| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Rub Znanosti Raspravljate o temi izgubljeno pleme u brazilu u Znanost forumu; http://dnevnik.hr/vijesti/znanost-it...zrakoplov.html čovječe nemrem vjerovati, ali sigurno postoji još dijelova zemlje koji su neistraž... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Administrator | izgubljeno pleme u brazilu http://dnevnik.hr/vijesti/znanost-it...zrakoplov.html čovječe nemrem vjerovati, ali sigurno postoji još dijelova zemlje koji su neistraženi i zaostali kao i ovo selo prefascinantno mi je ovo |
| | |
| | #2 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 30-05-07 Lokacija: Ri Godina: 22
Poruka: 3,093
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: izgubljeno pleme u brazilu Bjelokožac, aj im odi na teritorij ako imaš muda...... ![]() Žele sada civilizirati to pleme...... Ne žele shvatiti činjenicu da bi civilizacija ih uništila.....
__________________ Ja sam znao da ću svoju ljubav pokloniti njoj Mojoj lijepoj zemlji Hrvatskoj |
| | |
| | #3 (permalink) |
| The Eye Datum registracije: 27-03-08
Poruka: 8,389
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: izgubljeno pleme u brazilu zanimljivo, bilo bi lipo kad bi ih ostavili na miru... al ko zna vjerojatno ce radi novca od njih raditi turisticku atrakciju ili nesto slicno, samo me zanima di je kraj gluposti ljudskoj ![]()
__________________ What's it when a man talks dirty to a woman? Sexual harassment. What's it when a woman talks dirty to a man? $3.99 a minute. |
| | |
| | #4 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 16-01-08 Lokacija: Amateur's town Godina: 28
Poruka: 4,319
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: izgubljeno pleme u brazilu brijem da bi pojeli da se spustiš ![]()
__________________ Nemoj da se kajes kad se nekom dajes,kada starost dodje zadovoljstvo prodje,iskoristi mladost i dozivi radost, tucaj se sve vise,jer lakse se dise |
| | |
| | #5 (permalink) |
| Moderator Foruma | Re: izgubljeno pleme u brazilu Meni je ovo super vijest, samo da ih sad ne okupiraju kojekakvi lešinari. ___________________________________________________ Kako mogu živjeti bez interneta, bez CP-a?
__________________ Tko hoće - naći će načina, tko neće - naći će tisuću izgovora. |
| | |
| | #7 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 29-04-06 Lokacija: Petrinja Godina: 23
Poruka: 154
![]() | Re: izgubljeno pleme u brazilu Prejebeno ja bi ih pustio da se razvijaju i zive svojim zivotom!!! Fenomenalno je kako su se izolirali... ![]()
__________________ "Držim da ništa nije teško onome ko ljubi." "Može li se ikada zaboraviti ono što se jednom ljubilo? ![]() www.53nja-playground.co.nr |
| | |
| | #9 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 11-04-08 Lokacija: cardassia prime
Poruka: 135
![]() ![]() | Re: izgubljeno pleme u brazilu Nevjerojatno u ovo doba u doba kad roveri setaju marsom a zemlja je globalno selo , otkrije se nesto ovako Stvarnonevjerojatno ![]()
__________________ live and let live |
| | |
| | #10 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 22-02-07 Lokacija: Yuma -3:10 Godina: 31
Poruka: 4,444
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: izgubljeno pleme u brazilu meni je ovo super jer nemogu virovati da još ima komadića zemlje koje nije takla divlja civilizacija..pustio bi to pleme svome životu a iskreno i sumjnjam da će mu se neko pješice približiti jer se ipak nalazi u srcu prašume..
__________________ slušaj kako grmi,kako more pjeni pitaju te jesu li zaboravljeni... |
| | |
![]() |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 21:43.