| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Rub Znanosti Raspravljate o temi E ljudi ovo trebate vidjeti... u Znanost forumu; More je zivot!... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #23 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 24-09-07 Godina: 23
Poruka: 61
![]() | Re: E LJUDI OVO TREBATE VIDJETI..... Pošto je more izvor života prema Darwinu ne čudim se ovim bičima jest da uzgledaju kao nešto iz horor filma ali nikada neču sresti takvo biče jer da odem na tu dubinu to se neče dogoditi.A osim toga izbjegavam vodu jer neznam plivati. |
| | |
| | #25 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 24-03-07 Lokacija: Coca Cola Company Godina: 23
Poruka: 3,575
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: E LJUDI OVO TREBATE VIDJETI..... ovoga vjerojatno nema kod nas,barem ne gdje je zona kupanja a i da ima,pa sve su to morska stvorenja odnosno zivotinje,zasto se to vama gadi?
__________________ Anything is possible on the Coke Side of Life.Check it out for yourself! |
| | |
| | #26 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 01-10-07 Lokacija: Osijek Godina: 16
Poruka: 20
![]() | Re: E LJUDI OVO TREBATE VIDJETI..... E ljudi znate šta sam ja neki dan gledo na nekom dokumentarcu na satelitskoj da još uvijek ispod antartika postoje one DIVOVSKE hobotnice al se do njih nemože doć jer je pritisak pod vodom prevelik |
| | |
| | #27 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 24-03-07 Lokacija: Coca Cola Company Godina: 23
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: E LJUDI OVO TREBATE VIDJETI..... to sam i ja cuo,zar ih ne mogu snimiti sa nekom podvodnom kamerom?
__________________ Anything is possible on the Coke Side of Life.Check it out for yourself! |
| | |
| | #28 (permalink) | |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 27-05-07 Lokacija: Zagreb Godina: 4
Poruka: 3,257
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: E LJUDI OVO TREBATE VIDJETI..... Citat:
jednostavno ne volim velike i opasne zivine ![]()
__________________ Even a clock that does not work is right twice a day. | |
| | |
| | #29 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 01-10-07 Lokacija: Osijek Godina: 16
Poruka: 20
![]() | Re: E LJUDI OVO TREBATE VIDJETI..... aj mi sam reci kolko bi trebo taj kabel bit dug (jer bi bežični signal izgubili brzo) da bi došo do njih, dolje je tolki pritisak da ja neznam kak oni žive tamo... ak pritisak pod tolkom dubinom doslovno smrvi i najjaču podmornicu šta bi onda trebo napravit sa kamerom Zadnji Uredio Icey_Joe : 01-10-07 u 21:08. |
| | |
| | #30 (permalink) |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: E LJUDI OVO TREBATE VIDJETI..... a je imas pravo,pa rekla je ona eleonora da joj se gadi pa sam vas zato pitao sta vam se to gadi
| | |
![]() |
| Tagovi: kupanje, ljudi, more |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 23:28.

stovise obozavam ga
Nemoj me uzimati za riječ, uzmi me u naručje!