Idi nazad   Croportal Forum > Znanost > Rub Znanosti
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Rub Znanosti Raspravljate o temi Dali ste kada doživjeli astralnu projekciju? u Znanost forumu; Da li si čitao bilo koju njegovu knjigu, čuosam i da je pisao i o onom don juan matasu.......

Odgovor

Opcije Teme
Star 05-11-07, 20:45   #71 (permalink)
Do'h!

Datum registracije: 19-06-07
Godina: 21
Poruka: 6,811
gggiga je slavangggiga je slavangggiga je slavangggiga je slavangggiga je slavangggiga je slavangggiga je slavangggiga je slavangggiga je slavangggiga je slavangggiga je slavan
Pošalji poruku preko Skype-a korisniku gggiga
Re: Dali ste kada doživjeli astralnu projekciju?

Da li si čitao bilo koju njegovu knjigu, čuosam i da je pisao i o onom don juan matasu....
gggiga je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 05-11-07, 20:54   #72 (permalink)
V.I.P. i simpa Član

Datum registracije: 15-07-07
Godina: 43
Poruka: 4,680
TigarZG1 je stvarno dobarTigarZG1 je stvarno dobarTigarZG1 je stvarno dobarTigarZG1 je stvarno dobarTigarZG1 je stvarno dobarTigarZG1 je stvarno dobarTigarZG1 je stvarno dobarTigarZG1 je stvarno dobarTigarZG1 je stvarno dobarTigarZG1 je stvarno dobarTigarZG1 je stvarno dobar
Pošalji poruku preko Skype-a korisniku TigarZG1

Ranije sam napisao da dugo nisam čitao knjige slične tematike(oko 10 god) jer sam se orijentirao na drugo....tako da nisam siguran više za dotičnog pisca dali sam koju njegovu pročitao....
Odgovori sa citatom
Star 05-11-07, 21:00   #73 (permalink)
Do'h!

Datum registracije: 19-06-07
Godina: 21
Poruka: 6,811
gggiga je slavangggiga je slavangggiga je slavangggiga je slavangggiga je slavangggiga je slavangggiga je slavangggiga je slavangggiga je slavangggiga je slavangggiga je slavan
Pošalji poruku preko Skype-a korisniku gggiga

Ok onda....
gggiga je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 25-11-07, 12:13   #74 (permalink)
Starter

Datum registracije: 25-11-07
Godina: 48
Poruka: 22
pljusak se izdvaja iz mase

to su gluposti to ne postoji
pljusak je offline  
Odgovori sa citatom
Star 25-11-07, 22:56   #75 (permalink)
V.I.P. i simpa Član

TigarZG1 je stvarno dobarTigarZG1 je stvarno dobarTigarZG1 je stvarno dobarTigarZG1 je stvarno dobarTigarZG1 je stvarno dobarTigarZG1 je stvarno dobarTigarZG1 je stvarno dobarTigarZG1 je stvarno dobarTigarZG1 je stvarno dobarTigarZG1 je stvarno dobarTigarZG1 je stvarno dobar

Citat:
Pravi autor: pljusak Pogledaj Poruke
to su gluposti to ne postoji
Postoji....
Odgovori sa citatom
Star 11-12-07, 21:14   #76 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 22-04-07
Godina: 20
Poruka: 74
dady"o se izdvaja iz mase

Citat:
Pravi autor: TigarZG1 Pogledaj Poruke
Neznam što u ovoj temi nije dovoljno ozbiljno za ovaj forum .... jer kad malo pogledaš po forumu ima i puno neozbiljnijih tema i postova.... možda ti dosada nisi čuo za astralnu projekciju što nije za zamjeriti jer te takve stvari nisu zanimale...ali ako te doista zanimaju odgovori o tome najbolje je da ih potražiš u literaturi (a ima je u svakoj knjižari) koja detaljno opisuje što je to... pa češ skužiti da to nije ništa neozbiljno.... Neznam, moram provjeriti dali na NETU ima koja stranica koja obrađuje tu temu...
No bilo kako bilo svatko ima pravo vjerovati ili nevjerovati u nešto....
imas pravo.ta tema"astralna projekcija"je bila i u emisiji na rubu znanosti pa ko je to vidio,zna dosta o tome.u emisiji su ljudi pricali neka svoja iskustva
dady"o je offline  
Odgovori sa citatom
Star 13-12-07, 00:31   #77 (permalink)
V.I.P. i simpa Član

