Idi nazad   Croportal Forum > Znanost > Rub Znanosti
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Rub Znanosti Raspravljate o temi Jel vjerujete u duhove? u Znanost forumu; pa slazem se stobom BLUEBIRD....necu sad opet objasnjawati newazno sta je pisac htio reci ......neg nisi mi odg zasto ...

Odgovor

Opcije Teme
Star 01-07-08, 19:52   #151 (permalink)
Starter

Datum registracije: 01-07-08
Poruka: 70
elma_h se izdvaja iz mase
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku elma_h
pa slazem se stobom BLUEBIRD....necu sad opet objasnjawati newazno sta je pisac htio reci ......neg nisi mi odg zasto mislis da sam emo(zbog w)????

kako cu otvoriti novu temu ako to uopste mogu??

Zadnji Uredio daidza : 01-07-08 u 20:13.
elma_h je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 05-07-08, 19:28   #152 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 10-04-08
Godina: 19
Poruka: 385
draž se izdvaja iz mase
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku draž
Re: Jel vjerujete u duhove?

Ovak, možda neko čuo za taj dokumentarac neko ne, svejedno zove se MonsterQuest, u drugoj sezoni neznam koja epizoda bila je riječ o duhovima! Tamo nije bilo montaža, a sad što je to bilo duh ili nekaj to možemo sami odlučiti, ali svejedno nije loše za onoga tko sumnja u paranormalno, poslije toga više neće sumnjat da postoje takve stvari!!!
draž je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 05-07-08, 19:31   #153 (permalink)
next best thing

Datum registracije: 10-06-05
Godina: 31
Poruka: 5,309
pharaoh je poznat svimapharaoh je poznat svimapharaoh je poznat svimapharaoh je poznat svimapharaoh je poznat svimapharaoh je poznat svimapharaoh je poznat svimapharaoh je poznat svimapharaoh je poznat svimapharaoh je poznat svimapharaoh je poznat svima
Pošalji poruku preko ICQ-a korisniku pharaoh Pošalji poruku preko Skype-a korisniku pharaoh

Citat:
Pravi autor: draž Pogledaj Poruke
Ovak, možda neko čuo za taj dokumentarac neko ne, svejedno zove se MonsterQuest, u drugoj sezoni neznam koja epizoda bila je riječ o duhovima! Tamo nije bilo montaža, a sad što je to bilo duh ili nekaj to možemo sami odlučiti, ali svejedno nije loše za onoga tko sumnja u paranormalno, poslije toga više neće sumnjat da postoje takve stvari!!!
monsterquest je bullshit
.....(_/.......)../....
...............(_/......

Živio Maliktintilinić, živjela odjeb revolucija - "Ne dam kite"
pharaoh je online sada  
Odgovori sa citatom
Star 06-07-08, 22:39   #154 (permalink)
Banned

Datum registracije: 16-06-08
Poruka: 29
bracom

duhovi postoje , ja sam nakon smrti majke dozivio "neke" stvari! prema tome od onda vijerujem u duhove i da nakon smrti ima nesto! to je moje misljenje.
bracom je offline  
Odgovori sa citatom
Star 07-07-08, 09:26   #155 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 17-05-07
Godina: 26
Poruka: 2,609
carica će uskoro biti poznatcarica će uskoro biti poznatcarica će uskoro biti poznatcarica će uskoro biti poznatcarica će uskoro biti poznatcarica će uskoro biti poznatcarica će uskoro biti poznat

Vjerujem da postoje
Odgovori sa citatom
Star 07-07-08, 09:34   #156 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 21-02-08
Godina: 25
Poruka: 1,473
Agness ima ono neštoAgness ima ono neštoAgness ima ono neštoAgness ima ono neštoAgness ima ono neštoAgness ima ono neštoAgness ima ono nešto

Citat:
Pravi autor: Kristijan Pogledaj Poruke
jeste li ih ikada prizivali kada ste bili mali

i jel vjerujete da postoje
nisam ih nikad prizivala, ustvari nisam dopuštala onima koji su imali tu veselu ideju na umu, tako da i nemam neki bliski kontakt sa tim

a sad, vjerojatno postoje, a opet- nemam pojma, pričali su mi anegdote, uglavnom nikad mi ne bi palo na um u to se upuštati...
Agness je offline  
Odgovori sa citatom
Star 07-07-08, 19:42   #157 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 02-07-07
Godina: 22
Poruka: 444
skin2yard je zabranio reputaciju

meni je cudno da to uvijek vidi netko, ali nikad nema cvrsti dokaza za to, i kad snime kamerom, nijedan strucnjak ne potvrduje da ta snimka nije namjestena, a nikad se ne dogada nekomu tko ne vjeruje, i naravno u slucaju da se snime neki glasovi ili video snimka, nikad nisu prisutni ozbiljni znanstvenici nego neki ghostbusters-i

u tim dokumentarcima, ubace ljude koji su vec i onako sumnjicavi u jednu mracnu prostoriju, prija toga im kazu da tu ima duhova..oni kad izadu kazu da su osjetili kao da im je netko iza leda itd....kakav je to znanstveni dokaz, nekomu das sugestije i onda tvrdis da je to dokaz...

