| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Rub Znanosti Raspravljate o temi E ljudi ovo trebate vidjeti... u Znanost forumu; e moji ljudi šta još ima na svijetu što mi neznamo još će neka inteligentna bića počet izlazit iz mora ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #31 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 01-10-07 Lokacija: Osijek Godina: 16
Poruka: 20
![]() | Re: E LJUDI OVO TREBATE VIDJETI..... e moji ljudi šta još ima na svijetu što mi neznamo još će neka inteligentna bića počet izlazit iz mora nalik na nagu iz w3 i počet invaziju kopna Vidi ovo: Net.hr Zadnji Uredio Icey_Joe : 02-10-07 u 15:25. |
| | |
| | #32 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 24-03-07 Lokacija: Coca Cola Company Godina: 23
Poruka: 3,346
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: E LJUDI OVO TREBATE VIDJETI..... a istina je da mi mnogo toga ne znamo,ja sam ove godine vidio nekakvu prozirnu meduzu dok sam ronio tamo kod braca,bila je na dnu pa se nisam htio priblizavati,nisam sto posto siguran da je to bila meduza,ali nesto je bilo,prozirno i otprilike je izgledalo kao meduza
__________________ Anything is possible on the Coke Side of Life.Check it out for yourself! |
| | |
| | #34 (permalink) | |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 25-11-06
Poruka: 3,269
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: E LJUDI OVO TREBATE VIDJETI..... Citat:
![]() | |
| | |
| | #36 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 24-03-07 Lokacija: Coca Cola Company Godina: 23
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: E LJUDI OVO TREBATE VIDJETI..... ma kazem ti nekakvo stvorenje,najvise mi slici na meduzu
__________________ Anything is possible on the Coke Side of Life.Check it out for yourself! |
| | |
| | #37 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 01-10-07 Lokacija: Osijek Godina: 16
Poruka: 20
![]() | Re: E LJUDI OVO TREBATE VIDJETI..... joj f*** e ovo (al u 99% slučajeva vrećica nebi plutala osim ako nije nešto mal teže od nje u njoj) mislim da bi vrećica plutala a da nebi ak je nešt težee u njoj |
| | |
| | #38 (permalink) |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: E LJUDI OVO TREBATE VIDJETI..... ma nije nista teze,kad to uopce nije bila vrecica,nekakva morska zivotinja,pretpostavljam meduza,sta vi mislite da je to bilo?
| | |
![]() |
| Tagovi: kupanje, ljudi, more |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 06:50.