| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Rub Znanosti Raspravljate o temi Dali ste kada doživjeli astralnu projekciju? u Znanost forumu; Citat: Pravi autor: racak A ta žena?je li ona imala miran daljnji život?Što bi joj se dogodilo da ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #41 (permalink) | |
| V.I.P. Član | Re: Dali ste kada doživjeli astralnu projekciju? Citat:
Sad moj savjet tebi ....nemoj ni pokušavati saznati sve odgovore...jer nije nam ni dato da znamo baš sve.....može te koštati... | |
| | |
| | #42 (permalink) |
| Regularni forumas | Re: Dali ste kada doživjeli astralnu projekciju? Znam,mogu izludjeti.Treba cvrstina mozga.Pribranost.Znam mnoge ljude koji su sludjeli čitajući jednu knjigu koju ja imam.Knjiga je jako užasna i izaziva priviđanja.Kažu da su na sve strane počeli viđati svoje mrtve članove i čak razgovarati s njima. znači nisi osjeti cijelo tijelo?Znači,duša sačinjava tijelo i omogućuje čovjeku da živi,barem prema mom mišljenju.Bez duše nema ni čovjeka.Ali,ta duša je vrlo nesigurna i ranjiva.Kao u tvom slučaju.Slučajno si odletio.Mislim da je mozak najranjiviji kada je opušten i umoran,a čitao sam da dok spavamo radi brže nego u normali,tako da bismo možda čk mogli proreći budućnost. Meni se je nedavno nešto čudno dogodilo.Malo sam tu sjedao i mozgao(tematika filma povijesno doba-Rim)i sada ja idem leći u krevet i zamislim si,volio bih biti u povijesnom dobu,da proživim te stvari ili da barem sanjam.Nisam se ni snašao,a već sam sanjao neke stvari,ali bile je kao uživo.Ja na bojnom polju,sa mačem u ruci.Mrkli mrak,nalazim se usred šume,ali čuvaju me ljudi,a baklje gore na livade.Da se smrzneš.Što je gore,nisam se mogao probuditi,pa sam gledao i ljude kako ginu i te stvari.Stvarno užas,ali sada dolazi najzanimljivije.Iduću večer sam isti ritual ponovio,ali sam pomislio na budućnost.U roku sekunde sam zaspao,ali bilo je samo crnilo. Znači li to da nema budućnosti? Koliko sam daleko ja išao,ako sam išao u prošlost? |
| | |
| | #43 (permalink) |
| pure Datum registracije: 30-05-06
Poruka: 9,009
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Dali ste kada doživjeli astralnu projekciju? na ja sam fulao..ipak je to bilo davno kada sam gledao....dobro tigar kaže.nije se bojala..na onom linku šta sam našao našao sam i o toj ženi..bila je trudna i valjda imala saobraćajku ..i onda je bila u sobi..pa je počela lebditi sve više..i kaže da je onda osjetila da ju je otac zagrlio (koji je umro par godina prije) i kolko sam skuzhio nije ga vidjela ali je znala da je on tamo negdje i da joj kaže da se mora vratiti zbog svojeg djeteta
__________________ Čovjek pun duha i u potpunoj se samoći izvanredno zabavlja svojim mislima |
| | |
| | #44 (permalink) | |
| V.I.P. Član | Re: Dali ste kada doživjeli astralnu projekciju? [quote=racak;453213]Znam,mogu izludjeti.Treba cvrstina mozga.Pribranost.Znam mnoge ljude koji su sludjeli čitajući jednu knjigu koju ja imam.Knjiga je jako užasna i izaziva priviđanja.Kažu da su na sve strane počeli viđati svoje mrtve članove i čak razgovarati s njima. ---------------------------------------------------- Ovo ću ti reći vrlo ozbiljno.....miči tu knjigu iz svog života...skupa sa svim njezinim sadržajem i onim što ona predstavlja....vjeruj mi prijatelju nije ovo igra....nisam ti još pisao sva svoja iskustva....ali vjeruj mi znam što govorim....držim da si intelegentan mladić...dajem ti na razmišljanje....zašto sam ja koji sam bio opčinjen paranormalnim godinama....ostavio sve to i zašto mi je trebalo da u moj život umjesto svega toga uđe vjera ...Možeš do prave spoznaje doći na brži naćin,slušajući i učeći na iskustvima