| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Rub Znanosti Raspravljate o temi Dali ste kada doživjeli astralnu projekciju? u Znanost forumu; Dakle složili smo se da je to samo određeno stanje tvoje svijesti, u danom trenutku, u koje di doš... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #21 (permalink) |
| Moderator Foruma | Re: Dali ste kada doživjeli astralnu projekciju? Dakle složili smo se da je to samo određeno stanje tvoje svijesti, u danom trenutku, u koje di došao slučajno ili namjerno, odnosno to stanje je uzrokovano utjecajem tvoje volje (kažeš da neki to mogu izazvati namjerno, i sam si bio blizu) ili uzrokovano nekim drugim faktorima, na koje ti (ili bilo koja osoba koja dolazi u to stanje) ne utječeš svojevoljno. Bit je u tome da shvatiš da je to samo određeno stanje svijesti, da to nije ništa nadnarovno, ništa neprirodno samo se, eto, ne događa svima. Slažem se s tobom da ne trebaš namjerno izazivati takovo stanje jer ono ipak nije "normalno stanje" i postoji određena doza rizika. Čak mislim da je poželjno, koliko je to moguće, držati se podalje od takvog stanja, izbjegavati ga (sigurno znaš što te dovodi u blizinu toga) da nešto ne bi krenulo po zlu jer kako već rekoh mozak je čudna sprava. Ljudska psiha također.
__________________ Tko hoće - naći će načina, tko neće - naći će tisuću izgovora. |
| | |
| | #22 (permalink) | |
| V.I.P. i simpa Član | Re: Dali ste kada doživjeli astralnu projekciju? Citat:
![]() | |
| | |
| | #23 (permalink) |
| Moderator Foruma | Re: Dali ste kada doživjeli astralnu projekciju? Sve je to meni manje-više poznato, nije to ništa novo. To je samo određeno stanje svijesti pojedine osobe, sve drugo su nečije fantazije ili želja za koristoljubljem. Dakle ljudi to redovito doživljavaju, ne svi i ne uvijek. Samo kažem da ne treba pretjerivati s tim. Bilo bi zanimljivo pročitati detaljniji opis tvog putovanja. Koja je tvoja teorija o tome?
__________________ Tko hoće - naći će načina, tko neće - naći će tisuću izgovora. |
| | |
| | #24 (permalink) |
| Banned Datum registracije: 17-07-06 Godina: 19
Poruka: 3,400
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Dali ste kada doživjeli astralnu projekciju? Pa nemam pojma što je astralna projekcija, ali često imam neke čudne snove. Odkada znam za sebe, svako nekoliko sanjanjam "pad". To je pad u kojem neznam ništa oko sebe, samo udrem u pod nosom. U momentu pada, prođe neki hladnoća kroz mene, kao nagli porast adrenalina, i onda se probudim. Ili, što je još luđe, nekada se zna desiti da nakom pada, umjesto da se probudim, userem se u hlaće i nekoliko sekunda poslije, sam sebi, u snu, kažem da samo sanjam i da nema razloga za paniku i nastavim spavat mirno. |
| | |
| | #25 (permalink) | ||
Citat:
P.S. Ispričavam se zbog ovolikog razmaka ,pobjeglo mi je a nisam znao kako to popraviti... Zadnji Uredio TigarZG1 : 15-08-07 u 21:31. | ||
| | |
| | #26 (permalink) |
| prof. Foruma | Re: Dali ste kada doživjeli astralnu projekciju? Nije mi se nikad tako nešto dogodilo, ali osoba koju poznam tvrdi da je doživjela, kako ona to zove, levitaciju, mada to što je ona opisala više djeluje kao tvoje iskustvo. Levitacija bi,koliko ja znam bila, lebdenje tijela. A što se tiče astralne projekcije navodno postoje ljudi koji su u stanju svjesno postignuti takvo stanje.
__________________ The power of accurate observation is frequently called cynicism by those who don`t have it. |
| | |
| | #27 (permalink) | |
![]() | |
| | |
| | #28 (permalink) |
| Regularni forumas | Re: Dali ste kada doživjeli astralnu projekciju? Ovako.Slusaj moje misljenje i savjet-mnogim ljudima se događaju mnoge stvari.Mnogi vjeruju u karmu,ali ona je zapravo vrlo misteriozna.Zapadmne te u najezgodnijem trenutku.Tebe je vjerojatno zapala dok si spavao.Taj tvoj dozivljaj nije nista posebno(za tebe je).U tom si trenutku bio super opusten,vjerojatno i sretan.Trnci i cudni osjecaji prolaze sve nas dok sanjamo neke cudne snove. Moj savjet-nemoj to pokusavati ponovo,najerno ciniti!Mozak je cudna naprava,a mi imamo samo 0% koristi od njega.O tim stvaima ne treba uopće razmišljati,jer ako ti to izvedes namjerno,postoji mogucnost da ti ponovo negdje odletis,ali da nastavis letjeti i da se ne mozes vratiti.Tko zna gdje bi dospio!! |
| | |
| | #29 (permalink) | |
Ako misliš da mi treba od tebe još koji savjet....ajmo o iskustvu....događaj koji sam spomenuo...dogodio se barem godinu prije tvog rođenja....da ne spominjem (iako nisam nigdje naveo,sada zbog tebe hoću) da imaš 29 godina manje nego ja.....u odnosu na tvoj životni vijek ...pa tako i iskustvo i znanje koje si mogao steći za 14 godina života....nemoj ni sanjati da mi trebaju tvoji savjeti....ili objašnjenja....jer u ovome bih ti mogao biti PROFESOR! P.S. Uz sve to danas si me baš našao na lijevu nogu...... ![]() Zadnji Uredio TigarZG1 : 20-08-07 u 01:57. | |
| | |
![]() |
| Tagovi: astralnu, dali, dozivjeli, kada, projekciju, ste |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 08:51.