Gle,tu sam na ovu temu usao samo zato sto me zanimaju paranormalne stvari,a posto ja ipak rzumijem neke stvari i posto sam iskusavao neke stvari,postoji mogucnost da znam i ja ponesto.Vi stariji ljudi msilite da sto imate vi godina da imate vise pameti.Ne moeet vjerovati da netko mlađi,koji samo treba imti malo vise predanosti,moze uciti i nauciti neke stvari.Ne moras imati 25 godina da bi nesto naucio,nesto ucinio.Treba koristiti priliku ako t to znama.Mene je ovo zanimalo i ja sam se uhvatio ovoga,ali u mojim dosadasnjim misljenjima su me neki ljudi podcjenjivali,a neki su me podupirali.Samo da znas,ovakvo tvoje misljenje rusi cjeli svijet mladih.Zasto mi mladi bas moramo biti maheri za kompjuterom?Mislite,ima nekih koji vole kompjutere,travu i te stvari,pa da su i svi jednaki??Mozda ima nekih koji s normalni,mozda i prezreli za svoje godine.Da me zapravo vidis,ne bi rekao da imam 14 godina.

LinkBack URL
About LinkBacks

)
? 

Odgovori sa citatom
.. ostavljam svakom mogućnost da se ne slaže samnom jer to je pravo svakoga...a ja znam svoje.... a ti samo nastavi biti oprezan u životu ....tu te podržavam....a do kakvih češ još ti spoznaja uživotu doći....pokazat će ti vrijeme...