Stranica 1 od 3 123 ZadnjeZadnje
Pokazujem rezultate 1 do 10 od 21

Hitler! živ ili ne?

Raspravljate o temi Hitler! živ ili ne? u Rub Znanosti forumu, dio Znanost foruma; Evo danas malo surfam internetom iz dosade i baš me zanima što vi mislite o tome? Navodno da Adolf i ...

Regularni forumaš Avatar od korisnika mata17boy
    Datum registracije
    28-12-08
    Poruka
    428
    Liked
    0 times

Hitler! živ ili ne?

Evo danas malo surfam internetom iz dosade i baš me zanima što vi mislite o tome? Navodno da Adolf i Eva Hitler nisu počinili suicid nego da se pobjegli su Argentinu. Imam tu neke sliku koje su možda smiješne. Hitler u starosti i ako se ne varam neka vojna zgrada u Coronadu (Zašto bi netko gradio ovakvu bazu sa kukastim križem). Tijela Adolfa, Eve i one kuje nikada nisu pronađena.
    Na jednom forumu jedan tip piše kako je njegova cijela obitelj bila u SS-u i kako su mu oni pričali, hitler se nije ubio, već pobjegao. tu ima i jedna anketa što ljudi misle o ovom svemu

Ubio se 22 %
    Pobjegao je pred Sovjetima 69 %
    Pogubljen 4 %
    Ostalo 3 %

Glasovalo ih je 12979.

Slike su smiješne. E ajd ako neko ima Google Earth daj nek provjeri jel ta baza baš postoji. trebala bi bit u Argentini, . valjda
    Dodane Slike Dodane Slike

Banned
    Datum registracije
    02-07-08
    Starost
    27
    Poruka
    1,021
    Liked
    0 times

Re: Hitler! živ ili ne?

Ako me oči ne varaju mislim da se Elvis sunča na onom molu

prof. Foruma Call of Duty 2 Champion Avatar od korisnika beta
    Datum registracije
    08-11-07
    Poruka
    1,729
    Liked
    83 times

Njemačka vojska je napravila 3 ili 4 hidro aviona koji su bili skoro najveći za ono vrijeme i neki Njemački časnici su pred kraj drugog svjetskog rata su htjeli pobjeći sa njima prema argentini ili negdje drugdje opremili su ih dobro da mogu nekoliko mjeseci živjeti bez dodira sa civilizacijom ali su piloti odbili surađivati i od toga nije bilo ništa bar tako kažu povjesničari. Ali kada su za taj naum čuli Britanci oni su počeli tražiti te avione a Nijemci su ih skrili na šumovite obale svojih rijeka da ih Britanci ne nađu nakraju su ih ipak sve pronašli i te velike hidroavione su uništili. E sada dali su našli baš sve treba pitati njih. To je bila jedna dokumentarna serija koja je opisivala početke izrade tih Hidroaviona i za šta su sve bili upotrebljavani pa su spomenuli i to za šta su ih koristili Nijemci za vrijeme rata. A što se tiče kukastog križa pa u nekim kulturama on znači sreću tako se jedan istraživač iznenadio kada je u Africi ili u Južnoj Americi (ne mogu se sjetiti gdje točno) uglavnom je na drevnim građevinama pronašao kukasti križ koji su uklesali na zgade kao za sreću.

Rista Metalista Chuck Norris Champion Avatar od korisnika Radanus
    Datum registracije
    11-08-07
    Starost
    24
    Poruka
    3,380
    Liked
    55 times

Hitlerovo tijelo je navodno nađeno na kraju drugog svjetskog rata no sad se nekih dana dokazalo da je taj dio lubanje za koji se vjerovalo da pripada njemu, pripada nekoj zeni u dobi između 20 i 40 godina.

Ovo su navodno slike tijela i lubanje

Ruski forenzicari koji su dokazali ove tvrdnje govore da ce povijesne knjige morati biti nanovo napisane i da se on ustvari nije ubio.

