| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Rub Znanosti Raspravljate o temi Jel vjerujete u duhove? u Znanost forumu; Citat: Pravi autor: _Aris_ Neki su ljudi magnet za duhove, neki za materijelne stvari, ovi drugi se zovu kleptomani, kako ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #14 (permalink) | |
| prof. Foruma Datum registracije: 13-04-07 Lokacija: Zagreb Godina: 19
Poruka: 1,749
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Jel vjerujete u duhove? Citat:
Ajde ja se zanimam,nađemo se negdje ti mi pokaži duha i svi sretni i zadovoljni! ![]()
__________________ Nemoj me uzimati za riječ, uzmi me u naručje! | |
| | |
| | #18 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 25-11-06
Poruka: 3,326
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Jel vjerujete u duhove? Evo ovako da i ja dam svoj obol ovoj temi. Prije nekoliko tjedana par frendova (fanatika za paranormalne prićice) su se okupili i zaputili istražiti neku "ukletu kuću". Za tu kuću doznali su na televiziji. Sad točno nemam pojma di se nalazi, al javim kad saznam. Uglavnom, kuća je na glasu kao ukleta. Dečki su odlučili provesti noć u toj kući. Došli su u to mjestašce i krenuli prema dijelu di se nalazi ta kuća. Kuća je skroz obrasla u raslinje, nitko je od straha duže vrijeme nije takao, a na svakom zidu kuće je nacrtan križ (valjda su to dodali preplašeni seljani). Zbog svog tog raslinja morali su se probijati kroz svu tu faunu da dođu do kuće. Samo mjesto gdje se kuća nalazi djeluje sablasno kao u filmu, postoji samo jedan dućan, mještani su zatvoreni za strance i nitko ne želi pričati o dotičnoj kući. Pao je i mrak te su hrabri dečki odlućili prenoćiti. Ušli su u kuću i na zidovima vidjeli natpise prijašnjih istraživača (marko je bio ovdje...). Noć je prolazila i ništa apsolutno nije bilo čudno. Samo su rekli da su zamijetili da u okolini kuće nikada nisu čuli nikakav cvrkut ptica, ni muhe, ni kukce (stara kuća trebalo bi bit insekata), ni ništa što bi naznačilo da išta živo hoda, leti, gmiže oko kuće čak ni po danu... Nisu čuli nikakve glasove duhova po čemu je kuća poznata ni ništa takvoga. Jutro se bližilo, dečki su se zezali, slikali slike fotićem i ništa se nije dogodilo osim sablasne tišine. Odlučili su istražiti okolicu kuće. Pored kuće nalazi se stara štala. Krenuli su prema štali, kad je pored njih pao kamen. Kamen je bio dosta velik. Ne moram govorit da su se usrali ko grlice. Naravno kamen je mogao baciti netko od mještana, al je fora u tome kaj je kuća daleko od ceste i čak ni Jan Železni nebi mogao dobaciti do tamo. Nastavili du ptrema štali kad su se pribrali od straha. Ušli su unutra i vidjeli nešto neobično. U podu je bila iskopana rupa, a tu rupu natkrivao je kavez (kao da je služio za zatočavanje nekoga). To ih je žešće usralo pa su se vratili u kuću. Došli su prekjučer doma pod dojmom. Ništa se nije dogodilo što bi pokazalo da je kuća ukleta. Ali frend koji je razvio slike žešće se usrao. Samo su 3 slike dobro ispale dok su na ostalima bjelina kao da je netko slika zid iz neposredne blizine. Ponovo je pokušao razviti slike i na kompu pregledao sve slike koje je slikao, ali na svim slikama je bila ta bjelina. Kao da nešto nije željelo da se te slike "pokažu". Evo sad oni ne tvrde da je ta kuća ukleta, niti da su tamo duhovi, ali te 3 stvari koje su im se desile su im definitivno čudne. Kuća je inače poznata po tome da je neki lik tam ubio par ljudi za vrijeme 2. svj rata... Uglavnom pitat ću frenda kak se zove ta kuća i di je pa ću staviti cijelu "legendu" o tome...
__________________ ...dok si pored mene zaboravljam sve probleme, i dok si pored mene ja ne znam sto je strah, ma dok si pored mene znam da mogu mirno sanjati, dok se pored mene budis ti... Zadnji Uredio Adolon : 09-07-07 u 23:20. |
| | |
| | #19 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 07-08-06 Godina: 30
Poruka: 2,377
![]() | Re: Jel vjerujete u duhove? Ako Jeniffer Love Hewitt kaže da postoje , onda postoje i gotovo!
__________________ Kyle: Is anyone else having problems concentrating on this? I just can't seem to concentrate. Cartman: Maybe we should send you to a concentration camp. |
| | |
| | #20 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 25-11-06
Poruka: 3,326
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Jel vjerujete u duhove? A dobro ti se zekaš, al ja ti velim kaj su oni doživjeli i točno ono što su mi rekli. I ja sam skeptičan, al sam prenosim njihove dojmove.
__________________ ...dok si pored mene zaboravljam sve probleme, i dok si pored mene ja ne znam sto je strah, ma dok si pored mene znam da mogu mirno sanjati, dok se pored mene budis ti... |
| | |
![]() |
| Tagovi: duh, duhovi, prizivanje duhova, vjerovanje u duhove |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 08:01.

ima nade još i za tebe, da se malo vise zanimas oko toga možda bi i shvatio
žuja je zakon
Svi smo mi MASS SARR

Nemoj me uzimati za riječ, uzmi me u naručje!