| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Rub Znanosti Raspravljate o temi David Copperfield - Kineski zid iluzija u Znanost forumu; jel ima negdje kakav video s tim likom koji je to otkrio? baš me zanima, jer ja gledam već nekoliko ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #12 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 24-03-07 Lokacija: Coca Cola Company Godina: 23
Poruka: 3,550
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: David Copperfield - Kineski zid iluzija ovo je prenezamislivo i prepreneopisivo za ljudski um
__________________ Anything is possible on the Coke Side of Life.Check it out for yourself! |
| | |
| | #15 (permalink) | |
| Regularni forumas | Re: David Copperfield - Kineski zid iluzija Citat:
da to sam gledao, ali se nemogu sjetit imena te emisije. onaj lik koji je imao masku super je ovaj trik. bas me zanima kako je to izveo. | |
| | |
| | #17 (permalink) | ||
| Starter Datum registracije: 28-05-07
Poruka: 4
![]() | Re: David Copperfield - Kineski zid iluzija Citat:
Citat:
ili ti ga kako su htv-ovci preveli "Otkrivanje mađioničarskih tajni" To je jedna odlicna behind the scenes mini serija, nisam ni jednog nastavka propustio a prikazivana je prije vise od 5 godina. mađioničar ispod maske je bio Val Valentino. Preporucujem da pogledate ko nije, ima na torrentima. ![]() | ||
| | |
| | #19 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 06-07-07 Lokacija: Hrvatska Godina: 17
Poruka: 49
![]() | Re: David Copperfield - Kineski zid iluzija Cista glupost... Sta ce mu ta sva pomagala i zasto moraju bit zastori i gluposti... Udi be tog "kaveza od zastora" da se sve lijepo vidi...pa cu ti onda vjerovat -.-* |
| | |
![]() |
| Tagovi: david copperfield, iluzija, kineski zid |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 23:43.

da to sam gledao, ali se nemogu sjetit imena te emisije. onaj lik koji je imao masku

yes little duck = dapače
I tako mi život proš'o, a mog'o sam srat u gaće
...