| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Rub Znanosti Raspravljate o temi David Copperfield - Kineski zid iluzija u Znanost forumu; uvijek sam ga volio gledati i nije mi jasno kako je ovo uspio, snimka nije editirana niti ništa lik ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #3 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 12-10-06 Lokacija: Zaprešić Godina: 25
Poruka: 342
![]() ![]() ![]() | Re: David Copperfield - Kineski zid iluzija nije ni meni baš jasno! a tip ili je jbn dobar iluzionist ili nije s ove planete!!!
__________________ Ženski savjet nije bogzna što, ali je glup onaj tko ga ne primi. |
| | |
| | #9 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 30-05-07 Lokacija: Ri Godina: 22
Poruka: 1,552
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: David Copperfield - Kineski zid iluzija Ni vilinska prašina ni ništa..... Jednostavna optička varka uzrokovana kutem snimanja, sjenom i svjetlom..... Zato su ti bijeli zastori, svjetlo u sredini kabine i spora kamera.... Bila je jednom na telki emisija u kojoj je jedan mađioničar otkrivao kako se rade trikovi.... Svi, ali apsolutno svi trikovi, rađeni su na osnovi kuta kamere i optičke varke....
__________________ Ja sam znao da ću svoju ljubav pokloniti njoj Mojoj lijepoj zemlji Hrvatskoj |
| | |
| | #10 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 13-09-06
Poruka: 25
![]() | Re: David Copperfield - Kineski zid iluzija Neki lik je otkrio kak je to izvedeno; ispuzao je ispod pozornice i popeo na kran koji ga je, zajedno sa kamerom, prenio preko zida... U biti jako prosto, kao i ona fora sa kipom slobode.... |
| | |
![]() |
| Tagovi: david copperfield, iluzija, kineski zid |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 15:37.

nije ni meni baš jasno! a tip ili je jbn dobar iluzionist ili nije s ove planete!!!