| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Rub Znanosti Raspravljate o temi Jel vjerujete u duhove? u Znanost forumu; Citat: Pravi autor: blackdevilles to je sve divno krasno sve dok se ti ne slikas lijepo na svom kaucu,nasmijesen ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #51 (permalink) | |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 25-11-06
Poruka: 3,416
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Jel vjerujete u duhove? Citat:
![]()
__________________ "...prodali me staari drugovi, ni Bogu ni vraagu donijeli, ljubile me neljubljene, nesuđenee..." | |
| | |
| | #52 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 28-03-07 Lokacija: Moto susreti Godina: 19
Poruka: 2,230
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Jel vjerujete u duhove? ako smo kršćani onda vjerujemo u duhove..................ali ja bi to bolje ostavio na miru.................da vidim duha imao bi fobije do kraja života
__________________ Pali gume a ne dušu ![]() I said speed, Give me what I need, Yeah |
| | |
| | #53 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 25-11-06
Poruka: 173
![]() | Re: Jel vjerujete u duhove? zasto su svi duhovi ružni i imaju takav ubilački pogled?? zasto nema onih dobrih poput kaspera?? kaj njih netko ne uslika? ja vjerujem u duhove. al što manje znam to mi je bolje. mirniji sam. evo usporedbe radi: sta sad ako vi /mi svi saznamo da je u vodi nekakav otrov koji te polagano ubija. npr. dok to nisi znao normalno si pio vodu i bolio te kurac, al sad kad znas nije ti bas svejedno. Zadnji Uredio mirko_zg : 27-08-07 u 18:51. |
| | |
| | #54 (permalink) |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Jel vjerujete u duhove? Kaj onda oćeš reć da je bolje krepat od otrovane vode nego prestat pit i živjet ![]()
__________________ "...prodali me staari drugovi, ni Bogu ni vraagu donijeli, ljubile me neljubljene, nesuđenee..." |
| | |
| | #56 (permalink) |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Jel vjerujete u duhove? Ok ja sam shvatio da misliš na čašu vode...doista dubokoumno ![]() ![]() Ne osjećaj se napadnutim, zajebavo sam se ![]()
__________________ "...prodali me staari drugovi, ni Bogu ni vraagu donijeli, ljubile me neljubljene, nesuđenee..." |
| | |
| | #58 (permalink) | |
| Akademik Foruma | Re: Jel vjerujete u duhove? Citat:
voda je kao najzdravija tekućina. meni je još uvijek svejedno... BTW...možeš mi uploadat sliku s tvog avatara? sljedeći put kad budem pravila video da imam sliku koju sam tražila, a nisam našla ![]()
__________________ Čapek "Kakva bi tišina nastala kad bi ljudi govorili samo ono što znaju." | |
| | |
| | #59 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 01-04-07 Lokacija: Na laptopu
Poruka: 24
![]() | Re: Jel vjerujete u duhove? ja ne vjerujem u duhove al vjerujem u razne paranormalne pojave....u mom kvartu ima puno prica o duhovima i ima dvije,tri napustene kuce u koje niko ne zalazi...govori se da je u ovoj jednoj kuci brutalno ubijena zena od kojih 30-ak godina i da sad njen duh luta okolicom te kuce....prije nisam uopce u takve stvari vjerovo,al sad kad sam sve to sazno dodje mi da se zapitam ![]() |
| | |
| | #60 (permalink) |
| Uvaženi forumas | Re: Jel vjerujete u duhove? ja vjerujem da duhovi postoje,zašto vjerujem neznam.vjerovatno iz istog razloga iz kojeg ljudi vjeruju u boga...
__________________ Boze, meni tako malo treba ispod ovog svetog neba topla postelja i njegova oka dva Salji andjele cuvare svoje jer je dusa duse moje brani ga od zla, Boze, kad ne mogu ja |
| | |
![]() |
| Tagovi: duh, duhovi, prizivanje duhova, vjerovanje u duhove |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 03:42.

Pali gume a ne dušu 
?