i greškama drugih...a možeš i ne poslušati i čekati trnutak kada će te istina dostignuti i opizditi po glavi...samo dali će biti prekasno za bijeg u spas...to je veliko pitanje.....Racak: znači nisi osjeti cijelo tijelo?Znači,duša sačinjava tijelo i omogućuje čovjeku da živi,barem prema mom mišljenju.Bez duše nema ni čovjeka.Ali,ta duša je vrlo nesigurna i ranjiva.Kao u tvom slučaju.Slučajno si odletio.Mislim da je mozak najranjiviji kada je opušten i umoran,a čitao sam da dok spavamo radi brže nego u normali,tako da bismo možda čk mogli proreći budućnost. ---------------------------------------------------- Ovaj dio si dosta dobro protumačio...iako bi savjetovao svakome...glede budućnosti.....pustite da bude što će biti bez čačkanja po njoj.....ja osobno odlučio sam svoj život prepustiti božjoj volji i dok se on brine za moju budućnost.....ja imam mir.... Racak: Meni se je nedavno nešto čudno dogodilo.Malo sam tu sjedao i mozgao(tematika filma povijesno doba-Rim)i sada ja idem leći u krevet i zamislim si,volio bih biti u povijesnom dobu,da proživim te stvari ili da barem sanjam.Nisam se ni snašao,a već sam sanjao neke stvari,ali bile je kao uživo.Ja na bojnom polju,sa mačem u ruci.Mrkli mrak,nalazim se usred šume,ali čuvaju me ljudi,a baklje gore na livade.Da se smrzneš.Što je gore,nisam se mogao probuditi,pa sam gledao i ljude kako ginu i te stvari.Stvarno užas,ali sada dolazi najzanimljivije.Iduću večer sam isti ritual ponovio,ali sam pomislio na budućnost.U roku sekunde sam zaspao,ali bilo je samo crnilo. Znači li to da nema budućnosti? Koliko sam daleko ja išao,ako sam išao u prošlost? ---------------------------------------------------- O ovom događaju nebi za sada ništa komentirao..verujem da ti nije baš bilo ugodno.....no tumačiti bi se moglo na razne načine...ako ti se ponovi nešto slično...napiši to....neznam dali si spreman ovo čuti...ali možda češ morati napraviti jedan važan potez u svom životu....bojim se da ti neke stvari nisu otišle predaleko..a koji ptez je u pitanju...opet razmisli sam...ako ne... ja ću te uputiti....sve ovo,vjeruj mi,može biti jako opasno....nebi mi bilo drago da naškodi.....A budućnost...ne ulazi previše u analize....i ne traži više od onoga koliko ti je dano da znaš.....i za ovo važi moje gornje pisanje... P.S. Sorry ako sam ispao malo oštar....shvatit ćeš da me je opeklo moje iskustvo...a nisam ja jedini....i nije se lako poslije samo tako izvući...a neki ni ne uspiju... Citat:
Zadnji Uredio TigarZG1 : 23-08-07 u 21:45. | |
| | |
| | #45 (permalink) |
| Regularni forumas | Re: Dali ste kada doživjeli astralnu projekciju? Hvala na savjetu i da,čudno sam se osjećao,ali sam i djelomice uživao,jer mi se ostvarila želja,a ovo morat ću učiniti jednu velik odluku u životu.Je li to kao vezano za sanjaricu ili?Jer stvarno uskoro moramdonijeti veliku odluku. ![]() |
| | |
| | #46 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 27-08-07 Lokacija: Galgovo Godina: 18
Poruka: 2
![]() | doživjela sam ju, ali nakratko... već neko vrijeme se trudim oko toga, meditiram i to sve.. dakle, osjetila sam snažne vibracije po tijelu, bljeskanje pred očima i slušala neki nepodnošljiv zvuk u glavi,neko pištanje..užas. i izlazak iz tijela je neugodan, ali kad ste svjesni što se događa (kao što sam ja bila) postane dobro.. al fakat je odličan osjećaj lebdjeti izvan svog tijela, ići kud poželiš i sve to.. al trebat će mi još puno viježbe da se zadržim u tom stanju jer me često nešto samo povuče natrag, htjela ja to ili ne... hmm...al je jebeno ![]() |
| | |
| | #47 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 25-11-06
Poruka: 172
