| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Rub Znanosti Raspravljate o temi Izvanzemaljci - bića u svemiru u Znanost forumu; virujen da ima života u svemiru. oćemo li ih ikad vidit to je pitanje e sad ako ima života zasš... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #51 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 20-08-07 Lokacija: Najlipši grad na svitu! Godina: 30
Poruka: 2,069
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Izvanzemaljci - bića u svemiru virujen da ima života u svemiru. oćemo li ih ikad vidit to je pitanje ![]() e sad ako ima života zasšto ne bi bilo i inteligentnog. svemir je preogroman, naša planeta i sunce ni po čemu nisu jedinstveni, tako ako se život razvija ovdi može bilo di |
| | |
| | #54 (permalink) |
| 4nick8or | Re: Izvanzemaljci - bića u svemiru nijedna Vrsta na planetu radi svojeg užitka i komfora negura samu sebe u propast kao čovjek, da li je to dokaz te inteligencije???
__________________ ....oooO............... .....(....)...Oooo.... ......)../.....(....)... .....(_/.......)../.... ...............(_/...... おとわるいなー |
| | |
| | #55 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 18-05-06 Lokacija: ZG u srcu Godina: 32
Poruka: 26
![]() | Re: Izvanzemaljci - bića u svemiru Na našem planetu da... Ali to je vjerojatno i cijena inteligencije... Fala bogu da nema više inteligentnijih vrsta jer bi se vjerojatno istrijebili međusobno. Mislim i ovako smo na vrlo dobrom putu... |
| | |
| | #56 (permalink) | |
| Starter Datum registracije: 03-11-07
Poruka: 2
![]() | Re: Izvanzemaljci - bića u svemiru Citat:
A i po ovome kaj pišete ispada da postoji još samo jedna "čovjekolika" vrsta u cijelom svemiru kaj je glupo jer ak je svemir takav ogroman onda u njemu mora bit valjda milijon različitih vrsta i u tom slučaju moraju postojat i one koje su razvijene slabije od nas i one koje su razvijene ko mi i one koje su puno bolje razvijene od nas, Zadnji Uredio Luka_strmec : 24-01-08 u 12:32. | |
| | |
| | #57 (permalink) |
| Banned Datum registracije: 17-12-07 Lokacija: Iz Like Godina: 20
Poruka: 335
![]() | Re: Izvanzemaljci - bića u svemiru Ja sam se pobliže upoznao s jednim izvanzemaljcom,pricao je bosanski...predstavio se imenom radoslav...rekao mi je da oni nas mogu uništiti u svakom trenutku...ali se boje da ne bi ostali bez hrane,tvrde oni da sve naše zivotinje jedu upravo oni a ne mi |
| | |
| | #58 (permalink) | |
)))))))))))))))))![]() | |
| | |
| | #59 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 22-02-07 Lokacija: tamo di je sve po mom... Godina: 31
Poruka: 4,411
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Izvanzemaljci - bića u svemiru evo nešta o vanzemaljcima iz 24 sata.. NASA je navodno uspjela uslikati nešto što nalikuje izvanzemaljcu, a na fotografijama se jasno vide obrisi gotovo ljudskog tijela. Jedan od stručnjaka NASA-e godinama je pročavao Spiritove fotografije i odjednom je uočio čudnu figuru, nalik čovjekovoj, kako se spušta niz brdašce. - Fotografije su fantastične. Ne mogu vjerovati da gledam izvanzemaljca - rekao je jedan od djelatnika NASA-e, koji je želio ostati anoniman kako mu se oni koji ne vjeruju u to ne bi smijali. Ipak neki znanstvenci smatraju da je riječ o optičkoj varci jer se ljudsko oko lako može prevariti raznim sjenama i bojama. |
| | |
| | #60 (permalink) | |
U stvari sve sam shvatio... Žemska igra baseball sa klincem... Možemo i tako to protumačiti... ![]() Zadnji Uredio sandrohamzic : 24-01-08 u 13:33. | |
| | |
![]() |
| Tagovi: alien, bica izvan zemlje, izvanzemaljac, izvanzemaljci, svemir |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 09:01.

)))))))))))))))))