Hvala ti na objašnjenju.....ali gle Bahamut.....nemam volje više objašnjavti tebi isto ono što sam i Racaku......ja sam lijepo postavio konkretno pitanje u naslovu ove teme....jer me to zanimalo ..kako bi podijelio iskustva sa drugima koji su to doživjeli......neda mi se više ni objašnjavati da me nezanimaju amaterska nametanja teorije,neiskusnih ili ne dovoljno iskusnih po pitanju parapsihologije, o tome što sam ja doživio,kako,kada,itd......i neda mi se objašnjavati više da imam i skustva u svemu tome daleko više nego ti godina.....i neda mi se govoriti o....gle čuda,nakon toliko godina koliko imam i nakon toliko godina baveči se i proučavajući psihologiju i parapsihologiju.....ja,glupan,previdio sam tako kompliciranu teoriju o tome kako je "ljudska psiha previše komplicirana".....ili kolio je ljudski mozak iskorišten....ili...."vjerojatno je TA astralna projekcija posljedica meditacije"...iako sam već u prvom postu napisao da se desila za vrijeme spavanja.....ali zašto bi neko prije iznošenja mišljenja pročitao postove iz početka....i nakraju neda mi se ponovo gubit vrijeme na npotrebna objašnjenja koja sam već napisao u silnim postovima na ovoj temi.....shvatite...netreba mi ničije objašnjenje što sam doživio....Sada sam još na ovaj post odgovorio...ubuduće ću ih ignorirati....i razgovarati samo s onima koji su ili doživjeli isto....ili bi željeli nešto znati (ako neznaju) o tome...ili ako ih zanimaju moja iskustva.....kao što mene zanimaju iskustva drugih.....a da mi netko tko ni nezna što je (TA) astr.projekcija....održava predavanje....fakat me izbacuje iz takta.....Zato ću te kulturno zamoliti da pročitaš (ako ti se da)postove koje sam sve napisao ranije.....pa onda uključi logiku (probaj nije teško) i razmisli .....pa tek onda piši....ili nemoj
Ponavljam da ću ovakve stvari ignorirati...i razgovarati samo s onima kako sam gore višlje napisao...odnosno s onima koji žele o ovome ozbiljno razgovarati.....Hvala

LinkBack URL
About LinkBacks

Odgovori sa citatom
...iako mi je ostalo u navici da predosiječam nekad događaje a naročito mi instikt reagira...pogotovo kad mi netko laže ili neželi dobro...osjećam to u vibri ljudi...(što mi je itekako pomagalo dok sam redario,za pravovremenu reakciju)... Opet sam malo oduljio ovo...ali se nadam da sam ti odgovorio na pitanja koja su te zanimala....bez obzira što si bio skeptičan ....dali sam razumio pitanje?!..Ako te još šta zanima reci....