| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Rub Znanosti Raspravljate o temi Jel vjerujete u duhove? u Znanost forumu; ne... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #24 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 20-07-07
Poruka: 56
![]() | Re: Jel vjerujete u duhove? Dakle, čisto fizikalno govoreći, mi se pored puno vode i ostalog, sastojimo i od energije, odnosno nama kola energija. E sad, fizika kaže da se energija nikada ne gubi, već samo prelazi iz jednog stanja u drugi. Pitam vas kamo ide ova naša. Dokazano je da nakon smrti "izgubimo" nekoliko grama, možda je to naš "duh". Kako nisam vjernik, već uvijek tražim "zemaljskije" objašnjenje, ova me tema uvijek posebno intrigirala. Logično je onda i za predpostaviti da će ta energija ostati uhvaćena na mjestu gdije je oslobođena, posebno ako je došlo do izrazito stresnog događaja (nasilna smrt i sl.) Postoji teorija da i naizgled obični materijali (kamenje i slično) znaju pohraniti informaciju poput magnetnih diskova, te se takva energija u njima pohranjuje. Aktivirati ju mogu posebno osjetljivi pojedinci, izvori veće energije, vremenske pojave, i tada dolazi do efekta reprodukcije, kao kad stisneš PLAY. Ima i nešto drugačijih objašnjenja, ali su sva vrlo slična. Uglavnom, jako dobra tema za raspravu. |
| | |
| | #25 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 23-06-07
Poruka: 1,106
![]() | Re: Jel vjerujete u duhove? Vjerujem ali duhovi nisu kao što su u crtićima nego nepoznate zrake koje kruže oko nas,izazivaju kod ljudi strah i čudne pojave ali to je rijetko i pojavljuje se jedino kada čovjek u to povjeruje.Uostalom neki lik na televiziji je objasnio što je to. |
| | |
| | #26 (permalink) |
| Banned Datum registracije: 17-07-06 Godina: 19
Poruka: 3,400
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Jel vjerujete u duhove? Prijatej kaže da je prisustovao "istjerivanju" duhova u crkvi u samoboru. Nije bio u prostoriji u kojoj se "to" odvijalo ali je zaplakao jer je čuo životinjsko vrištanje koje je dolazio iz te prostorije. Imao sam priliku ići tamo, ali nije dolazilo u obzir jer sam osjetljiviji i na puno manje paranormalne stvari. |
| | |
| | #28 (permalink) |
| Akademik Foruma | Re: Jel vjerujete u duhove? Ta bjelina može biti, ako nisu dobro znali fotkati, ako je bio mrak, prevelika svjetlost...ima razloga... kamen je mogao pasti s krova kuće... a kavez...mogao je služiti kao zatvor ako je ta kuća bila za vrijeme 2. svjetskog rata... a što je s onom dvoranom,kućom u Osijeku...u kojoj se na slici doslovno vidi da je duh, i to je vidjelo jako puno ljudi...???
__________________ Čapek "Kakva bi tišina nastala kad bi ljudi govorili samo ono što znaju." |
| | |
| | #29 (permalink) | |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 25-11-06
Poruka: 3,454
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Jel vjerujete u duhove? Citat:
kavez - ko zna al je spooky fotić - nisu mogli ne dobro slikati jer jedan frend studira fotografiju a drugi informatiku, svjetlost nije bila prejaka jer je bilo rano jutro Mene je najviše začudilo kaj su rekli da s obzirom da se kuća nalazi u jebenom žbunju i šumi da nema nikakvih zvukova (ptice, zrikavci, muhe). Čak dok su bili u napuštenoj kući nisu vidli ni jednog insekta, a kuća je napuštena već puuun k...trebalo bi bit | |
| | |
![]() |
| Tagovi: duh, duhovi, prizivanje duhova, vjerovanje u duhove |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 00:08.

...Ima nesto vrjednije od zlata, to su tvoje ruke oko moga vrata.Ima nesto sto u tami blista, to je nasa ljubav iskrena i čista...