Idi nazad   Croportal Forum > Znanost > Rub Znanosti
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Rub Znanosti Raspravljate o temi Izvanzemaljci - bića u svemiru u Znanost forumu; virujen da ima života u svemiru. oćemo li ih ikad vidit to je pitanje e sad ako ima života zasš...

Odgovor

Opcije Teme
Star 17-01-08, 17:53   #51 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 20-08-07
Godina: 30
Poruka: 2,069
marinkoM8 će uskoro biti poznatmarinkoM8 će uskoro biti poznatmarinkoM8 će uskoro biti poznatmarinkoM8 će uskoro biti poznatmarinkoM8 će uskoro biti poznatmarinkoM8 će uskoro biti poznatmarinkoM8 će uskoro biti poznatmarinkoM8 će uskoro biti poznat
Re: Izvanzemaljci - bića u svemiru

virujen da ima života u svemiru.
oćemo li ih ikad vidit to je pitanje
e sad ako ima života zasšto ne bi bilo i inteligentnog. svemir je preogroman, naša planeta i sunce ni po čemu nisu jedinstveni, tako ako se život razvija ovdi može bilo di
marinkoM8 je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 20-01-08, 22:24   #52 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 07-02-07
Poruka: 1,227
jbabi49 se izdvaja iz mase

a po cemu ti zakljucujes da su oni inteligentniji od nas. Mozda su glupi ko tockovi
jbabi49 je online sada  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 20-01-08, 23:24   #53 (permalink)
Uvaženi forumas

Datum registracije: 09-01-08
Godina: 20
Poruka: 643
W4R10CK se izdvaja iz maseW4R10CK se izdvaja iz mase

da, imaju pogon na ugljen.
zato i padaju leteći tanjuri, ponestalo drva.
W4R10CK je offline  
Odgovori sa citatom
Star 21-01-08, 07:39   #54 (permalink)
4nick8or

Datum registracije: 10-06-05
Godina: 31
Poruka: 5,401
pharaoh je zabranio reputaciju
Pošalji poruku preko ICQ-a korisniku pharaoh Pošalji poruku preko Skype-a korisniku pharaoh

nijedna Vrsta na planetu radi svojeg užitka i komfora negura samu sebe u propast kao čovjek, da li je to dokaz te inteligencije???
.....(_/.......)../....
...............(_/......

おとわるいなー
pharaoh je offline  
Odgovori sa citatom
Star 21-01-08, 10:48   #55 (permalink)
Starter

Avatar od korisnika sandrohamzic

Datum registracije: 18-05-06
Godina: 32
Poruka: 26
sandrohamzic se izdvaja iz mase

Citat:
Pravi autor: pharaoh Pogledaj Poruke
nijedna Vrsta na planetu radi svojeg užitka i komfora negura samu sebe u propast kao čovjek, da li je to dokaz te inteligencije???
Na našem planetu da... Ali to je vjerojatno i cijena inteligencije... Fala bogu da nema više inteligentnijih vrsta jer bi se vjerojatno istrijebili međusobno. Mislim i ovako smo na vrlo dobrom putu...
sandrohamzic je offline  
Odgovori sa citatom
Star 24-01-08, 12:26   #56 (permalink)
Starter

Datum registracije: 03-11-07
Poruka: 2
Luka_strmec se izdvaja iz mase

Citat:
Pravi autor: daidza Pogledaj Poruke
Mogućnost postojanja paralelnih svemira proizlazi iz kvantne teorije. Prema njoj možemo preći u paralelni svemir, gdje je sve posve jednako kao što je i u svemiru koji smo upravo napustili, a da toga ni nismo svjesni. Prema teoriji paralelni svemiri mogu biti u potpunosti identični te se razlikovati u zanemarivim pojedinostima.