![]() | Re: Dali ste kada doživjeli astralnu projekciju? Evo vam jedno zanimljivo pitanje/konstatacija. Šta ako je naša zbilja san, a naš san stvarni život? malo se zamislite nad tim. ja jesam. zanimljivo je. npr. živiš 40 g. i na kraju se probudiš iz kome i shvatiš da je to bio samo san,a u komi si bio npr. jednu godinu. i još sam htio reć samo svoje mišljenje o snovima i mozgu. Mozak ljudi nikada neće istražiti - zato što je mozak svake osobe drugačiji i ona ga sama razvija (jedino ako ne se pojavi netko tko može kontrolirati cijelo društvo, a to je malo vjerovatno). još sam negdje pročitao da u mozgu postoji dio,kao dio za govor,pokrete... za vezu s Bogom,ali da taj dio nije dovoljno iskorišten ili gotovo nikako, naravno osim kod pojedinaca. Pa s tim dobijemo:vidioce,ljude koji vide buducnost,iscjeljitelje... neda mi se više pisat ali bih rado da se netko dotakne teme duhova i njihovom utjecaju u našim životima. malo sam skrenuo s teme al jebiga. ispričavam se. |
| | |
| | #48 (permalink) | |
| V.I.P. Član | Re: Dali ste kada doživjeli astralnu projekciju? Citat:
A drugi put...desilo se ranije ujutro...onak prije buđenja.....našao sam se iznad tijela tik do plafona....bio sam svjestan svega....ovaj put drugačiji filing...a pošto sam znao na koji način oni koji to stanje namjerno izazivaju..."putuju" prostorom i kako se zadržavaju u tom stanju.....pokušao sam se tako i ja malo zadržati....jer kad si "vani" i kad se navikneš na to stanje..mogu reći....dobar filing...problematičan je "izlaz" i vračanje u tijelo....no pri pokušaju zadržavanja nisam baš uspio jer sam se vrlo brzo našao u tijelu....poslije sam pokušavao namjerno izaći ali prekino sam svaki put prije samog izlaska...jer onaj zajebani osječaj izlaska...me sprečavao u odluci da nastavim..... | |
| | |
| | #50 (permalink) |
| V.I.P. Član | Re: Dali ste kada doživjeli astralnu projekciju? Racak....nejde to samo tako jednostavno....ja sam imao dugo iskustvo u meditacijama(naročito transcendentalnom)i ponekad u kombinaciji s kristalima......prvo bi trebao dobro proučiti šta je to,o čemu se radi i kako to čine oni koji je mogu napraviti svojom voljom.....onda nešto jako bitno...potrebno ti je nekakvo iskustvo ili u meditacijama ili slično.....jer da bi je mogao namjerno izazvati....potrebno je dovesti se u posebno stanje svijesti....a koje je to...nemožeš praktično znati dok ne stekneš i nešto praktičnog iskustva......mislim da ti nemoram ponovno reći koliko može biti opasno ako neznaš što radiš i u što se upuštaš....nemoj se u ništa zaletavati.....meni je inaće pomoglo i to što sam doživio to iskustvo(slučajno).....pa sam bio spreman na to što me čeka....a to o putovanju gdje želiš.....to stoji....ali isto ne samo tako jednostavno.....za to treba dosta "vježbe" i prakse u namjernom "izlaženju"....vjeruj...probo ja....osim toga...treba znati i kako se postiže premještanje s jednog mjesta na drugi...te kako se u datom momentu "vratiti" u tijelo.....IMA još jedna(ili više) jebena stvar....o kojoj sam izbjegavao do sada pričati.....treba biti spreman i na šta možeš naići.....iskusio sam....ali neću o tome govoriti....iako o tome pišu i u literaturama,i knjigama.... prije bilo čega...obavezno pročitati što više o tome svemu.... Zadnji Uredio TigarZG1 : 28-08-07 u 01:57. |
| | |
![]() |
| Tagovi: astralnu, dali, dozivjeli, kada, projekciju, ste |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 23:41.

...Možeš do prave spoznaje doći na brži naćin,slušajući i učeći na iskustvima i greškama drugih...a možeš i ne poslušati i čekati trnutak kada će te istina dostignuti i opizditi po glavi...samo dali će biti prekasno za bijeg u spas...to je veliko pitanje.....