| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Rub Znanosti Raspravljate o temi DODIR SA DUHOVNIM SVIJETOM u Znanost forumu; "Duhovni svijet, što je to? Kako ga opisuju osobe koje su imale dodira s njim i koja mu je ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| V.I.P. Član | DODIR SA DUHOVNIM SVIJETOM "Duhovni svijet, što je to? Kako ga opisuju osobe koje su imale dodira s njim i koja mu je svrha?" Dakle kao što piše u uvodu, tema je zamišljena da se u njoj iznose iskustva kao i mišljenja vezana za Duhovni svijet, također se mogu postavljati i pitanja vezano za isnesena iskustva.... ![]()
__________________ Vjerujem u.... |
| | |
| | #3 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 09-11-06 Lokacija: Ri Godina: 17
Poruka: 3,943
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: DODIR SA DUHOVNIM SVIJETOM iskustva nemam jer nisam nikad nista takvo dozivio... a temu sam vec otvorio o jednom nacinu uspostave komunikacije sa duhovnim svijetom Ouija board
__________________ Forever and Ever, We'll follow the boys, Of Man United, The Busby Babes |
| | |
| | #4 (permalink) | |
| V.I.P. Član | Re: DODIR SA DUHOVNIM SVIJETOM Citat:
![]()
__________________ Vjerujem u.... | |
| | |
| | #6 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 14-04-08 Lokacija: split
Poruka: 219
![]() | Re: DODIR SA DUHOVNIM SVIJETOM O prizivanju duhova postoji tema, ja ovo zamišljam kao prijenos kanaliziranih poruka i osobna iskustva onih koji su imali dodir sa duhovnim svijetom na kontroliran ili nekontroliran način, naravno da su dobrodošla sva iskustva i informacije o ustroju duhovnog svijeta, njegovoj svrsi i ulozi u našim životima.
__________________ điha vjetre Sloboda za Tibet |
| | |
| | #7 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 14-04-08 Lokacija: split
Poruka: 219
![]() | Re: DODIR SA DUHOVNIM SVIJETOM Što bi bio duhovni svijet? Sve što slijedi su moji osobni stavovi i spoznaje. Duhovni svijet jest zapravo naša prava priroda, jednom davno kada smo se odvojili od Stvoritelja iz ovih ili onih razloga, mi smo funkcionirali u duhovnom svijetu. To je nematerijalni svijet koji postoji u energetskoj formi i ima svoj izgled. Nakon odvajanja od Stvoritelja, svi mi smo iz različitih razloga uzeli materijalni oblik rođenjem za našoj lijepoj planetici, ali to su uradile i mnoge druge duše na bezbroj planeta po svemiru. To bi bila nulta točka, odatle počinjemo. Naš zemaljski život je zapravo školovanje, stjecanje iskustva i znanja ali i davanje i primanje ljubavi. Sukladno „uspjehu“ u zemaljskom životu, prilikom smrti tijela, prelazimo u duhovni svijet, najprije u Astral, gdje se sve to lijepo pregleda i donese se određeni zaključak, ovisno o potrebama razvoja određene duše koje se tada ili vraćaju natrag novim rođenjem ili idu dalje po duhovnim razinama i imaju različite zadaće, ali i prelasci na druge više ili manje materijalne planete. Vrlo je važno imati spoznaju o duhovnom svijetu za zemaljskog života, zbog jednostavnog razloga, prilikom prijelaza u duhovni svijet svi oni koji su nešto znali i prihvaćali njegovo postojanje uglavnom bez greške skuže gdje se nalaze, dok oni koji su ga poricali imaju problem prilikom susreta sa svojim vodičima, jer jednostavno neznaju što se dogodilo i ne prihvaćaju da su zapravo živi. Tada se vrlo često dogodi da zbunjene duše koje nisu svjesne gdje se nalaze, zbog neprihvaćanja stanja, bježe natrag na mjesto odakle su stigli, ali su u duhovnoj formi i nije im jasno zašto ih nitko ne vidi, iskazuju ljutnju i nerijetko prave probleme ( kod prizivanja duhova najčešće se baš oni jave).
__________________ điha vjetre Sloboda za Tibet |
| | |
| | #8 (permalink) |
| V.I.P. Član | Re: DODIR SA DUHOVNIM SVIJETOM Odlično Nebeski... ...drago mi je da si ubacio, nadam se da češ nastaviti jer sudeći po onome što sam vidio na drugim temama, vjerujem da bi nam ti mogao puno toga reći o duhovnom svijetu što se tiče tvog viđenje i tvojih iskustava u svezi istog....![]() Ponegdje ću se i ja ubacivati ili nadovezivati...naravno, dobro došla su razmišljanja i drugih u koliko ih ima u vezi teme... ![]()
__________________ Vjerujem u.... |
| | |
![]() |
| Tagovi: duhovni svijet |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 10:39.

...drago mi je da si ubacio, nadam se da češ nastaviti jer sudeći po onome što sam vidio na drugim temama, vjerujem da bi nam ti mogao puno toga reći o duhovnom svijetu što se tiče tvog viđenje i tvojih iskustava u svezi istog....