Navodno su svi svemiri počeli identično ali je neka sitnica uvjetovala da se svaki razvije u svom smjeru.
Al je navodno svemir beskonačan prostor i kak onda možeš priječ iz jednog u drugi i kak ovaj drugi može postojat ak je ovaj beskonačan, to bi značilo da postoji nekaj veće od svemira...
A i po ovome kaj pišete ispada da postoji još samo jedna "čovjekolika" vrsta u cijelom svemiru kaj je glupo jer ak je svemir takav ogroman onda u njemu mora bit valjda milijon različitih vrsta i u tom slučaju moraju postojat i one koje su razvijene slabije od nas i one koje su razvijene ko mi i one koje su puno bolje razvijene od nas,

Zadnji Uredio Luka_strmec : 24-01-08 u 12:32.
Luka_strmec je offline  
Odgovori sa citatom
Star 24-01-08, 12:36   #57 (permalink)
Banned

Datum registracije: 17-12-07
Godina: 20
Poruka: 335
Cudomix

Ja sam se pobliže upoznao s jednim izvanzemaljcom,pricao je bosanski...predstavio se imenom radoslav...rekao mi je da oni nas mogu uništiti u svakom trenutku...ali se boje da ne bi ostali bez hrane,tvrde oni da sve naše zivotinje jedu upravo oni a ne mi
Cudomix je offline  
Odgovori sa citatom
Star 24-01-08, 13:03   #58 (permalink)
Starter

Citat:
Pravi autor: Cudomix Pogledaj Poruke
Ja sam se pobliže upoznao s jednim izvanzemaljcom,pricao je bosanski...predstavio se imenom radoslav...rekao mi je da oni nas mogu uništiti u svakom trenutku...ali se boje da ne bi ostali bez hrane,tvrde oni da sve naše zivotinje jedu upravo oni a ne mi
LOL )))))))))))))))))
sandrohamzic je offline  
Odgovori sa citatom
Star 24-01-08, 13:18   #59 (permalink)
Akademik Foruma

Datum registracije: 22-02-07
Godina: 31
Poruka: 4,411
carllito ima spektakularnu aurucarllito ima spektakularnu aurucarllito ima spektakularnu aurucarllito ima spektakularnu aurucarllito ima spektakularnu aurucarllito ima spektakularnu aurucarllito ima spektakularnu aurucarllito ima spektakularnu aurucarllito ima spektakularnu aurucarllito ima spektakularnu auru

Citat:
Pravi autor: carllito Pogledaj Poruke

evo nešta o vanzemaljcima iz 24 sata..
NASA je navodno uspjela uslikati nešto što nalikuje izvanzemaljcu, a na fotografijama se jasno vide obrisi gotovo ljudskog tijela. Jedan od stručnjaka NASA-e godinama je pročavao Spiritove fotografije i odjednom je uočio čudnu figuru, nalik čovjekovoj, kako se spušta niz brdašce.
- Fotografije su fantastične. Ne mogu vjerovati da gledam izvanzemaljca - rekao je jedan od djelatnika NASA-e, koji je želio ostati anoniman kako mu se oni koji ne vjeruju u to ne bi smijali.
Ipak neki znanstvenci smatraju da je riječ o optičkoj varci jer se ljudsko oko lako može prevariti raznim sjenama i bojama.
carllito je offline  
Odgovori sa citatom
Star 24-01-08, 13:24   #60 (permalink)
Starter

Citat:
Pravi autor: carllito Pogledaj Poruke
evo nešta o vanzemaljcima iz 24 sata..
NASA je navodno uspjela uslikati nešto što nalikuje izvanzemaljcu, a na fotografijama se jasno vide obrisi gotovo ljudskog tijela. Jedan od stručnjaka NASA-e godinama je pročavao Spiritove fotografije i odjednom je uočio čudnu figuru, nalik čovjekovoj, kako se spušta niz brdašce.
- Fotografije su fantastične. Ne mogu vjerovati da gledam izvanzemaljca - rekao je jedan od djelatnika NASA-e, koji je želio ostati anoniman kako mu se oni koji ne vjeruju u to ne bi smijali.
Ipak neki znanstvenci smatraju da je riječ o optičkoj varci jer se ljudsko oko lako može prevariti raznim sjenama i bojama.
Da i ja sam to čitao... Al apsurd je da je taj stroj napravil JEDNU jedinu SLIKU iz te pozicije... Pa ako ih je napravio više, onda bi se vidjelo kretanje... Nije to moglo sam nestati...

U stvari sve sam shvatio... Žemska igra baseball sa klincem... Možemo i tako to protumačiti...

Zadnji Uredio sandrohamzic : 24-01-08 u 13:33.
sandrohamzic je offline  
Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: alien, bica izvan zemlje, izvanzemaljac, izvanzemaljci, svemir

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 09:01.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114