nema nijedan ozbiljan dokumentarac koji daje cvrste dokaze o toj pojavi, i to je cinjenica...mislim da bi ljudi prije nego povjeruju takvom dokumentarcu trebali razmisliti o tomu da ti producenti zele prodati i zaraditi
Odgovori sa citatom
Star 11-07-08, 10:43   #158 (permalink)
Banned

Datum registracije: 02-07-08
Godina: 24
Poruka: 523
Juka11 se izdvaja iz mase

vjerujem da postoje
Juka11 je offline  
Odgovori sa citatom
Star 11-07-08, 11:33   #159 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 03-04-07
Poruka: 1,103
Bluebird ima ono neštoBluebird ima ono neštoBluebird ima ono neštoBluebird ima ono neštoBluebird ima ono neštoBluebird ima ono nešto
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Bluebird

Citat:
Pravi autor: skin2yard Pogledaj Poruke
meni je cudno da to uvijek vidi netko, ali nikad nema cvrsti dokaza za to, i kad snime kamerom, nijedan strucnjak ne potvrduje da ta snimka nije namjestena, a nikad se ne dogada nekomu tko ne vjeruje, i naravno u slucaju da se snime neki glasovi ili video snimka, nikad nisu prisutni ozbiljni znanstvenici nego neki ghostbusters-i

u tim dokumentarcima, ubace ljude koji su vec i onako sumnjicavi u jednu mracnu prostoriju, prija toga im kazu da tu ima duhova..oni kad izadu kazu da su osjetili kao da im je netko iza leda itd....kakav je to znanstveni dokaz, nekomu das sugestije i onda tvrdis da je to dokaz...

nema nijedan ozbiljan dokumentarac koji daje cvrste dokaze o toj pojavi, i to je cinjenica...mislim da bi ljudi prije nego povjeruju takvom dokumentarcu trebali razmisliti o tomu da ti producenti zele prodati i zaraditi
Podsjetio si me na dokumentarac koji sam gledala nedavno o Amityville-u, mislim da je svima poznat slučaj ubojstva. Bračni par koji se doselio u tu kuću zaradio je milijun dolara na račun velike tragedije, tvrdeći da je kuća ukleta. Stručnjaci koji su dolazili ispitati ima li ikakvih paranormalnih pojava, nisu ništa osjetili niti vidjeli. Ispostavilo se i da su slike (neki dječak, navodno duh) bile lažne, kao i priče svećenika. Zanimljivo je da i nakon što se doznala istina, kuća služi kao turistička atrakcija.

Još nešto, ja živim pored groblja i još nisam niti jednog vidjela, a ni ostali susjedi
Odgovori sa citatom
Star 13-07-08, 08:48   #160 (permalink)
next best thing

Datum registracije: 10-06-05
Godina: 31
Poruka: 5,309
pharaoh je poznat svimapharaoh je poznat svimapharaoh je poznat svimapharaoh je poznat svimapharaoh je poznat svimapharaoh je poznat svimapharaoh je poznat svimapharaoh je poznat svimapharaoh je poznat svimapharaoh je poznat svimapharaoh je poznat svima
Pošalji poruku preko ICQ-a korisniku pharaoh Pošalji poruku preko Skype-a korisniku pharaoh

Citat:
Pravi autor: Bluebird Pogledaj Poruke
Podsjetio si me na dokumentarac koji sam gledala nedavno o Amityville-u, mislim da je svima poznat slučaj ubojstva. Bračni par koji se doselio u tu kuću zaradio je milijun dolara na račun velike tragedije, tvrdeći da je kuća ukleta. Stručnjaci koji su dolazili ispitati ima li ikakvih paranormalnih pojava, nisu ništa osjetili niti vidjeli. Ispostavilo se i da su slike (neki dječak, navodno duh) bile lažne, kao i priče svećenika. Zanimljivo je da i nakon što se doznala istina, kuća služi kao turistička atrakcija.

Još nešto, ja živim pored groblja i još nisam niti jednog vidjela, a ni ostali susjedi
groblje je najsigurnije mjesto na kojem možeš biti
.....(_/.......)../....
...............(_/......

Živio Maliktintilinić, živjela odjeb revolucija - "Ne dam kite"
pharaoh je online sada  
Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: duh, duhovi, prizivanje duhova, vjerovanje u duhove

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 19:58.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113