| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Rub Znanosti Raspravljate o temi Izvanzemaljci - bića u svemiru u Znanost forumu; D trut is aut der... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #22 (permalink) |
| Regularni forumas | Re: Izvanzemaljci - bića u svemiru Da nema filmova nebi bilo niti takvih teorija...samo puka nagađanja. Ako nešto i ima "gore" pa nek se spusti pa da zajedno popijemo šalicu kave. Make love not war!!! ![]()
__________________ Nothing happens unless first a dream. |
| | |
| | #23 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 09-07-07 Lokacija: Varaždin
Poruka: 226
![]() | Re: Izvanzemaljci - bića u svemiru ja mislim da postoje neki "svemirci" i da su puno razvijeniji od nas , ali neče još uskoro obavjestiti nas o tome jer su to vjerovatno 100 puta pametnija biča pa se ne bojim one standarne fore... dođeju svemirci i sve nas pokokaju sa laserima, ako su tak pametni valjda nebuju ratovali ... ali to nikad nebreš znat ![]() |
| | |
| | #24 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 02-07-07 Godina: 22
Poruka: 444
![]() | Re: Izvanzemaljci - bića u svemiru ja vjerujem u vanzemaljce, i svatko tko tvrdi danepostoje jest budala...mislim kada idemo cistom logikom...koliko je star svemir i koliko galaksija ima...milion puta je veca mogucnost da postoje nego da ne postoje...oni mogu biti sto puta nerazvijeniji ili tisucu puta razvijeniji od nas, i svakako je moguce da mogu putovati od galaksije do galaksije, jer mi smo prije nekih 40god. bili na mjesecu, a sad planiramo vec preseliti zivot na mars!...takoder smatram dajemoguce da su vanzemaljci bili na zemlji, jer nema dokaza da nisu, a po mome su jaci argumenti onih koji kazu da jesu, jer skeptici uvijek daju onaj argument, pa to je smijesno, sjetimo se da je ljudima bilo smjesno kada se pricalo o setanju po mjesecu...i kako je jedan znanstvenik rekao...jedini nacin da se dokaze da izvanzemaljci nisu nikad bili na zemlji, jest da dodu izvanzemaljci i kazu da zaista nikad nisu bili na zemlji
__________________ BDSM - je kratica za Bondage - Discipline (ili Dominace), Submission (ili Sado-) - Masochism (ropstvo/disciplina, dominacija/pokoravanje, sadizam/mazohizam). |
| | |
| | #25 (permalink) |
| Purger | Re: Izvanzemaljci - bića u svemiru Daj malo razmisli tko je budala ![]() Iznesi svoje mišljenje al nemoj nazivat one koji misle drigačije budalama ![]()
__________________ Only GOD can judge me... O Boze fala ti, kaj purgeri smo mi o kako bi vi sretni bili da ste purgeri PRAVILA PONAŠANJA |
| | |
| | #26 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 02-07-07 Godina: 22
Poruka: 444
![]() | Re: Izvanzemaljci - bića u svemiru to je moje misljenje
__________________ BDSM - je kratica za Bondage - Discipline (ili Dominace), Submission (ili Sado-) - Masochism (ropstvo/disciplina, dominacija/pokoravanje, sadizam/mazohizam). |
| | |
| | #27 (permalink) |
| Regularni forumas | Re: Izvanzemaljci - bića u svemiru postoje iz čiste logike koliki je svemir, drugo nešto se nemože ni uzet u obzir jer šansa da ne postoje nije minimalna nego ne postoji, ako se u našem sunčevom sustavu pronađe samo neki mikroorganizam pa makar i izumrli sad kad krenu istraživanja detaljnija Marsa i Jupiterovih mjeseca to znači da je svemir pretrpan životom, uvjet za život nije Zemlja, mogu i drugi planeti sa različitom gravitacijom, različitim promjenama dana i noći i svega drugog imat život, svako Sunce je raličite veličine i mase i različitog zračenja ovisno o boji sunca, žuto (naše), crveno, zelenkasto, svijetlo (nalik bijelo)... a ni voda nemora bit a može bit uvjet za život, samo drugačije još nije dokazano...
__________________ Dum spiro, spero. |
| | |
| | #28 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 22-04-07
Poruka: 2,532
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Izvanzemaljci - bića u svemiru moje je misljenje da postoje... ali ne vjerujem u onu invaziju letece i te spike ![]()
__________________ S budalama se ne isplati svađati, jer prvo te spuste na svoj nivo i onda te dotuku s iskustvom! |
| | |
| | #30 (permalink) | |
| Banned Datum registracije: 14-05-07
Poruka: 613
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Izvanzemaljci - bića u svemiru Citat:
Ovo si tako lijepo napisao... Iako mislim da znanstvenici kada govore o životu na drugim planetima, uglavnom niti ne misle na razvijenu tehnološku civilizaciju već na bilo kakav osnovni život. Ja bih poludjela od sreće da se sazna da je na nekom planetu pronađeno nešto nalik sitnoj biljćici ili amebi... Takvi organizmi bi ionako po tijeku stvari trebali dovesti do složenijih organizama. Ne razumijem ljude kad kažu (a to čujem jako često) da se ne žele zamarati glupostima jer astronomija direktno ne utječe na njih. Upravo u tome i jest njena čar jer koliko god ju proučavao nikad nećeš sve znati, njezin sadržaj je neiscrpan i stalno se mijenja... Mene astronomija neizmjerno usrećuje i ona je jedan od rijetkih razloga zbog kojih se radujem ubrzanom tehnološkom razvoju nadajući se da ću za života doživjeti još bilo kakva svemirska otkrića. I ona je jedan od rijetkih razloga zbog kojih se bojim smrti jer mislim da ću propustiti sve novo što će drugi ljudi saznati o svemiru. Da se nisu ljudi bavili astronomijom, bili bismo izgubljeni u vremenu i prostoru, ne bismo ni imali vrijeme, možda ćemo jednom predvidjeti i spriječiti neki sudbonosan događaj zahvaljujući njoj a možda će si civilizacija jednom u dalekoj budućnosti zahvaljujući astronomiji osigurati opstanak na nekom drugom mjestu. | |
| | |
![]() |
| Tagovi: alien, bica izvan zemlje, izvanzemaljac, izvanzemaljci, svemir |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 10:43.

... ali to nikad nebreš znat