A sto se tice ove kukaste građevine to nema veze s vezom s Hitlerom.
    A guy realizing how much he cares for a girl that's in his life

Datum registracije
    28-12-08
    Poruka
    428
    Liked
    0 times

Kukasti križ ima veze i sa nacizmom i sa Hitlerom.
    Vjerujem da ta građevina nije slučajno tako sagrađena.
    Zašto bi neko izgradio zgradu u simbolu na masovna ubijanja, logore itd.
    Zadnji Uredio mata17boy : 19-01-10 u 16:53

Rista Metalista Chuck Norris Champion Avatar od korisnika Radanus
    Datum registracije
    11-08-07
    Starost
    24
    Poruka
    3,380
    Liked
    55 times

Citat Pravi autor: mata17boy Pogledaj Poruke
    Kukasti križ ima veze i sa Zašto bi neko izgradio zgradu u simbolu na masovna ubijanja, logore itd.
    Pa upravo je to pitanje. Zasto? Mislim da je slucajnost i koliko sam citao na netu, greska arhitekta.
    A guy realizing how much he cares for a girl that's in his life

Uvaženi forumas Avatar od korisnika mirko_zg
    Datum registracije
    25-11-06
    Poruka
    972
    Liked
    0 times

zar nije ta slika sa kukićem iz san diega il tak nekaj?
    RISE and SHINE

Datum registracije
    28-12-08
    Poruka
    428
    Liked
    0 times

Ajd ako neko nađe još nešto nek se javi. Ovo me baš sad zanima. Glupo je da se zgrada "slučajno" tako izradila.
    Kad Arhitekt i projektant projektiraju zgradu ili nešto drugo, uvjek postoji: nacrt, tlocrt i bokocrt. Na tlocrtu se moglo vidjet kako će zgrada izgledat

Akademik Foruma Avatar od korisnika industrial
    Datum registracije
    23-05-07
    Starost
    31
    Poruka
    5,020
    Liked
    3 times

Ako ćemo malo o teorijama urote i sličnim stvarima onda mi je puno bolja priča o nacističkoj bazi na Antartici. Postoje hrpe dokumenata i objavljenih priča o bazi na području kraljice Maud.

Evo malo materijala, pošto se već zanimaš. Guglaj malo o Vrilu, možda nađeš ponešto zanimljivo.

Lakoća kojom određena mišljenja postaju opća, proizlazi iz nesposobnosti većine ljudi da stvore vlastito mišljenje osnovano na vlastitom razmišljanju.

Akademik Foruma Tic Toe Champion, Naive Town Champion, Bat & Mouse 2 Champion, MemoryMadnessJS Champion, Strip Down Champion, Snowball roll Champion, Jungle Girl Champion Avatar od korisnika Locrian85
    Datum registracije
    30-05-07
    Starost
    26
    Poruka
    5,924
    Liked
    3 times

Evo danas malo surfam internetom iz dosade i baš me zanima što vi mislite o tome?
    Iskreno, ne mislim ništa... Svaka budala ima svoje gušte...

Navodno da Adolf i Eva Hitler nisu počinili suicid nego da se pobjegli su Argentinu. Imam tu neke sliku koje su možda smiješne. Hitler u starosti i ako se ne varam neka vojna zgrada u Coronadu (Zašto bi netko gradio ovakvu bazu sa kukastim križem). Tijela Adolfa, Eve i one kuje nikada nisu pronađena.
    Na jednom forumu jedan tip piše kako je njegova cijela obitelj bila u SS-u i kako su mu oni pričali, hitler se nije ubio, već pobjegao. tu ima i jedna anketa što ljudi misle o ovom svemu

Ubio se 22 %
    Pobjegao je pred Sovjetima 69 %
    Pogubljen 4 %
    Ostalo 3 %

Glasovalo ih je 12979.

Slike su smiješne. E ajd ako neko ima Google Earth daj nek provjeri jel ta baza baš postoji. trebala bi bit u Argentini, . valjda
    Sad ozbiljno...

Postoji mali milijun teorija što je i normalno na neki način, budući da je Hitler uvelike obilježio 20. stoljeće... Postoji isto tako i teorija da je Hitlera i ostatak ekipe zapravo u tajnosti pokopao KGB na neoznačenom grobu i da je svega nekoliko ljudi znalo za taj grob... Postoji i teorija da ga je KGB kremirao a osobno Staljin njegov prah bacio u rijeku...

Istina je obično negdje u sredini, i nikada neće biti u potpunosti saznata... A uvijek će biti onih čiji su stričevi, barbe i/ili djedovi bili face u nekom sistemu i tako znaju sve "iz prve ruke"...

A danas Hitler definitivno više nije živ...

Naime, da je živ, imao bi 121 godinu...
    Zadnji Uredio Locrian85 : 19-01-10 u 20:08

Voljeni grade, za tebe dišem, najljepšu pjesmu srcem ti pišem...
    ×××
    Ja sam znao da ću svoju ljubav pokloniti njoj, mojoj lijepoj zemlji Hrvatskoj...

Stranica 1 od 3 123 ZadnjeZadnje

Lajkaj nas na Facebooku