Citat:
Pravi autor: dady"o Pogledaj Poruke
imas pravo.ta tema"astralna projekcija"je bila i u emisiji na rubu znanosti pa ko je to vidio,zna dosta o tome.u emisiji su ljudi pricali neka svoja iskustva
Točno..
Odgovori sa citatom
Star 17-12-07, 16:12   #78 (permalink)
Starter

Datum registracije: 17-12-07
Poruka: 33
skela344 se izdvaja iz mase

[quote=TigarZG1;432280Volio bi znati dali je još netko imao slična iskustva????[/QUOTE]

Eto da se i ja javim.. Probleme spavanja imam već 10-tak godina, govorim o paralizi sna koja je popraćena jakom bukom koja se javlja u ušima i kao trncima u tijelu. Onaj tko je doživio zna o čemu prićam. Inače osječaj je užasan i gotovo kao horror. Do nedavno je sam to smatrao zdravstvenim problemom i nisam nikom pričao o tome. To mi se dešava oko jedanput na mjesec i karakteristično je da je uvijek popraćeno nekom hiperosjetljivošću, dakle svjestan sam svega oko sebe, kao da vidim sve odjednom bez da negdje posebno gledam. Moja borba je trajala kažem do prije nekih mjesec dana dok nisam pročitao na forumima da su to stanja pred astralne projekcije. Od tada sam imao par iskustva samo što sam se u potpunosti prepustio tome i nisam se opirao, desilo se zadnji puta da sam doslovno izašao iz tijela i onako ushićen malo šetao po sobi, pa u hodnik i niz stepenice. Napominjem da sam na neki način cijelo vrijeme bio svjestan da ležim u krevetu.. Eto, nekom se čini čudno, neko misli da je to sve proizvod uma... što je da je moram priznati da je osjećaj apsolutno drugačiji od sveg što sam do sada osjetio..
skela344 je offline  
Odgovori sa citatom
Star 17-12-07, 22:13   #79 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 23-08-07
Godina: 24
Poruka: 485
dzonni se izdvaja iz mase
Pošalji poruku preko ICQ-a korisniku dzonni Pošalji poruku preko MSN-a korisniku dzonni Pošalji poruku preko Skype-a korisniku dzonni

počeo čitat ovu temu.. al se svako razveže tak da sam odustal...

milsim da sam i ja imal slično iskustvo!

reci mi tigar šta misliš o ovome>
Nočne More!
Odgovori sa citatom
Star 18-12-07, 10:12   #80 (permalink)
Starter

Datum registracije: 17-12-07
Poruka: 33
skela344 se izdvaja iz mase

Citat:
Pravi autor: dzonni Pogledaj Poruke
počeo čitat ovu temu.. al se svako razveže tak da sam odustal...

milsim da sam i ja imal slično iskustvo!

reci mi tigar šta misliš o ovome>
Nočne More!
pročitao sam tvoje noćne more, kod mene je slučaj potpuno isti što se tiće onog osjećaja nečije prisutnosti, znači kao da je netko ili nešto u sobi samnom i da ima skroz loše namjere, to je totalni bad osjećaj. Ponekad još imam osjećaj da mi netko sjedi na prsima. Ali ono što je bitno, sve to mi se događalo dok sam se opirao tomu, znači kad sam se na neki način prepustio tome da ode do kraja onda mi se desilo nešto drugo, kao da sam se dignuo iz vlastitog tijela i malo prolunjao po kući. Lucidne snove također imam ćesto, ali ovo je drugačije, u lucidnom snu je sve isto kao i u običnom snu, samo što znaš da sanjaš, ali ovo je nekako drugačije jer nema osjećaja tijela, ja barem nisam primjetio da imam tijelo, i za razliku od lucidnog snova gdje znaš da sanjaš, ovdje nisam znao da sanjam već sam znao da je to stvarnost jer sam cijelo vrijeme bio svjestan toga da ležim u krevetu.
skela344 je offline  
Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: astralnu, dali, dozivjeli, kada, projekciju, ste

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 03:49.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114