Ako me oči ne varaju mislim da se Elvis sunča na onom molu
Raspravljate o temi Hitler! živ ili ne? u Rub Znanosti forumu, dio Znanost foruma; Evo danas malo surfam internetom iz dosade i baš me zanima što vi mislite o tome? Navodno da Adolf i ...
Ako me oči ne varaju mislim da se Elvis sunča na onom molu
Njemačka vojska je napravila 3 ili 4 hidro aviona koji su bili skoro najveći za ono vrijeme i neki Njemački časnici su pred kraj drugog svjetskog rata su htjeli pobjeći sa njima prema argentini ili negdje drugdje opremili su ih dobro da mogu nekoliko mjeseci živjeti bez dodira sa civilizacijom ali su piloti odbili surađivati i od toga nije bilo ništa bar tako kažu povjesničari. Ali kada su za taj naum čuli Britanci oni su počeli tražiti te avione a Nijemci su ih skrili na šumovite obale svojih rijeka da ih Britanci ne nađu nakraju su ih ipak sve pronašli i te velike hidroavione su uništili. E sada dali su našli baš sve treba pitati njih. To je bila jedna dokumentarna serija koja je opisivala početke izrade tih Hidroaviona i za šta su sve bili upotrebljavani pa su spomenuli i to za šta su ih koristili Nijemci za vrijeme rata. A što se tiče kukastog križa pa u nekim kulturama on znači sreću tako se jedan istraživač iznenadio kada je u Africi ili u Južnoj Americi (ne mogu se sjetiti gdje točno) uglavnom je na drevnim građevinama pronašao kukasti križ koji su uklesali na zgade kao za sreću.
Hitlerovo tijelo je navodno nađeno na kraju drugog svjetskog rata no sad se nekih dana dokazalo da je taj dio lubanje za koji se vjerovalo da pripada njemu, pripada nekoj zeni u dobi između 20 i 40 godina.
Ovo su navodno slike tijela i lubanje
Ruski forenzicari koji su dokazali ove tvrdnje govore da ce povijesne knjige morati biti nanovo napisane i da se on ustvari nije ubio.
A sto se tice ove kukaste građevine to nema veze s vezom s Hitlerom.
Kukasti križ ima veze i sa nacizmom i sa Hitlerom.
Vjerujem da ta građevina nije slučajno tako sagrađena.
Zašto bi neko izgradio zgradu u simbolu na masovna ubijanja, logore itd.
Zadnji Uredio mata17boy : 19-01-10 u 16:53
zar nije ta slika sa kukićem iz san diega il tak nekaj?
RISE and SHINE
Ajd ako neko nađe još nešto nek se javi. Ovo me baš sad zanima. Glupo je da se zgrada "slučajno" tako izradila.
Kad Arhitekt i projektant projektiraju zgradu ili nešto drugo, uvjek postoji: nacrt, tlocrt i bokocrt. Na tlocrtu se moglo vidjet kako će zgrada izgledat
Ako ćemo malo o teorijama urote i sličnim stvarima onda mi je puno bolja priča o nacističkoj bazi na Antartici. Postoje hrpe dokumenata i objavljenih priča o bazi na području kraljice Maud.
Evo malo materijala, pošto se već zanimaš. Guglaj malo o Vrilu, možda nađeš ponešto zanimljivo.
Lakoća kojom određena mišljenja postaju opća, proizlazi iz nesposobnosti većine ljudi da stvore vlastito mišljenje osnovano na vlastitom razmišljanju.
Iskreno, ne mislim ništa...Svaka budala ima svoje gušte...
![]()
![]()
Sad ozbiljno...
Postoji mali milijun teorija što je i normalno na neki način, budući da je Hitler uvelike obilježio 20. stoljeće... Postoji isto tako i teorija da je Hitlera i ostatak ekipe zapravo u tajnosti pokopao KGB na neoznačenom grobu i da je svega nekoliko ljudi znalo za taj grob... Postoji i teorija da ga je KGB kremirao a osobno Staljin njegov prah bacio u rijeku...
Istina je obično negdje u sredini, i nikada neće biti u potpunosti saznata... A uvijek će biti onih čiji su stričevi, barbe i/ili djedovi bili face u nekom sistemu i tako znaju sve "iz prve ruke"...
A danas Hitler definitivno više nije živ...
Naime, da je živ, imao bi 121 godinu...![]()
![]()
![]()
Zadnji Uredio Locrian85 : 19-01-10 u 20:08
Voljeni grade, za tebe dišem, najljepšu pjesmu srcem ti pišem...
×××
Ja sam znao da ću svoju ljubav pokloniti njoj, mojoj lijepoj zemlji Hrvatskoj...