Idi nazad   Croportal Forum > Znanost > Rub Znanosti
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Rub Znanosti Raspravljate o temi Dogoni,teorija nastanka. u Znanost forumu; Ako znate engleski,dajte si truda ovo je fakat nevjerovatno. http://www.crystalinks.com/dogon2.html...

Odgovor

Opcije Teme
Star 12-07-05, 22:05   #1 (permalink)
next best thing

Datum registracije: 10-06-05
Godina: 31
Poruka: 5,103
pharaoh je poznat svimapharaoh je poznat svimapharaoh je poznat svimapharaoh je poznat svimapharaoh je poznat svimapharaoh je poznat svimapharaoh je poznat svimapharaoh je poznat svimapharaoh je poznat svimapharaoh je poznat svimapharaoh je poznat svima
Pošalji poruku preko ICQ-a korisniku pharaoh Pošalji poruku preko Skype-a korisniku pharaoh
Dogoni,teorija nastanka.

Ako znate engleski,dajte si truda ovo je fakat nevjerovatno.

http://www.crystalinks.com/dogon2.html
pharaoh je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 14-07-05, 23:16   #2 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 21-04-04
Poruka: 255
RubberDuck se izdvaja iz mase
Pošalji poruku preko ICQ-a korisniku RubberDuck Pošalji poruku preko AIM-a korisniku RubberDuck
Re: Dogoni,teorija nastanka.

Odlican link ...
ICQ#243-136-464 & GmailTalk

* Be yourself no matter what they say ..*
RubberDuck je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 17-05-06, 12:29   #3 (permalink)
next best thing

pharaoh je poznat svimapharaoh je poznat svimapharaoh je poznat svimapharaoh je poznat svimapharaoh je poznat svimapharaoh je poznat svimapharaoh je poznat svimapharaoh je poznat svimapharaoh je poznat svimapharaoh je poznat svimapharaoh je poznat svima
Pošalji poruku preko ICQ-a korisniku pharaoh Pošalji poruku preko Skype-a korisniku pharaoh

ovo znam da će se svidjet moslowu

The things inside without a care

And the dirt still stains me

So wash me, 'till I'm clean...
pharaoh je offline  
Odgovori sa citatom
Star 17-05-06, 23:30   #4 (permalink)
Nježni predator

Datum registracije: 08-04-06
Godina: 45
Poruka: 5,344
Maslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosan
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Maslow Pošalji poruku preko Skype-a korisniku Maslow

Ali je već nestalo:

Not Found
The requested document was not found on this server.

--------------------------------------------------------------------------------

Web Server at crystalinks.com
Maslow je offline  
Odgovori sa citatom
Star 18-05-06, 06:48   #5 (permalink)
next best thing

http://www.geocities.com/jilaens/dogons.html

evo drugi link,i maslow,nemoj mi upadat u Faraonov kut

pharaoh je offline  
Odgovori sa citatom
Star 22-10-07, 22:57   #6 (permalink)
next best thing

evo malo da oživim ovu temu i molim modove da ju premjeste u rub znanosti, oni koji neznaju engleski dakle, radi se o plemenu u Africi koje danas živi na području Malija koji za sebe vjeruju da su potomci Egipćana i da su tu doselili nakon kratkog boravka u današnjoj Libiji. Sa sobom su ponijeli i poznavanje o astrologiji koje je staro preko 3200 p.n.e., i prvi zapadnjački znanstvenici koji su ih sreli su bila dvojica Francuska istraživača antropologa Marcel Griaule i Germaine Dieterlen koji su bili fascinirani poznavanjem planeta cijelog Sunčevog sustava pa čak i planeta koji u ono doba nisu bili poznati zapadnom svijetu.

Nadalje priča govori o nevjerovatnom mitu o planeti Sirijus i poznavanju tog sustava te o posjetiocima (Nommo) koji ih posjećuju iz tog sustava i koji su im prenijeli znanje o svemiru i njihovu postanku.

Uglavnom zanimljivo, pročitajte, živa istina, barem ovaj dio o njima, a o vanzemaljcima, navodno ćemo jednog dana doznati, kada uspijemo doznati da li sustav u kojem su Sirijus je onakav kakvim su ga opisali Dogoni, kojima su to mogli samo reći.....

pharaoh je offline  
Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: dogoni, nastanka, teorija

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 23:34.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111