| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Rub Znanosti Raspravljate o temi Gle što je mačka dovukla u Znanost forumu; Citat: Pravi autor: lol_lol ako nemate sta pametno napisat na ovom podforumu onda nemojte ni pisat, sve skoro su laž... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #11 (permalink) | |
| Regularni forumas Datum registracije: 09-12-07 Godina: 23
Poruka: 241
![]() | Re: Gle što je mačka dovukla Citat:
btw ovo su kupovi napravljeni od keramike, gline i sta ja znan cega. ali su ludilo slike pogotovo mi je jak oni kostur unicorna
__________________ she broke my heart... so i ripped hers out | |
| | |
| | #12 (permalink) | |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 25-11-07
Poruka: 2,544
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Gle što je mačka dovukla Citat:
![]() slike su fotošopirane jer takvo što ne postoji i previše je očito...
__________________ ...for those who seek perfection there can be no rest this side of the grave..... Zadnji Uredio pajo-patakRi : 10-04-08 u 18:36. | |
| | |
| | #14 (permalink) |
| Regularni forumas | Re: Gle što je mačka dovukla Mozda nisu photoshop ali definitivno nisu prave. Izgledaju mi kao neki filmski rekviziti.
__________________ Glasajte da Green Day dođe u Zagreb |
| | |
| | #16 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 09-11-06 Lokacija: Ri Godina: 17
Poruka: 3,618
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Gle što je mačka dovukla neznam gdje si izvukao ove slike, ajmo rec sa neke stranice, i pogledaj malo otkud nalazis te slike, jesu bas sa stranice koja se bavi cryptozoologijom ili si pokupio sa stumbla. sad mogu ja otic na temu jel vjerujete u duhove i stavit 100 lažnih slika i uvjeravat vas da su istinite
__________________ 20LEGEND |
| | |
| | #17 (permalink) | |
| Regularni forumas Datum registracije: 09-12-07 Godina: 23
Poruka: 241
![]() | Re: Gle što je mačka dovukla Citat:
![]()
__________________ she broke my heart... so i ripped hers out | |
| | |
| | #19 (permalink) |
| Banned Datum registracije: 21-07-06 Lokacija: LOKVE - Bivša balkanska Godina: 28
Poruka: 1,384
![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Gle što je mačka dovukla Ja mislim da je jedan od ovih svih vanzemaljac, neznam koji. Daklem, Lol lol "mislim da je vanzemaljac, ne tvrdim. I sad je to na forumu da utvrdim šta ljudi misle o tome... ili sam pogrešno skužio smisao foruma Kuiš? |
| | |
![]() |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 23:15.

so i ripped hers out