    Poruka
    5,422
    Liked
    2 times

Citat Pravi autor: racak Pogledaj Poruke
    Ovako.Slusaj moje misljenje i savjet-mnogim ljudima se događaju mnoge stvari.Mnogi vjeruju u karmu,ali ona je zapravo vrlo misteriozna.Zapadmne te u najezgodnijem trenutku.Tebe je vjerojatno zapala dok si spavao.Taj tvoj dozivljaj nije nista posebno(za tebe je).U tom si trenutku bio super opusten,vjerojatno i sretan.Trnci i cudni osjecaji prolaze sve nas dok sanjamo neke cudne snove.

Moj savjet-nemoj to pokusavati ponovo,najerno ciniti!Mozak je cudna naprava,a mi imamo samo 0% koristi od njega.O tim stvaima ne treba uopće razmišljati,jer ako ti to izvedes namjerno,postoji mogucnost da ti ponovo negdje odletis,ali da nastavis letjeti i da se ne mozes vratiti.Tko zna gdje bi dospio!!
    Hvala tebi lijepo na savjetu ....ali možda si shvatio da neznam o čemu se radi ili da neznam ništa o tome....ovakav doživljaj doživio sam još poneki put ali nisam navodio....također sam naveo da sam se duuuugo godina(puno više nego si ti star) bavio parapsihologijom i detaljno proučavao istu (uključujući i gore naveden fenomen)...kao i psihologiju....Radio sam bioenergiju i kristaloterapiju godinama...da ne spominjem trans. meditacije a i razne druge....svašta sam radio i prestao iz vjerskih razloga....
    Ako misliš da mi treba od tebe još koji savjet....ajmo o iskustvu....događaj koji sam spomenuo...dogodio se barem godinu prije tvog rođenja....da ne spominjem (iako nisam nigdje naveo,sada zbog tebe hoću) da imaš 29 godina manje nego ja.....u odnosu na tvoj životni vijek ...pa tako i iskustvo i znanje koje si mogao steći za 14 godina života....nemoj ni sanjati da mi trebaju tvoji savjeti....ili objašnjenja....jer u ovome bih ti mogao biti PROFESOR!

P.S. Uz sve to danas si me baš našao na lijevu nogu......
    Zadnji Uredio TigarZG1 : 20-08-07 u 02:57

Regularni forumas Avatar od korisnika racak
    Datum registracije
    15-11-06
    Starost
    19
    Poruka
    75
    Liked
    0 times

samo sam htio pomoci,a to sto mi mozes biti profesor ne znaci da ne moze primiti neciji savjet.Ako si nesto proucavao,nije grjeh jos nesto primit,zar ne?Lijepo sam gore napisao,Moje misljenje.

Lajkaj nas na Facebooku