Znam,mogu izludjeti.Treba cvrstina mozga.Pribranost.Znam mnoge ljude koji su sludjeli čitajući jednu knjigu koju ja imam.Knjiga je jako užasna i izaziva priviđanja.Kažu da su na sve strane počeli viđati svoje mrtve članove i čak razgovarati s njima.
znači nisi osjeti cijelo tijelo?Znači,duša sačinjava tijelo i omogućuje čovjeku da živi,barem prema mom mišljenju.Bez duše nema ni čovjeka.Ali,ta duša je vrlo nesigurna i ranjiva.Kao u tvom slučaju.Slučajno si odletio.Mislim da je mozak najranjiviji kada je opušten i umoran,a čitao sam da dok spavamo radi brže nego u normali,tako da bismo možda čk mogli proreći budućnost.
Meni se je nedavno nešto čudno dogodilo.Malo sam tu sjedao i mozgao(tematika filma povijesno doba-Rim)i sada ja idem leći u krevet i zamislim si,volio bih biti u povijesnom dobu,da proživim te stvari ili da barem sanjam.Nisam se ni snašao,a već sam sanjao neke stvari,ali bile je kao uživo.Ja na bojnom polju,sa mačem u ruci.Mrkli mrak,nalazim se usred šume,ali čuvaju me ljudi,a baklje gore na livade.Da se smrzneš.Što je gore,nisam se mogao probuditi,pa sam gledao i ljude kako ginu i te stvari.Stvarno užas,ali sada dolazi najzanimljivije.Iduću večer sam isti ritual ponovio,ali sam pomislio na budućnost.U roku sekunde sam zaspao,ali bilo je samo crnilo.
Znači li to da nema budućnosti?
Koliko sam daleko ja išao,ako sam išao u prošlost?

LinkBack URL
About LinkBacks

Odgovori sa citatom
...Možeš do prave spoznaje doći na brži naćin,slušajući i učeći na iskustvima i greškama drugih...a možeš i ne poslušati i čekati trnutak kada će te istina dostignuti i opizditi po glavi...samo dali će biti prekasno za bijeg u spas...to je veliko pitanje.....