| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Rub Znanosti Raspravljate o temi Jel vjerujete u duhove? u Znanost forumu; pa slazem se stobom BLUEBIRD....necu sad opet objasnjawati newazno sta je pisac htio reci ......neg nisi mi odg zasto ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #152 (permalink) |
| Regularni forumas | Re: Jel vjerujete u duhove? Ovak, možda neko čuo za taj dokumentarac neko ne, svejedno zove se MonsterQuest, u drugoj sezoni neznam koja epizoda bila je riječ o duhovima! Tamo nije bilo montaža, a sad što je to bilo duh ili nekaj to možemo sami odlučiti, ali svejedno nije loše za onoga tko sumnja u paranormalno, poslije toga više neće sumnjat da postoje takve stvari!!!
__________________ Svi kompjuteri rade istom brzinom - kad im se isključi struja! Misliti - to je nešto što radiš dok je kompjuter ugašen. Ko je GENERAL FAILURE i kog vraga radi na mom hard disku??? |
| | |
| | #153 (permalink) | |
| next best thing | Re: Jel vjerujete u duhove? Citat:
__________________ ....oooO............... .....(....)...Oooo.... ......)../.....(....)... .....(_/.......)../.... ...............(_/...... Živio Maliktintilinić, živjela odjeb revolucija - "Ne dam kite" | |
| | |
| | #156 (permalink) | |
| prof. Foruma Datum registracije: 21-02-08 Godina: 25
Poruka: 1,473
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Jel vjerujete u duhove? Citat:
a sad, vjerojatno postoje, a opet- nemam pojma, pričali su mi anegdote, uglavnom nikad mi ne bi palo na um u to se upuštati... | |
| | |
| | #157 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 02-07-07 Godina: 22
Poruka: 444
![]() | Re: Jel vjerujete u duhove? meni je cudno da to uvijek vidi netko, ali nikad nema cvrsti dokaza za to, i kad snime kamerom, nijedan strucnjak ne potvrduje da ta snimka nije namjestena, a nikad se ne dogada nekomu tko ne vjeruje, i naravno u slucaju da se snime neki glasovi ili video snimka, nikad nisu prisutni ozbiljni znanstvenici nego neki ghostbusters-i u tim dokumentarcima, ubace ljude koji su vec i onako sumnjicavi u jednu mracnu prostoriju, prija toga im kazu da tu ima duhova..oni kad izadu kazu da su osjetili kao da im je netko iza leda itd....kakav je to znanstveni dokaz, nekomu das sugestije i onda tvrdis da je to dokaz... nema nijedan ozbiljan dokumentarac koji daje cvrste dokaze o toj pojavi, i to je cinjenica...mislim da bi ljudi prije nego povjeruju takvom dokumentarcu trebali razmisliti o tomu da ti producenti zele prodati i zaraditi
__________________ BDSM - je kratica za Bondage - Discipline (ili Dominace), Submission (ili Sado-) - Masochism (ropstvo/disciplina, dominacija/pokoravanje, sadizam/mazohizam). |
| | |
| | #159 (permalink) | |
| prof. Foruma | Re: Jel vjerujete u duhove? Citat:
Još nešto, ja živim pored groblja i još nisam niti jednog vidjela, a ni ostali susjedi ![]()
__________________ The power of accurate observation is frequently called cynicism by those who don`t have it. | |
| | |
| | #160 (permalink) | |
| next best thing | Re: Jel vjerujete u duhove? Citat:
![]()
__________________ ....oooO............... .....(....)...Oooo.... ......)../.....(....)... .....(_/.......)../.... ...............(_/...... Živio Maliktintilinić, živjela odjeb revolucija - "Ne dam kite" | |
| | |
![]() |
| Tagovi: duh, duhovi, prizivanje duhova, vjerovanje u duhove |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 19:58.

......neg nisi mi odg zasto mislis da sam emo(zbog w)????