| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Rub Znanosti Raspravljate o temi Dali ste kada doživjeli astralnu projekciju? u Znanost forumu; hmph slažem se s Anthlonom da je to što si doživio vjerojatno samo određeno stanje svijesti...ništa ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #51 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 14-03-07 Godina: 20
Poruka: 2,112
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Dali ste kada doživjeli astralnu projekciju? hmph slažem se s Anthlonom da je to što si doživio vjerojatno samo određeno stanje svijesti...ništa nadnaravno,poznato je da potpuni potencijal mozga nije iskorišten...ljudska pshiha je previše komplicirana...i vjerojatno je ta astralna projekcija posljedica meditacije(sam si spomenuo da si u tom razdoblju dosta meditirao)...
__________________ We see it now before us, but even so we cannot read the lies between the lines. |
| | |
| | #52 (permalink) | |
| Akademik Foruma | Re: Dali ste kada doživjeli astralnu projekciju? Citat:
Ponavljam da ću ovakve stvari ignorirati...i razgovarati samo s onima kako sam gore višlje napisao...odnosno s onima koji žele o ovome ozbiljno razgovarati.....Hvala | |
| | |
| | #53 (permalink) | |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 09-11-06 Lokacija: Ri Godina: 17
Poruka: 3,357
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Dali ste kada doživjeli astralnu projekciju? Citat:
zanima me jeli netko pokusao “putovati” naprimjer na neko njemu nepoznatu mjesto i ako je doso tamo i ono sto je vidio tamo jeli isto kao u stvarnosi ako je pogledao? si razumio pitanje
__________________ CHAMPIONS OF EUROPE '68 - '99 - '08 | |
| | |
| | #54 (permalink) | |
...iako mi je ostalo u navici da predosiječam nekad događaje a naročito mi instikt reagira...pogotovo kad mi netko laže ili neželi dobro...osjećam to u vibri ljudi...(što mi je itekako pomagalo dok sam redario,za pravovremenu reakciju)... Opet sam malo oduljio ovo...ali se nadam da sam ti odgovorio na pitanja koja su te zanimala....bez obzira što si bio skeptičan ....dali sam razumio pitanje?!..Ako te još šta zanima reci....![]() Zadnji Uredio TigarZG1 : 28-08-07 u 23:34. | |
| | |
| | #56 (permalink) | |
![]() | |
| | |
| | #58 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 24-09-07 Godina: 23
Poruka: 61
![]() | Re: Dali ste kada doživjeli astralnu projekciju? Gledaj i ja sam doživio istu stvar samo se siječam da sam vidio sebe kako ležim na krevetu i siječam se da je bio pun mijesec.Nije bio neki nelagodni osječaj dapače uživao sam u tome odvojio sam se od tijela i bio slobodan.Stvarno čudno iskustvo i nije mi se ponovilo.Eh dali je možda netko od vas doživio ovo.Probudite se iz sna i osijetite neku neopisivu težinu na tijelu,kao da vas nešto pritišče prema dolje ali ne možete se niti pomaknuti niti proizvesti bilo kakav zvuk a i disanje postaje teško i nakon netkog vremena borbe sa tim to nestane,naravno iskočio sam iz kreveta i upalio svijetlo brzinom munje i mislio si wtf was that to mi je bio jedano od najneugodnijih iskustva i nebi htio da se ikome dogodi.Drugi dan kad sam ispričao ljudima svoj doživljaj rekli su mi da je bio "mrak" da je sijeo na mene,naravno to u babske priče ali ovo mi se je stvarno dogodilo pa ako je netko doživio nešto slično neka se javi. Zadnji Uredio biohazard 3291 : 30-09-07 u 17:03. |
| | |
| | #59 (permalink) | |
| Regularni forumas Datum registracije: 05-10-07 Godina: 22
Poruka: 79
![]() | Re: Dali ste kada doživjeli astralnu projekciju? Citat:
imam prijateljicu koja je bila u stanju kliničke smrti, i kaže da je imala to iskustvo kao i tigarzg1, da se duh odvaja od tjela, i da je osjetila kao da trne, dok se 'odvajala' od tjela. zatim je išla odnosno lebdjela prema nekoj bijeloj svjetlosti, i što se više približavala, to je svjetlost bila jača i drečavija. stvarno paranormalno, ali i istinito ![]()
__________________ When god made boys, she was only joking | |
| | |
| | #60 (permalink) |
| Banned Datum registracije: 14-05-07
Poruka: 619
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Dali ste kada doživjeli astralnu projekciju? Ja sam neki dan prvi put razgovarala o astralnoj projekciji s dečkom s posla, nisam prije čula za nju. Uglavnom, iz njegove priče dalo se naslutiti da vrlo rijetki ljudi dožive tu pojavu/osjećaj i da je to zapravo nešto poželjno. Naime, da se kroz nju jako produhovljuješ i sl. I da već moraš biti na neki način produhovljen da bi ju doživio. Ja bih htjela to doživjeti. Tigar je rekao (barem mi se čini) da nije gledao svoje tijelo odozgo već kuću a iz priče mog kolege čini mi se da je važno da gledaš sebe dok spavaš i imaš osjećaj nekakve nadređenosti ako se ne varam. Ne znam... Idem proučiti. |
| | |
![]() |
| Tagovi: astralnu, dali, dozivjeli, kada, projekciju, ste |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 06:44.

...iako mi je ostalo u navici da predosiječam nekad događaje a naročito mi instikt reagira...pogotovo kad mi netko laže ili neželi dobro...osjećam to u vibri ljudi...(što mi je itekako pomagalo dok sam redario,za pravovremenu reakciju)... Opet sam malo oduljio ovo...ali se nadam da sam ti odgovorio na pitanja koja su te zanimala....bez obzira što si bio skeptičan ....dali sam razumio pitanje?!..Ako te još šta zanima reci....