| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Rub Znanosti Raspravljate o temi Jel vjerujete u duhove? u Znanost forumu; jeste li ih ikada prizivali kada ste bili mali i jel vjerujete da postoje... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #2 (permalink) |
| Pure Intuition Datum registracije: 12-12-06 Lokacija: Split Godina: 23
Poruka: 3,187
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Jel vjerujete u duhove? Jesmo, radile smo gluparije, pa i to , ono nekome rodjendan, a mi idemo prizivat duhove, ja bi se sasrala svaki put kad bi nesto šušnulo... A inace, ne vjerujem u duhove. ![]()
__________________ Kad smo sretni uvjek smo dobri, ali kada smo dobri, nismo uvjek sretni. |
| | |
| | #5 (permalink) |
| Purger | Re: Jel vjerujete u duhove? Vjerujem....
__________________ Only GOD can judge me... O Boze fala ti, kaj purgeri smo mi o kako bi vi sretni bili da ste purgeri PRAVILA PONAŠANJA |
| | |
| | #7 (permalink) |
| Moderator Foruma Datum registracije: 12-05-05 Lokacija: Zagreb, Trnje Godina: 22
Poruka: 4,324
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Jel vjerujete u duhove? Ako oni vjeruju u mene, vjerujem i ja u njih, nisam još nijednog pitao za ovo prvo, pa ne znam...
__________________ -------------------Bite the hand that feeds-------------------- ------------------------Tap the vein that bleeds------------------------- ---------------Down on my bended knees---------------- |
| | |
| | #9 (permalink) |
| Moderator Foruma Datum registracije: 12-05-05 Lokacija: Zagreb, Trnje Godina: 22
Poruka: 4,324
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Jel vjerujete u duhove? Neki su ljudi magnet za duhove, neki za materijelne stvari, ovi drugi se zovu kleptomani, kako se zovu ovi prvi??
__________________ -------------------Bite the hand that feeds-------------------- ------------------------Tap the vein that bleeds------------------------- ---------------Down on my bended knees---------------- |
| | |
| | #10 (permalink) |
| Cobo Datum registracije: 11-11-05 Lokacija: BikiniLand Godina: 22
Poruka: 12,386
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Jel vjerujete u duhove? eno neki duh sa sisama iza mene..hehe a neznam, ne vjerujem..iako je bilo nekih pizdarija i prizivanja u djetinjstvu
__________________ Odrast'o sam, al' na kratko Bit ću dijete život cijeli |
| | |
![]() |
| Tagovi: duh, duhovi, prizivanje duhova, vjerovanje u duhove |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 11:42.

žuja je zakon