| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Rub Znanosti Raspravljate o temi Gle što je mačka dovukla u Znanost forumu; Šta se ljudi pale bezveze Sličice su zgodne (u smislu zanimljivosti)... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #22 (permalink) | |
| dr.sc. Foruma | Re: Gle što je mačka dovukla Citat: druga slika je stvarna i mislim da postoji u jednom muzeju na Rodosu.bila sam u tom muzeju i vidjela stvarno čude živine ![]()
__________________ ....the dreams that you dare to dream really do come true... sakubona | |
| | |
| | #23 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 09-12-07 Godina: 23
Poruka: 241
![]() | Re: Gle što je mačka dovukla slazen se sa tobon da su slike tako zanimljive. nije da virujen da zapravo to i postoji. to je ono sta ja mislin. iznerviralo me to sta odma ljudi dolaze i kritiziraju nove teme, a drugi se prave pametni i krivo tumace sta san ja napisa Ovaj Forum zahtjeva da morate pričekati najmanje 20 sekundi za slanje nove poruke. Molimo pokušajte opet za 15 sekundi. sta mi je sad ova poruke. jese ovo ikome jos dogodile. koji kriac je sad sa ovin forumom
__________________ she broke my heart... so i ripped hers out |
| | |
| | #24 (permalink) |
| prof. Foruma | Re: Gle što je mačka dovukla Tako je.Slike su fora za pogledat i nevidim cemu tolika prepucavanja.Uvijek ce se naci netko tko ce unatoc razumu i povjerovati da su prave i mi tu nemozemo nista tako da je tu svaka rasprava u principu suvisna.
__________________ Grijesiti je ljudski ...Al osjecaj je bozanski.... |
| | |
![]() |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 11:17.

Grijesiti je ljudski ...